Nu har jag sovit.

Vilken dag det har varit jag har ju inte ens hunnit skriva inlägg,fattar ingenting.
Efter den gemensamma morgonsamlingen så var det vår lilla morgonsamling nere i huset och sen skulle vi iväg och handla samt hämta smycket som jag ska ha med till min man på söndag,det var jätte gulligt smycke hoppas nu att han blir glad för det,men det tror jag.
Det blir ett kort inlägg nu för jag har lovat att vara med på Maxi yazzy,det är ju jätte kul och det var kl.19,så jag får rappa på så jag inte missar det.
Jag har haft en molande varig värk i den amputerade tandens hål men jag hoppas snart att det går över.
Nog om det nu,den affären vi tänkte att vi skulle till var inte öppen så den nissen vi frågade talade inte sanning med 11 varje dag,men ,men vi tog en sväng på citty gross så jag kunde köpa bindor i alla fall för det behövde jag.
Ikväll är det final på idol också spännande och se om vi får titta på det för killarna,för dom verkar ju inte så intresserade av det.
Sen hade vi ART-grupp som var bra vi pratade om ansvar idag och det var ett intressant ämne.
Sen hade jag samtal med min kontakt person,där vi bestämde vilken film vi skulle se på bio nästa torsdag eller nu på torsdag menar jag och sen lite om stämningen här i huset och så,som inte är bra och det sa jag plus lite till,som jag väntar med att berätta här,tills faran är avblåst.
Ja,så nu sitter jag här efter att ha sovit i två timmar tror jag att det är.
Men som sagt nu kilar jag upp och spelar spel,jag återkommer senare till er kram på er så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0