Det har varit strömavbrott.

Igår när jag gick och la mig så låg jag och läste en bok,jag hann precis släcka och skulle somna in då hörde jag ett brak och brand dörrarna åkte igen,och med min misstänksamhet så trodde jag att någon stängde branddörrarna för att inte väcka oss och att folk skulle ha party.
Men sen slocknade lamporna utomhus och sen i korridoren,det är ju en springa under dörren så jag märker sånt.
Då trodde jag först att andarna hade tagit över jag blev lite rädd.
Men jag fattade snart att det var ström avbrott,lamporna kom och gick hela natten,men tillsist somnade jag av ren utmattning.
I morse när jag gick ut från rummet efter en dusch,så mötte jag nattpersonalen som var påväg in till m,då fattade jag misstankar om att det inte stog rätt till där heller,för hon skulle ju vara på permis till idag.
När jag kom upp till teven och S,han som alltid är uppe med mig hade gett mig mitt kaffe,här får man service.
Så sa han att hon säkert tagit ett återfall av något slag och det är ju inget med det,det hör ju till.
Nattpersonalen var så trött så jag tyckte synd om henne,för ström avbrottet hade kommit och gått fram till fem på morgonen så hon hade inte fått en blund och hon som ska jobba i natt igen stackaren.
Nu ska jag snart ut och promenera ser fram mot detta.
Nu när jag tittade ut genom fönstret så såg jag m gå iväg så nu har hon säkert gett upp och skrivit ut sig tack vare att hon tagit återfall vissa människor fungerar så,bland annat jag,har gjort i allafall.
Jag hoppas dom lyckas övertala henne att komma tillbaka,för hon har ju kämpat så för att få förlängning och allt,så det vore ju synd att hon snubblade på mål linjen tycker jag.
M var uppe tidigt och tiggde en cigg av mig,som jag gav henne så klart det kan hon gott få nu när hon ger mig den gåvan att hon verkligen åker hem.
Nu finns inte så mycket mer att skriva om precis nu,mer än att jag faktiskt håller på att tvätta redan,inte illa va?
Nu avslutar jag och kommer tillbaka lite senare hej så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0