Inte mycket skrivet idag.

Ja,min son Allex kom vid elva snåret och då var vi inne och betalade lite räkningar och sen hade vi lite annat för oss på datorn,sen var det helt plötsligt mat,det var spagetti och köttfärssås jätte gott men alldeles för lite sås kan man nog säga.
Sen gick vi ner och spelade lite gitarr och hade mysigt tills det knackade på dörren och dom sa att vi fick plats i bussen till tropikariet så det var bara att fort på med jackorna och iväg.
Till min förbittring så glömde jag kameran så tyvärr får ni inga bilder på dom söta små aporna som var lösa där inne,gud vad söta dom var,en sån skulle man ha.
Jag och Allex plöjde igenom stället ganska så snabbt och satte oss och tog en fika medan vi väntade på dom andra,
som när dom kom också skulle ta en fika så det blev dubbel väntan för oss men det gjorde inget.
Jag har glömt att berätta att M var med på denna resa och jag befarade det värsta men hon märktes knappt,hon kan om hon vill,märker jag.
På hem vägen sov jag och Allex hela vägen,det är skönt för bilresan är ganska lång lite över en timme.
När vi kom hem så var det mat igen pizza den var jätte god och Allex åt ungefär tre stora bitar,han äter väldigt mycket men han är ju i den åldern när man äter jämt,men det roliga med honom är att han är otroligt smal så jag undrar var han gör av med allt.
Sen på datorn igen vi var inne på en spelsida med gratis spel och spelade lite Uno,det var faktiskt kul.
Sen blev han trött och ville åka hem,så han ringde efter sin pappa.
Honom får jag berätta om en annan gång för det är en historia för sig.
När jag kramat om honom alltså sonen så gick jag in med känslan att vara halv,helt plötligt så ensam så jag gick upp till dom andra och tog en kaffe och försökte känna värme,men dom satt och tittade på skräckfilm och det är det farligaste jag kan titta på för jag lever mig in i filmen så mycket så jag brukar sabba hela filmen med mina komentarer och det upptäckte jag ju snabbt och gick och tog hand om min tvätt som hängt i torkskåpet sen i morse och sen äntrade jag datorn för att skriva lite idag i allafall.
Detta har varit en underbar dag och nu ser jag fram mot morgondagen med barnslig förtjusning.
Jag avslutar här och kommer tillbaka innan jag går och knyter mig kram så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0