Jaha,nu bär det snart av....

Min son kommer till mig i morgon,han kommer och möter mig vid tåget när jag varit hos min man,det ska bli så kul,
Sen bär det snart av till Turkiet det ska bli så kul.
Denna dag har varit en slappar dag för mig har inte gjort många knop och i morgon bär det som sagt av till min man.
J ringde idag jag blev jätte glad att höra i från henne,det har visst varit en rejäl rensning på hemmet,men det var väl på tiden det.
Om två veckor kan hon börja få åka till mig igen och det ser jag faktiskt fram emot.
Jag är så uppe i min resa nu så om vi säger så så länge och jag lovar att efter resan så ska jag bättra mig.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

I dag är det valborg.

För mig betyder valborg ingenting,när jag var yngre var det mer roligt...
Nu är det som vilken dag som helst för mig,så därför händer inget speciellt heller,ska hitta en väska och packa i och så ska jag ha min elefant nessesär,den är faktiskt väldigt tjusig.
Min son kommer till mig i morgon,han kommer medan jag är på besök hos min man,så jag tänker be honom att möta mig vid tåget när jag kommer tillbaka vi kvart över fyra så vi kan handla något tillsammans att äta och något gott.
nu börjar resnerverna ge sig till känna,jag kommer att ta kort,som jag senare kan visa för er,för som jag sagt innan från och med söndag så hör ni inte av mig förens söndagen där på om jag orkar då annars måndagen den tionde maj.
Vi hörs senare kram.

jobbigt att ha ståbiljett till vårdcentralen.

Nu har jag sprungit på den där förbannade vårdcentralen hela veckan och idag kom dom på att dom kunde ta proverna i fingrarna i stället det är väl begåvat och jag är inne i min mycket kvinnliga vecka och svettas som en dåre.
Idag har jag inte gjort någonting bara vilat och suttit på vårdcentralen från åtta till elva,men,men vad gör man inte för att reda ut sina problem men efter detta så kommer jag inte sätta min fot på en vårdcentral på hundra år jag lovar,det känns som man börjar bli som alla pensionärer som sitter där dagarna i enda.
Jag har börjat plocka ut dom kläder som jag ska ha till turkiet för nu börjar det närma sig.
Och då hörs vi inte alls på en hel vecka så då får jag kanske abstinens efter min lilla dator kan jag tänka fast nu har man inte lika mycket tid att vara inne som innan det märks det med,men nu ska jag lägga mig för i morgon skall jag till vårdcentralen för ett sista prov som jag måste ta innan jag tagit min ep-medicin,men nu vet dom ju att dom ska ta i fingret så då blir det inte så långvarigt får jag hoppas.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Säng,säng,säng sova,sova sova,sova.

Ja,ännu en dag till ända och jag skulle ju ta blodprov idag,men min kropp ville inte ge något blod hur mycket dom än försökte så jag ska upp dit i morgon igen bland alla pensionärer och slåss om platserna till provtagningen inget roligt precis men vad gör man inte för sin hälsa.
jag är jätte trött så jag tänker skriva lite mer i morgon istället för att försöka i dag så godnatt på er vi hörs i morgon och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon,

Trodde jag skulle vara tidigare idag...

Jag hade bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag,för jag ska upp tidigt i morgon men inte jag fastnade i Hollywod fruarna och sen Petra Mede show,vilket skit men ändå ganska roligt att slö titta på.
Idag så ringde jag vårdcentralen och fick tid direkt nästan...
Kvart i fyra var jag där för att kolla min yrsel och jag var yrare än någonsin för det var en liten bit att traska och hon uteslöt att det kunde vara något alvarligt genom en ganska genomgående undersökning med både ekg mm.
men det är provtagning kvar som jag ska göra i morgon tidigt nu när jag vant mig vid och ligga och dra mig till nio.
Men hon misstänkte att det var något som brukar kallas kristallsjukan,jag är inte insatt idet så noga så det kan jag inte förklara,men det är visst ganska vanligt.
Sen har jag ringt återbud till tandhygienisten för just nu orkar jag inte det,men jag fick en ny tid i Juni.
nu sitter jag bara och väntar på att få komma iväg till turkiet så det händer något utöver min just nu väldigt tråkiga vardag.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Hur kommer det att bli?

Det har varit en underbar och strålande vårdag idag,det känns bra och nu om en vecka är jag på väg till Turkiet med min son det ska bli underbart med eller utan yrsel.
Jag var och hälsade på min man idag en resa som blir jobbigare och jobbigare att åka för jag känner det som han är otacksam och egoistisk,han tänker bara på sig själv och struntar hur jag mår i min yrsel,jo,det är klart han lossas att han är orolig men ändå kräver han att jag ska utsätta mig för att åka till honom i det tillståndet och när jag säger till honom att en dag kanske jag inte kommer för då har jag ramlat ihop på vägen,det bryr han sig inte om,om det hade varit jag så hade jag sagt åt honom att stanna hemma tills du har kollat upp vad det är för något.
men inte och sen håller han på att jag ska ta med mig någon annan än min son också,det tror han på fullaste alvar,sånt kan göra mig vansinnig.
Så därför undrar jag hur det kommer att bli?
Kommer jag kunna stå ut med honom länge till och om jag gör det så hur kommer allt bli när han väl kommer ut?
Han kommer inte vara nådig,just nu är jag mycket bekymmrad över denna sittuation.
Men förhoppningsvis kommer det att lösa sig till det bättre.
Fortsättning följer.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Nu ska jag lägga mig.

Har precis tittat på Millennium på tv den var spännande och nu är jag trött.
Min son kommer att vara uppe en stund till,men jag måste sova så jag mår hyfsat i morgon när jag ska till min man i Helsingborg,jag är ju så himla orolig för min yrsel som gör sig påmind speciellt när jag är ute och far och jag är ju helt ensam i morgon och då skulle det vara kattastrofalt om jag ramlade ihop.
Vi har gjort mycket idag,vi har handlat och lagat mat ihop,det var länge sen vill jag lova och sen har vi burit ner lådor i källaren,som jag sagt innan så är det bara tio lådor kvar att tömma nu av 50 stycken det är inte illa tycker jag.
Och jag ska försöka tömma resten nästa vecka,så vi kan bära ner dom på lördagen,sen bär det av till Turkiet i en vecka det skall bli så roligt men då får ni klara er utan mig den tiden,för jag tänker banne mig inte ha med mig datorn dit.
Men jag är ju hemma en vecka till.
nä nu ska jag lägga mig godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Och i morgon kommer sonen.

Han ringde ikväll och sa att han kom vid 10 i morgon så nu längtar jag och så sover han över,vi ska laga käk och ha det mysigt tänk er snart är det dags för oss att resa iväg till turkiet det skall bli en upplevelse över det vanliga för ingen av oss har varit på sådan resa förr all inclusive och allt,det kommer nog bli bra.
Hoppas det blir lite finare väder i morgon bara så vi kan hitta på något skoj,ja,vi ska ju i alla fall gå och handla något.
Jag ska medge en sak för er jag börjar bli allmänt trött på min man,han ringer och tjatar om samma saker ja,allmänt irriterande kan han inte begripa att han kan kväva mina känslor när han håller på så.
nej,nu ska jag lägga mig så godnatt på er kram och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Dags för natta blosset....

Ja,när jag har skrivit detta lilla inlägg så ska jag ställa mig på min balkong och ta det sista blosset,det är ganska skönt för jag bor på tredje våningen och då vågar jag faktiskt gå ut själv mitt i natten.
För ni som följt mig vet ju att jag är väldigt mörkrädd annars.
Jag satt och tänkte idag att nu är det snart 3 veckor jag har bott i denna lägenhet utan ett hem där man ändå är ganska skyddad och jag är oerhört stolt över mig själv att jag ännu inte drattat dit,jag får väl klappa mig själv på axeln för detta,men som min yrsel håller på så kan man ju tro att man gjort något,jag tror många jag pratar med om det tror att det är något sånt men tji fick dom för jag kämpar på.
Jag har packat upp två  lådor till men jag var aldeles för yr idag så jag väntar in min son på lördag så gör vi det tillsammans om han nu kommer.
nä nu ger jag mig ut och tittar på det fina vattentornet jag tror jag ska ta ett foto på det en kväll men först måste jag ladda mobilen det är mycket med det jordiska.
God natt på er och god natt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Jag ska försöka en sak..

Nu är det så att jag har gått med i en tävling på yuotube eller vad det heter där jag kan vinna en resa och jag ska försöka kopiera länken hit så kanske ni som kommer in här kan kolla in mig för mest visningar vinner.
http://www.youtube.com/watch?v=sxOO242f08g det gick ju bra nu hoppas jag ni stödjer mig.
Kram på er ni kommer att skratta ihjäl er.
Vi hörs senare.

Trött på askmoln nu..

Jag börjar ju bli lite orolig att det ska hålla i sig till 2 maj när jag och sonen ska ut och flyga då kommer vi ju inte iväg det hade ju varit typiskt.
Det blev sent idag med trodde jag skulle kunna bli lite tidigare idag men icke,jag fastnade inne på facebook med spelen där det är väl typiskt.
Nu har jag tömt 4 lådor till som jag ska försöka att bära ner själv i morgon men jag är tveksam att jag klarar det men jag ska verkligen lägga manken till annars så blir det med sonen på lördag.
Berget med lådor minskar ju i alla fall.
Mina katter kommer någongång i maj jag har längtat så då ska jag fota dom och visa upp underverken som har varit ifrån mig nu i över ett år.
Nu har jag inget mer på hjärtat så god natt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Livet är bra härligt...

Jag såg just ett erbjudande på blogg.se om att bli pokerspelare och blogga om det,det kanske vore något ha,ha men jag är aldeles för våghalsig för det projektet tror jag.
Nu börjar det välla in räkningar till mig både som min man ska betala och jag,så jag har suttit och ringt runt till dom som kräver av min man och bett dom låta det ligga där för han är ju i fängelse,så nu lär det ju inte komma mer från det hållet i alla fall skönt.
Jag har gjort en liten aning med mina lådor idag och nu fick jag precis höra att J inte kan komma för hon har fått stjärna det retar mig givetvis,för våra träffar ser jag fram emot och hon som skulle ta med min post då får dom banne mig skicka den.
Det är små aktigt tycker jag att dom inte kan låta henne komma hit men,men sånt är livet.
Jag fortsätter plocka i min egen takt och det funkar ju det med.
Jag håller på att fundera ut vad jag mer ska syssla med här på bloggen jag bad om tips men har inte fått några så nu ber jag igen tack på förhand.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Idag har jag bara slappat nästan

Jag har inte brytt mig om några lådor idag,men i morgon ska jag sätta fart så jag blir av med dom snart är ganska trött på att leva med lådor nu.
Jag fick en elefant skickad till mig från T idag och den hade jag inte så jag blev jätte glad och ringde och tackade henne.
Sen var jag ute en sväng med lite sopor och postade ett brev till min man.
Vilket underbart väder det varit idag det är så man känner hur det spritter i kroppen.
Jag ska börja planera lite vad jag ska hitta på på min blogg mer,för snart är lådorna slut och då kommer jag bli rastlös och då kan man ju alltid göra något roligt inlägg av något slag,om ni har några tips så skriv gärna dom till mig.
Nu tänker jag gå ut på balkongen och titta på vattentornet en sväng medan jag tar nattblosset sen är det sängen som gäller,Jag glömde en sak K,om ni kommer ihåg henne från min visstelse på hemmet hon ringde mig idag det är så att hon muckar i morgon.
Det var kul att höra av henne.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Nu var det länge sen

Ja,igår hade jag inte tid att skriva något jag och sonen åkte iväg tidigt till Helsingborg,för att handla lite till resan som det snart är dags för,man börjar ju få lite resfeber nu,jag är ju lite flygrädd med.
Min son är så gullig han vet ju om detta med yrseln så när vi skulle gå längre sträckor så tog han mig under armen för jag hade berättat för honom att J gjorde det när vi gick ut och då kändes det mycket bättre.
När vi kom hem så handlade vi lite chips och sånt och festade till det med sen spelade vi på wii spelet,fy vad det var kul.
Sen gick vi och la oss efter millennium i alla fall jag.
I morse delade vi på oss,min son åkte mot Hässleholm och jag mot Helsingborg för att göra min veckliga tripp till min älskade man.
Nu är jag trött så jag säger godnatt till er och godnatt min lilla lägenhet vi ses imorgon.

Jag gillar soffan...

Jag har legat och läst i soffan och den är jätte skön att ligga i vill jag lova,det var ett bra val.
Jag har packat upp en hel låda med elefanter idag och efter som jag inte har hyllor längst hela väggen som jag haft innan blir jag lite orolig att dom ska få plats,men jag ska ju sätta upp hyllor senare så då blir det ju inga problem.
Annars har jag suttit ute på balkongen och slappat och i morgon skall jag och sonen till Helsingborg och shoppa loss det ska bli roligt jag är bara lite orolig för min kära yrsel men iväg ska jag lik förbannat om så jag stryker med på kuppen.
nu skall jag gå och lägga mig och samla kraft till i morgon godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Jaha ett tidigt inlägg...

Nu börjar jobbet avta men det är mycket mycket kvar.
Idag låg jag och drog mig tills halv nio och då blev jag faktiskt väckt av telefonen,det ni så länge har jag inte sovit på hur länge som helst,det var min sons pappa som ringde och frågade om jag hade en hatt hylla nu och det hade jag.
Sen har min gamla bundsförvant på hemmet om ni kommer ihåg T ringt några gånger för att höra om min adress för hon tänker visst skicka en elefant till mig hon är för söt.
Solen ligger på inne i vardagsrummet,då är det skönt att sitta här i sovrummet och skriva lite.
Jag ska straxt ut på balkongen för ett bloss,där är jag faktiskt stolt över mig själv att jag inte rökt inne och jag tänker inte göra det heller för man förstör så mycket.
Nu väntar jag spänt på att min son skall komma men det blir inte förens imorgon.
Jo,jag tänkte fråga en sak den begagnade soffan jag köppte luktar lite unket,skulle bli glad om någon hade tips om hur man får bort den lukten?
OBS. inga löstagbara kuddar så jag vet faktiskt inte hur man gör.
Nu avslutar jag och kommer in lite senare kram på er och ha en underbar dag.

Vad skönt det är

Denna dag är inte som dom andra för nu har jag en soffa och ikväll har jag utnyttjat den genom att ligga och kolla på antikrundan som jag gillar så mycket,samt lyxfällan när man tittar på det programmet så verkar ens egna ekonomi vara lysande,men jag får ju medge att jag somnade till lite ibland det är det som är skönt när man har en soffa faktiskt.
Något annat som jag uppskattar är att J kom hit för henne vill jag verkligen ha kontakten med,men hon berättade lite om sittuationen på hemmet,stackarn måste ju spy ur sig någonstans.
Annars har jag tagit tillvara på dagen på ett bra sätt tycker jag själv och jag har köpt dextrosol och ser om jag får bukt med min yrsel på det sättet.
Det vore ju det ultimata.
Nu tänker jag gå och knoppa in och se vad morgondagen har att bjuda på,jag kommer nog ta foto på soffan tror jag så ni får se den.
Godnatt på er alla och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Nu har jag soffa och soffbord...

Jag gick hela morgonen och väntade på att dom från hemmet skulle ringa och jag lovar dig att det var inte klokt vad det ringde men givetvis inte rätt personer så jag började bli lite bekymrad men så ringde dom och kom vid 11.
vi åkte och köpte soffan jag hade lagt handpenning på plus soffbord givetvis,så nu är det bara lådorna som skall bort så kan man kalla detta ett riktigt hem jag är så glad och idag fick jag ett presentkort till den elefant affären jag älskar så,nu är jag jätte glad.
jag fick besök av min kompis från hemmet J idag hon åkte för någon timme sen,hon var verkligen en klippa nu under min jobbiga yrsel,men jag satt ju inte bara på ändan jag heller utan hjälpte till givetvis.
Det är skönt att ha en vän som kommer ibland och tittar till en och hon behöver verkligen komma där ifrån ibland.
Jag kommer igen senare i kväll för nu ska jag lägga mig i min soffa kram så länge.

Oj vad sent....

Jaha,ännu en dag till enda skönt för jag tog reda på om dom skulle komma och hjälpa mig med soffan och jag fick klar tecken så nu är jag väl ganska så lugn hoppas bara dom kommer in med soffan men det får vi väl ordna till på något sätt.
J kommer nog i morgon med då ska vi bära ner lite skit i källaren det börjar ju likna något nu ju bara yreln går över med så är lyckan total ja,godnatt med er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Natti på er.

Nu är jag jätte trött,min yrsel går inte över men jag väntar in i det längsta för att den ska ge upp självmant det kan ju faktiskt hända.
Det är ett äventyr att ge sig ut på stan och handla,men som jag sagt förut än har jag inte ramlat men det är jobbigt som fan,man vill helst vara hemma och sitta ner,men jag har faktiskt packat upp en låda till,men som sagt dom tomma och det andra som skall ner i källaren står fortfarande här uppe så det ser ju ut som om man inte gjort ett skit,men det vet jag ju att jag har och det är ju huvudsaken tycker jag,det är ju som jag brukar säga jag som ska bo här.
Det jag skulle berätta om som jag sa igår,det blev inget av med det för då skulle jag kunna vara tillgänglig första veckan i maj och det kan jag ju inte hur mycket jag än vill för då ska min son och jag iväg och på vår resa ska vi även om jag är yr det lovar jag er och honom,så det så.
Nej jag var iväg en sväng och handlade lite för jag fick för mig att yrseln släppte men icke den kom där i affären,men jag hoppas det är psykiskt och inte fysiskt än så länge tror jag det är så.
Nä nu ska jag lägga mig godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Det går långsamt fram.

I dag har jag packat upp två lådor och mer och mer kommer fram så dom har inte slängt allt vi ägt i alla fall skönt,men värre är att få ner lådorna i källaren när man lider av yrsel,men jag ska göra ett försök i morgon kväll.
I morgon skall jag göra något som jag aldrig trodde skulle hända men nu är det bara så,jag tänker inte berätta förens jag är lyckligt hemma igen och jag tror det kommer ta tid.
Nej jag är trött och ska sova nu,så godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Mitt i natten.

Som vanligt blir mitt sista inlägg väldigt sent och jag är trött.
Nu har jag bott hemma i en vecka precis och det är skönt synd bara att jag är så himla slö,enligt mig själv skulle jag hunnit med mycket mera men,men det får ta den tid det tar,det sa min man med,så då känns det skönare.
Nu när jag stog ute på balkongen och rökte så tittade jag ut över byggden och vattentornet man ser från mig är så vackert när det är mörkt,på det viset är det bra att bo på tredje våningen.
Nä nu är jag trött så jag tänker gå och lägga mig så godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Vilken dag det har varit.

Jag tänkte trycka in ett litet inlägg innan det blir natt för en gångs skull.
Jag har varit hos min man idag och det var underbart,han märker skilnaden på mig redan att jag inte är så stingslig och att jag inte beklagar mig precis hela tiden om vad som händer på hemmet och det är ju positivt eller hur?
Och nu mer än någonsin önskar jag att han var vid min sida och hjälpte mig med all röra observera att idag har jag faktiskt fått undan en säck med kläder bland annat sen i morgon så ska jag slänga och försöka bära ner saker i källaren,men det beror på hur det känns med yrseln och mina leder annars får det vänta tills min son eller J kommer nästa gång men jag känner ett behov av att få det gjort så soffan får plats om det nu blir en soffa man vet ju aldrig med hemmet för nu är jag ju inte viktig längre i deras sammanhang.
Solen har lyst på mig och på alla andra med har jag förstått och bara det gör ju att man känner sig glad.
Jag åter kommer i kväll ha en fortsatt trevlig dag så länge.

Har haft tv kväll.

Det har varit en helt underbar dag idag solig och fin,så den kan man ju inte klaga på tycker jag.
Jag har inte gjort mycket idag heller och det är inte bra,men jag ska ta nya tag efter att jag varit hos min man i morgon,men då är jag förmodligen ganska trött.
Undanflykter hela tiden och det är irriterande,men det känns som jag sagt någon gång innan som om jag är helt handlingsförlamad.
Men jag har gottat mig i solen och varit och handlat ätit mat och nu ska jag sova lite för i morgon ska jag till min man,nu må ni tro att jag längtar efter honom.
Godnatt på er alla och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Det är mycket nu.

Jag har ju tänkt mig att få undan så mycket lådor som möjligt,men jag känner mig så handlingsförlamad på något sätt,eller jag får inte tummarna ur röven som man kan säga.
Det är lite förvirrande,jag fattar inte vart jag skall göra av allt och då blir man handlingsförlamad i stället.
men många av lådorna ska ju direkt ner i källaren,med saker som jag inte behöver ha här uppe,men då kommer vi till det problemet att jag för tillfället har så himla ont över allt i lederna så jag får vänta tills någon kommer och hjälper mig,vilka dilemman man har,men är det inte värre så är det ju absolut ingen fara.
Snart har jag kommit till ro och då kommer det komma fler inlägg.
I veckan som kommer så får jag ju en soffa det går verkligen framåt,sen är det bara att lägga sig i soffan och softa det ska bli så skönt.
Nu tänker jag lägga mig för man blir helt slut av allt nytt och jag känner mig som ett ufo just nu,men det går väl över.
Godnatt på er alla och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

44 år idag

Jaha,denna dag visade faktiskt att jag kan leva lite längre än jag trodde när jag kom in på behandlingshemmet.innan var alla odds emot mig nu finns det bara en väg och det är bara och tuta och köra för jag har inte råd med några misstag.
Idag var vi och såg ut en soffa till mig,men jag litar inte på att det blir av förens jag sett det.
min son har varit här idag och J från hemmet kom så vi käkade och hade det trevligt,sen blev jag ensam igen och kände verkligen att jag måste ha något att göra annars förtvinar jag.
Jag får se vad som händer,men allt som händer är bara till positivitet.
Jag vet att behandlingshem kan glömma men att dom glömde mig och en liten present som tack för senast,det är nog första gången så jag får väl säga till dom tack för den tid som varit och hoppas ni inte glömmer att hämta soffan innan den femtonde april.
Nu är jag trött och sliten godnatt alla och godnatt lilla lägenheten vi ses imorgon-

Bra dag.

Ja,vad ska man ha för rubrik på denna dag?
det är klart att den har varit bra,solen har lyst och jag har varit ute och gått,sonderat terrängen med andra ord.
jag är lite små besviken på behandlingshemmet,dom har nog missat en bit av poängen ok,jag klarade mig när jag var där och det var märkligt efter som det förekom ganska mycket på frestningar när man var där och det ändå 11 månader och sen så får man inte ens en påhälsning från dom utan dom skickar en vaktmästare eller vad han ska kallas och göra det sista.
Inte för att jag bryr mig så mycket egentligen,jag vet hur det brukar fungera ut med henne så vi får in någon ny.
Men jag har idag ett annat tänk än förut,jag blir alltid behandlad annorlunda,så länge jag varit på hemmet och någon skrivits ut så har dom fått något men dom glömmer som vanligt mig men nu är det försent.
Bara för jag råkade vara magsjuk,det är ingen ursäkt och för att jag fick en dag extra,det är ingen ursäkt,men jag är van..Jag hoppas bara dom inte skiter i att faxa dom sista sakerna till min soc. i morgon för det är bråttom.
Nog om det i morgon fyller jag år och det firar jag med min son.
Godnatt alla och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Vilken fin,solig dag.

Min son och jag har varit tillsammans hela dagen men han beslutade sig för att inte sova här,för det är så rörigt och jag har ju bara en fåtölj men idag fick vi i hop köksbordet och stolarna och bar ner alla tomma kartonger .
Det såg genast lite trevligare ut,men det är många kartonger kvar hur jag en bär mig åt.
Jag är lite orolig för min hälsa,det är något nytt för mig,men nu är jag faktiskt det,jag är konstigt yr hela tiden och det känns som jag ska ramla ihop hela tiden,men än har jag inte ramlat men det är en obehaglig känsla och så klart undrar jag ju vad det är för fel på mig,så vill jag ju inte gå runnt och känna heller.
Förmodligen är det inget allvarligt men det känns obehagligt.
nog om det vi köpte en digital kamera med som vi ska ha med oss på vår lilla resa så jag är riktigt nöjd med dagen och kvällen med min son men nu är jag trött och tänker lägga mig.
Godnatt på er och godnatt min lilla lägenhet vi ses i morgon..

Godnatt på er.

Jag har haft en del och göra idag så jag har inte haft tid att vara inne något,men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag gjort med tiden,för inte är det många lådor jag packat upp men jag har ätit och läst och sovit middag och varit och handlat lite som jag anser mig behöva och nu ikväll kollade jag in Johan Falk på tv den var bra,ja,går dagarna så här fort så kommer det vara enkelt att inte börja med en massa dumheter igen det vill jag lova.
I morgon ska min son och jag mötas i hässleholm vid 11 och göra lite ärenden och sen ska vi åka hem till mig han måste hjälpa mig med köksbordet och stolarna så det blir någon ordning på det,idag när jag var och tog ut på banken så såg jag på konto utdraget att pengarna till våran lilla resa kommer betalas i morgon och det är ju inte långt dit,då har jag ju något att se fram emot.
Denna dag var helt ok,men så här länge har jag ju varit borta från hemmet förut,jag tror i mitt stilla sinne att jag inte fattat riktigt än att jag värkligen har flyttat där i från.
Nä nu måste jag lägga mig så god natt på er och god natt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

Nu börjar kampen...

Jag har funderat idag på om jag ska byta namn på bloggen nu när jag inte är på behandlingshem längre men jag vet inte om jag gör det,det handlar ju fortfarande om kamp.
Jag var och hälsade på min man och ni må tro att det var skönt att vara hemma redan vid halv fem i stället för vid halv sju det är faktiskt en stor skilnad.
Jag bestämde mig för att inte hålla på och packa upp lådor just idag,utan bara sitta och kolla på tv,det är faktiskt lite tråkigt utan soffa om jag får vara ärlig men det kommer nog att ordna sig dom på behandlingshemmet skulle hjälpa mig på något sätt.
Jag packade ihop mina saker jag hade kvar i morse och ställde på sängen men min lilla stereo fick inte plats så jag hoppas att dom inte glömmer den nu där den står så ensam och vit på byrån.
Nu tänkte jag faktiskt att jag skulle ringa till dom på tisdag så dom inte bestämmer sig för att komma precis då för då ska min son och jag ut på galej och handla det ska bli kul faktiskt.
I morgon ska jag börja plocka upp lite ur lådorna om det skulle råka komma en soffa ner dimpande från himlen,ha,ha,ha.
Nä godnatt på er och godnatt lägenheten vi ses i morgon.

9 timmar kvar.

Ja,så är läget sen lämnar jag mitt kära hem efter elva månader kan man nästan säga den 7 april skulle det blivit 11.
Det känns jätte skönt faktiskt,men om jag får vara ärlig är det lite vemodigt med,för jag har ju verkligen kämpat och slitit och haft både medgång och motgång och nu ska vi se om jag blir en blomma denna gång,men jag har ju haft tiden med mig så det blir jag med all säkerhet.
Nu är klockan snart 24 och jag har inte hunnit med att packa allt så det får bli som det blir jag valde ju sonen lite före packningen men det är ju inte så mycket,men jag tycker synd om städerskan som får ta itu med städningen för nu har det verkligen fått gro igen senaste månaderna så hon får att göra det skäms jag lite för men,men sånt är livet.
Dom kommer upp med sakerna någongång i veckan och jag får ju verkligen hålla tummarna att dom inte kommer på tisdag för då har jag fullt upp med att gå till banken med min son och skriva på några papper och sen följer han med hem till lägenheten och vi ska till Helsingborg och handla lite saker till vår lilla tripp som vi ska göra snart.
Så det är enda dagen som jag är lite upptagen.
Nä nu är jag trött så jag säger godnatt till er och godnatt hemmet för sista gången men i morgon på morgonen ses vi.

GLAD PÅSK!!!

Ned räkningen har börjat snart flyttar jag hem till mitt eget och det ska bli skönt.
Jag lägger in lite reklam klicka gärna jag återkommer senare med nya inlägg.
Gratisfynda.se

-

Fashionize.se

Långfredag....

Det är skönt att vara på benen igen har till och med druckit kaffe,men jag känner mig lite yrslig i huvudet men det är väl för jag inte ätit fast föda på några dagar så det går nog över när jag försöker pressa lite mat i mig nu vid 12.
Nu har jag vant mig vid tanken att jag ska här ifrån redan på söndag och jag tycker faktiskt att det ska bli skönt,men det var sättet jag fick reda på det som irriterade mig lite,men allt går över hem ska jag i alla fall och det blir jätte kul.
Jag har inte så mycket att skriva om just nu men nu vet ni att jag mår mycket bättre.
Kram så länge.

Jag flyttar hem på söndag.

Jag är fortfarande lite hängig efter spysjukan men nu har jag faktiskt varit ute och rökt några gånger idag så imorgon är jag fit for fight.
Vi pratade ihop oss idag och jag bestämde att jag ska åka på söndag för socialen betalar inte längre dom bara vägrade så på söndag när jag åker till min man så åker jag hem till mig sen och dom får komma efter med grejerna sen så får det bli.
Det känns lite vemodigt att dom bara skiter i mig nu in i det sista det är precis som dom önskar att det inte ska gå bra för mig,men där tar dom fel på person,dom har glömt att dom gett mig så mycket tid här så hjärnan har börjat att fungera igen och då är jag inte och leka med.
Men jag tänker bara låta det bero det är ju som jag sagt förut bara idioter på socialen eller nicke dockor det är dom som är budbärarna.
Jag har inte mycket mer och till lägga idag så godnatt på er och godnatt hemmet vi ses imorgon.

RSS 2.0