Mycket trött.

Jag har haft en trevlig dag fast tåget var försenat på dit vägen,det är ju självklart att lilla Jenny då började tro att det skulle bli försenat på hem vägen med och gick och spännde sig i onödan för allting flöt inga förseningar någonstans.
J kom och mötte mig som vanligt vid bussen och sen var det dags för att lämna urinprov och blåsa och det var ingen fara på taket där heller,jag skulle aldrig vara så dum att jag sumpade detta som är så himla viktigt för mig.
Nu är jag jätte trött och tänker gå och lägga mig.
Det finns inget att skriva om just nu,Jo,mina fötter stinker en hel dag i skor gör alla strumpor sura så jag får väl gå och tvätta fötterna nu innan jag lägger mig.
Jag måste skura rummet imorgon för när det är vinter så hasar man med sig både snö och grus in så golvet blir ingen vacker syn.
Nä,nu säger jag god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu ska jag ut och resa igen.

Det är ingen lång bit att åka till min man,men ändå så tar det en hel dag och det är lite påfrestande för jag går och spänner mig hela tiden och är orolig för att det skall vara förseningar och sånt och det är ju ingen obefogad oro för det är oftare att det är förseningar än inte.
När jag var ute och rökte innan så kände jag att det var kallt idag med och det gör ju inte det hela roligare.
Det låter väl för er ungefär att jag inte vill åka till min man och det är mycket riktigt för det vill jag aldrig innan jag påbörjat resan men när jag väl är igång och på resande fot så är det inga problem längre,för egentligen är det ju så att jag verkligen vill åka till honom men det är en liten latmask som sitter på min axel och tycker en himla massa,men så länge den inte tar över så är det ju lugnt eller hur?
Det finns inte så mycket att skriva om nu på morgonen mer än att natten har varit lugn och att nu kommer jag vara borta hela dagen så det blir inga inlägg förens i kväll.
Så ni får ha en underbar dag för det t5änker jag ha,kram på er alla.

Det är kallt i kväll.

Nu har jag bestämt mig för att börja skriva dikter här på bloggen igen,det var ett tag sen nu när jag tänker efter.
Det har varit en underbar dag idag,fast kall som attan.
Då är det inte så roligt att vara rökare,men det har inte blivit så många cigg idag i alla fall inget okynnes rökande som i vanliga fall är ganska så vanligt när det gäller mig.
Min son och jag har haft roligt som vanligt men det gör lika ont varje gång han åker hem från mig igen,det är svårt att förklara den ensamhets känslan,men det känns som jag blir halv på något sätt.
Men så vet jag ju att han kommer till mig nästa lördag igen.
Jag hjälpte till i köket på för middagen och diskade efter maten vid kvälls maten,det är konstigt att det alltid skall vara problem i tjejvillan när det är våran tur att vara i köket man kan tycka att det skulle vara tvärt om.
Min son hjälpte J med hennes dator så den funkade som den skulle,han är en stjärna när det gäller datorer,men det är nog alla tonåringar idag tror ju jag.
Ikväll hade vi bingo och jag vann på tre rader så nu har jag en massa chips och grejer som jag förmodligen kommer svulla i mig i natt.
För mig har det varit en underbar dag jag är så nöjd så hälften kunde vara nog.
Men J måste ju komma med sina sms från en av killarna här,jag får aldrig läsa dom själv så jag vet inte längre vad jag ska tro men har bestämt mig för att inte lägga min näsa i andras jävla soppa (ursäkta ord valet).
Nu har jag ätit lite choklad mousse och rökt min sista cigg och tänker nu lägga mig och läsa i luftslottet som sprängdes lite grann och varva ner till morgon dagens resa till min älskade man.
Så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Solig vinter förmiddag.

Hej ,jag hoppar in och skriver ett kort inlägg nu innan jag skall laga lite stekt fläsk och potatis plättar.
Min son är här och då blir det ju inte så mycket inlägg.
J kom tillbaka igår natt någon gång men hon är jätte tjurig,så man får vara försiktig med vad man säger det är skönt att min son är här så jag slipper gå runt henne hela dagen det kommer räcka med i kväll.
Jag tittar in till er i kväll igen så länge får ni ha en underbar dag för det tänker jag ha.

Jag blir så förvånad.

I kväll var en del av gänget på bio och jag har roat mig själv här med personal inte en kotte i hela huset,jo,en men han var på sitt rum.
Sen när jag sitter i godan ro och tittar på lets dance,(kul att se Gudrun chyman dansa) då får jag ett sms av J där hon skriver om det vanliga att det har kommit in något,men jag har bestämt mig för att inte ta så alvarligt på det,för min egen skull,så jag bara lät det vara sen när dom kom hem så tog det inte lång stund förens jag fick ett sms till och då hade hon helt plötsligt fått något av en av killarna och kallat på natt personalen,men efter som det är hans jobb och inte mitt så sket jag i det igen och då ringer hon och säger att hon ska sticka,jag försöker givetvis övertala henne att stanna men hon hade bestämt sig,då låter hon ju dom vinna begriper hon inte det.
men nu har hon dragit i alla fall och jag kan inte göra mycket åt det bara hoppas på att hon tar sitt förnuft tillfånga och kommer tillbaka hon behöver ju verkligen detta.
Så nu känner jag mig lite nere för den sakens skull.
men,men det är ju hennes liv och jag tänker inte haka upp mig på det.
Men jag blev så trött helt plötsligt så jag säger god natt till er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Ullared toppen nästan.

Vi åkte tidigt i morse för det är en 3 timmars resa från där jag bor och till Ullared och det var en tröttsam resa för jag sov nästan hela vägen.
Det var inte alls mycket folk där så mina farhågor var obefogade,det gick nästan och dansa fram där,nu överdrev jag men det var gott om utrymme.
Jag fick handlat några t-shirtar,luvtröjor och lite annat smått och gott jag blev nöjd.
Sen käkade vi,jag åt en kebab tallrik det är inte ofta man får det när man sitter ute på landet på ett hem och ugglar.
Jag fick besked idag om lägenheten jag var och tittade på och dom kräver en borgenär och sånna växer tyvärr inte på träd och hon som skulle kunna ha ställt upp,min mamma hon är ju tyvärr död.
Så det är bara att hålla huvudet högt och söka vidare,någon gång måste jag ju få napp tycker man.
Jag vägrar bara flytta tillbaka där jag kommer ifrån det skulle vara rena döden för mig.
Det hände ju en fasansfull sak med mig förra året och två av dom som utsatte mig för detta är boende där och det kan bara sluta på ett sätt fyfan.
Nu ska jag gå ut och ta mig ett bloss så jag hoppas vi hörs senare,kram så länge.

Dags för Ullared....

Ja,nu är det snart dags att ge sig av till Ullared oj,vad jag ska handla,men jag avskyr trängseln så det blir nog inte så mycket handlat ändå om jag känner mig själv rätt.
Jag har några funderingar om folks försök med att få sin vilja igenom med tabletter och annat hur lätt lurade personalen är.
Den aldeles nya kvinnan hon säger att hon håller på att få ep anfall osv.
Sen får jag höra av andra att det är ett knep för att hon skall försöka få hemevedrin,detta är ju inte klokt som om hon kan få hemevedrin här och sen vill hon komma upp här i huset och har hört att jag är här uppe för att jag har ep,men hon är riktigt hal men går dom på den lätta så är det inte klokt tycker jag.
Men,men alla sätt är ra utom dom dåliga och detta är verkligen dåligt,men dom får väl se för det kommer inte dröja länge förens hon börjar tjata om hemmisar jag lovar,det är ganska kul att se allas knep för att få det dom vill ha.
jag avslutar här och tänkte försöka ha en fin dag i ullared.
Kram allihopa så hörs vi i kväll.

Hej i solen..

Vilket väder det blev idag då,man kan nästan tro att det inte var snö storm igår.
Jag kom tillbaka i morse vid 8.30 och fick lämna urinprov och blåsa men det var ju ingen fara för jag var ju grön.
Sen åkte vi iväg på en liten runda och handlade,då passade jag på att köpa cigg och bindor och andra nödvändiga saker.
Nu har vi precis ätit paela det är ingen mat för min smak men dom som gillar det var ju nöjda.
Gillar ni paela???
Idag har det känts som lite vårkänsla i luften tycker jag men vi är ju inte äns i februari än så det är ju långt kvar,till den riktiga våren kommer.
Vi ska iväg och Bowla aldeles snart så det blir ett kort inlägg nu men jag kommer in senare igen,så länge.
Nu fick jag iväg detta inlägg med så bli inte förvånade att dom kommer i fel ordning det är bara för att det inte gick och skicka innan idag.

Undrar om det funkar nu.

Innan idag gick det att skriva i bloggen men inte att lägga ut inlägget det är lite skumt ibland,men jag försöker igen så får vi se.
Jag håller tummarna för att det funkar nu,så nu får faktiskt blogg.se säga förlåt denna gång för det var absolut inte slarv från min sida.
I morgon bitti blir det ullared så då får ni ha tålamod igen för jag tar inte med mig datorn dit faktiskt hi,hi.
Men det kan nog vara en hel del människor där imorgon,för det har varit lite löne utbetalningar och sånt precis.
Jag är trött och går och lägger mig nu god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Nu packar jag snart ihop datorn..

Ja,nu är det snart dags att åka tillbaka till hemmet igen så för att det inte skall bli så stressigt i morgon när jag ska i väg med bussen så packar jag ihop datorn redan.
Det händer inte mycket mer här än att jag bara kilar runt och njuter i fulla drag,tänkte kanske stoppa i mig något gott nu och titta på en annan del av köping i repris,jag tycker det är ett ganska trevligt och mysigt program faktiskt så nu säger jag god natt på er alla där ute och hoppas ni får en bra natt för det har jag tänkt att ha..

Nu har swtormen börjat på allvar.

Jaha,just nu har jag legat på soffan och läst och sovit om vart annat det har varit skönt,den här lilla trippen varje vecka är och gör mig gott.
Jag har hunnit prata med min man en gång men han kommer väl ringa snart igen och det är lite jobbigt för jag anser att vi inte har så himla mycket att prata om,medan han vill prata så ofta som möjligt det blir liksom en krock.
Sen har jag varit ute och gjort orten osäker och innan det började blåsa så klart.
Men när jag hade hundra meter kvar ungefär till jag skulle in i värmen så kände jag hur vinden fläskade i och sen har jag som jag sagt legat på soffan.
Nej, nu ljög jag,jag gjorde i ordning bekvämlighets käk sån där portionsrätt med fisk den var god och det ringde på min dörr och vaktmästaren kom,för jag hade klagat på att värmen i elementen inte funkade och någon sorts ventiler under fönsterkarmen var lösa och ramlade ut och då kom vinden rakt in så det var ju jätte kallt.
Men nu har han fixat det med så nu får jag varmt och gott igen.
Jag är fortfarande mätt och jag som har köpt en grillad kyckling tills i kväll får väl se om jag orkar senare.
Ja,nu har det kommit jätte mycket snö,så jag tror inte dom pallar komma hit och blåsa mig i kväll och på bygget skall dom ju ha bingo i kväll.
Jag avslutar och kommer in igen innan jag går och lägger mig kram så länge.

Ett stort förlåt....

jag får som sagt be om ursäkt för att jag inte skrev mer igår men jag skulle på bio snabba casch,den var jätte bra det hände saker hela tiden,så man märkte inte att filmen var så lång som den var 2 tim.4 min.
Det var så länge sen som tio år sen jag var på bio senast på grund av min rädsla för så mycket människor,men det var ju ingen fara för det var inte så många som bestämt sig för att titta på den just denna kväll så jag kunde koncentrera mig på filmen fullt ut det var ju bra.
jag kommer inte riktigt ihåg när jag skrev sista inlägget igår men i så fall får ni höra det igen.
Jo,hemmet har börjat ta hit knarkhundar för att kolla efter droger,det är ju ett bra alternativ faktiskt så hundarna var och sökte igenom precis hela stället igår,men vad jag vet så hittade dom ingenting,det hade man nog fått höra iså fall.
Ja,nu är jag alltså i lägenheten och det är jätte skönt,jag försökte sova länge men det gjorde jag naturligtvis inte denna gång heller,men jag låg kvar i sängen och läste och det är skönt bara det.
Det har börjat snöa ganska mycket men än är det ingen snöstorm,den kanske uteblir kan man ju alltid hoppas,men den är nog på väg.
Jag ska försöka ta mig ut en sväng till erikshjälpen och se om dom har något som tilltalar mig exempelvis elefanter.
Jag mår oförskämt bra faktiskt och avslutar detta inlägg med en kram,så ses vi senare.

Det går åt kallare tider.

Det är märkligt att en grad kan göra en så stor skilnad,men idag var det riktigt kallt ute i korridoren och det är ju så i äldre hus att man känner kylan in,men det var ju inte så kallt att man gick och huttrade här inne precis,men i dessa lägen så önskade man att man inte var rökare.
Det har varit en lugn natt och jag har för en gångsskull inte varit uppe och gått i sömnen.
Jag är på prima humör för idag skall jag åka på permis till lägenheten igen det blir något som är återkommande och det känns skönt faktiskt.
Så det blir detta inlägg sen blir det inget förens jag är till rätta i lägenheten,jag har inte berstämt mig riktigt än för när jag ska åka men det kommer nog lösa sig under dagen.
Detta inlägg blir kort,för jag skall förbereda mig mentalt på att jag ska stå framme vid tavlan i dag och skriva på den gemensamma morgonsamlingen.
Det gör mig nervös,jag håller redan på att dö en smula.
Hej så länge vi hörs senare,kram.

Oj,det blev visst sent.

Bättre sent än aldrig brukar man väl säga,jag har varit i valet och kvalet idag är det droger här eller inte?
Killarna ljuger ganska så bra om det skulle vara så,jag tvivlar ibland,men jag har svårt att tro att J hittar på,varför skulle hon göra det?
Men jag har sagt till mig själv att varken lyssna för mycket på J eller på killarna jag fortsätter bara köra mitt race,till personalen kommer på någon med något,då tror jag på det,för ärligt talat så denna gång har jag inte hört det själv från någon av killarna utan bara från J.
Jag tycker det är så djävla synd om det skulle vara sant,det måste ju gå och slänga ut någon när man nästan är säker på att det är så.
Det verkar ibland som det är något annat som styr.
För om dom nu hittar grejer där i annexet så kan dom ju aldrig bevisa vems det är och då blir det ju ändå så att dom får vara kvar.
Det måste helt enkelt finnas ett annat sätt och vad jag förstår har ju J visat sina sms för personalen och det måste väl vara bevis nog eller??
Jag har inte sett dom sms hon fått av en av killarna,så där kan jag inte säga något heller.
Äh,vem bryr sig det är ju inte mitt goda rykte som går åt helvette.
Nu skrev jag av mig igen det känns så himla skönt.
Men nu god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Minus grader ute.

Jaha,måndag igen och liv och rörelse i huset det är ganska dött på helgerna ändå,fast vissa nog har det livat,vardagar är ändå bäst.
Ny vecka och snart får jag alltså veta om jag får lägenheten eller inte ska bli spännande men hjälp mig att hålla tummarna.
ja,det har inte hänt mycket nu på morgonen så det blir bara trams skrivet,men jag tänkte på att komma igång med att skriva ner mina dikter igen det var ju ett tag sen nu och detta år har jag faktiskt inte skrivit några än,så jag får väl låta kreativiteten flöda lite nu så det blir något gjort jag återkommer så fort jag hinner kram på er så länge.

Underbar dag men kall.

Resan till och från min älskling gick bra inget krångel alls så nu börjar jag bli säker på att det kommer gå bra nu hädan efter.
Det är en härlig stund när jag träffar min man,men ack så kort.
Jag är lite rädd för mina tankar,visst älskar jag honom men jag har börjat tveka på om jag orkar med honom mitt i all min egen kamp,han börjar redan planera hur vi ska ha det när vi kommer ut och som det låter på honom så ska det bara vara han och jag,vi ska alltså inte umgås med någon och då börjar en varnings klocka ringa i mitt huvud,ska han bli som mina andra karlar ha varit att jag inte får gå utan för dörren utan honom osv.
Jag har alltså börjat vackla i förhållandet till honom,men inte helt,det kan vara en släng av ångest över att jag kommer att bo själv så länge att jag inte kommer reda ut att han kommer och försöker ändra på saker och ting,jag är ju inte van att ha ett nära förhållande utan att ta droger eller något annat som brännvin och det är jag rädd för att jag kommer sätta igång på grund av det.
Allting är krångligt när man ska börja leva på ett annat sätt till och med kärleken,men han har ju några år kvar så jag har nog hunnit bestämma mig hur jag ska ha det tills han kommer ut tror jag.
Jag älskar honom än väldigt mycket,så ingen fara på taket.
J är i upplösnings tillstånd och jag märker hur jag börjar engagera mig mer och mer i hennes problem,så jag håller på att styra bort det.
Men hon mår dåligt för hon får veta en massa saker som hon berättar för personalen och dom gör inget åt det,då blir hon så desperat så hon är på väg här ifrån och det skall hon ju inte när hon kommit så här långt.
Ja,ja vi får väl se vad som händer,det jag inte kan förstå är att dom säger att dom inte kan göra något för dom inte är positiva,men är det ok när man kan se och det menar ju personalen att dom gör att dom är påverkade att dom ska gå här och rulla runt för att dom inte är positiva det undrar jag om det är rätt.
Inte mot den lilla,lilla friska kärnan som finns än så länge,för den kan försvinna fortare än dom tror,jag tycker dom ska vara rädda om oss,men jag ska nog ta reda på om dom inte kan göra något mot drogade personer som pissar rent,för det tycker jag är väldigt konstigt.
J kommer inte orka länge till,och jag har nog med mitt för att försöka få henne på andra tankar hela tiden.
Nu har jag spytt av mig lite grann det känns alltid skönt efter.
Så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Ut på min lilla tripp.

Nu ska jag ut och åka och som vanligt börjar jag fundera på vad som skall strula denna gång det är en eutomatisk tanke som dyker upp när det är dags att hälsa på min man.
För det är mer regel än undantag att det strular antingen på dit vägen eller så på hemvägen,men hjälp mig att hålla tummarna att det blir en smärtfri resa idag.
Jag saknar min man väldigt mycket,ibland är det mer ibland mindre men just nu står saknar mätaren på högvarv.
Jag har inte mycket att skriva om så här innan jag ska åka,för då är mitt huvud inställt på resan,men jag kan ju säga att vad jag vet har det varit en mycket lugn natt och jag och nattpersonalen var dom enda som var uppe nu på morgonen.
Nej,den killen som ligger i annexet kom upp en sväng vid sju,den stackaren börjar närma sig hem gång nu och är väl lite överspännd just nu tror jag,för det är ju inte speciellt vanligt att se honom uppe vid den tiden.
Nu avslutar jag med att ni får ha en underbar dag för det tänker jag ha,så hörs vi i kväll.
Kram på er alla.

Nu är det dags för mig att sova.

Det är lustigt att man kan gå och reta sig på små saker,som jag egentligen inte ska bry mig om det minsta och det är ganska jobbigt.
Men jag har haft en väldigt trevlig dag med Bowling och min son har ju varit här,ja,det har varit en dag i glädjens tecken och det är jag glad för.
I morgon blir det lika trevligt när jag ska åka och träffa min man,det är så skönt på helgerna.
Och en sak till som är skön på helgerna är ju att jag lyckas hålla mig ifrån,själva hemmet och det fungerar herre gud vad har hänt med mig egentligen.
Så just nu har jag inte den blekaste aning om vad som hänt här på hemmet
Det trodde jag aldrig om mig själv.
Jag känner mig alltid lite ensam och förvirrad när jag har heft min son här,för det blir ett enormt tomrum när han går hem till sitt efter en hel dag med mamma.
Nej nu ska jag sova lite,så jag är pigg och allert imorgon när jag ska fara iväg till min man.
Jag får väl lyfta på hatten och säga ett god natt och god natt hemmet vi ses imorgon.

Solen tittar fram.

Nu har min son kommit och vi har sysselsatt oss med att titta efter resor för vi tänker åka ut och resa när jag är färdig här på hemmet,till något soligt och varmt ställe som inte kostar för mycket det ska vara någon gång i april,är det någon som har ett bra och billigt tips till oss?
Vi sitter just nu och väntar på att det ska bli mat och vi ska höra klockan ringa.
Sen bär det av på bowling det ska bli jätte kul tycker jag.
Kram på er så länge.

Äntligen är helgen här.

Helgerna är min andningspaus och det känns utom ordentligt bra faktiskt,jag är utvilad jag är glad och jag väntar på min underbara son som skall komma lite tidigare idag och det gör mycket.
Vi skall följa med och bowla idag hade vi tänkt så tiden går och vi inte sitter vid datorn precis hela tiden för då blir man helt vimmelkantig tillslut håller ni inte med?
Snön lyser vit på taken endast Jenny är vaken,så kan den nya dikten låta istället för tomten,men faktiskt så hade jag sällskap idag av en av killarna som aldrig brukar vara uppe annars,men det är alltid roligt med sällskap och mitt vanliga sällskap är på permis just i helgen.
Ja,idag blir det inte mycket inlägg efter som min son är här så ni får ha tålamod med mig,det verkar i alla fall ha varit en lugn natt kram så länge.

Godnatt på er.

Nu ska jag gå och lägga mig,men jag tänkte bara säga att jag tycker mycket synd om J,för en av killarna lämnar inte henne ifred och hon mår dåligt av det.
Jag är lite orolig att hon kommer dra här ifrån så jag får väl hålla koll på henne,inte bra.
God natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

En mycket trevlig dag.

Denna dag var en mycket trevlig dag med mycket skratt och skoj åtminstone vi tjejer,vi bakade hallongrottor och kanelbullar och J kastade en hel näve mjöl på våran personal,ja,det var mycket gemenskap och glädje,sen att resten av huset är borta och inte visar sig knappt någonting,det är deras problem,Men J har hört av en av killarna att det är något på gång in nu till helgen och det skulle fan inte förvåna mig det minsta för det är ju mer regel än undantag nu för tiden och det är ju synd.
Men vi får ju hoppas att det inte är någon sanning i detta.
Jag mår i alla fall bra och dom andra är på bio och tittar på snabba casch,den är nog bra men jag klarar inte ut det där med mycket folk ordentligt så jag ska gå och se den med min ena kontaktperson i lugn och ro,om jag klarar ut det,men det gör jag nog säkert.
Jag avslutar här och kommer in innan jag går och lägger mig kram.

Idag en fin dag.

Jag har varit uppe med tuppen som vanligt och det är skönt,det är den lugnaste tiden här på bygget,fast nu för tiden är det lugnt jämt,för dom flesta håller sig på sina rum.
Jag ser fram emot dagen,det skall hända mycket kul för oss tjejer idag,fast jag ska ha samtal så klart och J,C och personal skall åka iväg och handla ingredienser till kanelbullar och hallongrottor,som vi skall baka idag på förmiddagen och efter middagen skall vi åka ut till ett slott som har utställning i skogen och ta med oss varm choklad och bullarna vi bakat,jag ser verkligen fram emot detta,så hoppas nu att vädret tillåter det.
Det blir ju kombinerat nytta med nöje,för samtidigt som utställningen är i skogen så får man frisk luft och mottion samtidigt.
Jag mår oförskämt bra och det är skönt faktiskt.
Nu kommer det nog dröja ett tag innan jag kommer in och skriver igen för man har knappt tid nu när schemat ändrades så ni får ha en kram så länge och så hörs vi senare.

I kväll var det NA-möte.

Det var lite problem att komma in på bloggen nu men skam den som ger sig,har just fått tips från någon på NA att det är bra att skriva blogg,för man skriver av sig om dom bara visste att jag skriver,men det talar jag inte om än,det kanske kommer vid ett senare tillfälle.
Det har varit en bra dag idag fast jag hade kunnat stanna i lägenheten en dag till,utan att blinka.
Vi åkte en runda till en media market för att lämna igen en sak som J inte behövde,men dom tog inte emot den för den var inte kompakt utan öppnad,sicken dum grej,om man inte öppnar saken så kan man ju inte veta om den inte fungerar eller vad tycker ni?
Sen käkade vi gott och gjorde oss redo för bowling,det är jätte kul med bowling och det var jätte trevligt,men J hakar upp sig på C just nu mer än vad jag gör och det säger inte lite.
Men jag börjar känna mig hemma med våra två nya personal nere i huset och jag trivs på stället fasten stämmningen är väldigt infekterad,jag vet inte vad det är men,det är något som inte stämmer så jag ber till en högre makt att personalen håller korpgluggarna öppna nu.
Jag följde med på mötet idag och vågade faktiskt prata lite jag kände att jag behövde ventilera mig lite hos dessa underbara människor,för det händer mycket i mitt liv just nu,jag väntar på svar från hyresvärden men efter som han skulle svara soc så har jag försökt få kontakt med henne hela veckan,men hon har inte varit anträffbar vid ett enda tillfälle och det gör mig allmänt förbannad,men jag tänkte att jag gör ett försök imorgon igen och går inte det så skriver jag ett sms till hyresvärden och frågar hur det går med lägenheten och ser om jag får ett svar.
jag är så nervös för ett nej,så det är knappt jag vågar.
Just nu vill jag bara gå och lägga mig så god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Nej nu är det dags att sova.

Ska ju upp tidigt för att återvända till hemmet på morgon kvisten och jag ska ju packa ner datorn och allt sånt,så det är lite pill att göra.
Jag tänker nog att jag inte hinner göra något inlägg imorgon innan jag packar ner så ni får vänta tills jag orkar packa upp igen när jag är tillbaka som förmodligen blir på eftermiddagen någon gång om jag känner mig själv rätt.
Dom från hemmet har varit här och blåst mig i kväll då kom J med det var kul och då har hon ju sett lägenheten.
Hon saknar mig när jag är borta eller så är det bara något som hon säger för att det låter bra,men det är ju upp till henne och jag kan känna att jag saknat henne för jag tar ju hand om henne ganska mycket.
Ja,nu sitter jag här och tänker att imorgon vid denna tid så sitter jag i mitt rum på hemmet och bara minns detta som något som snart kommer igen och det är ju bra.
Jag vet ju inte om jag fick igenom mina ansökningar denna veckan så jag kan ju inte säga något förens imorgon.
Nä nu är jag så trött så ögonen går igen på mig så god natt på er.

Snö,snö och åter snö.

Jag gjorde min lilla handlingsrunda på en timme,det snöade och blåste så det var inget kul alls men jag handlade en tidning och hittade en elefant på Erikshjälpen det var gott nog för mig sen hem och lägga mig på soffan och läsa tidningen,jag somnade givetvis och har precis slagit upp mina blå,tänkte på att jag kanske skulle göra ett litet inlägg.
Det är underbart att få vara för mig själv här i lägenheten det känns bra.
Jag kan göra precis som jag själv vill och bara vara,men i morgon skall jag tillbaka till hemmet igen skulle kunna vara här längre,men det är skönt att komma tillbaka också.
Just nu håller jag på att fästa trådar på alla lappar jag virkat till Allex lapptäcke det är ett jävla jobb men det blir ännu värre om jag inte gör det,för det har jag erfarenhet av med det lapptäcket jag gjorde till våran dubbelsäng.
Ja,nu tittar jag in igen innan jag somnar och sen får ni inget inlägg förens jag är tillbaka på hemmet igen så ni vet det.
Kram på er så länge.

Hej på er.

Det blev inte att sova länge men jag låg kvar i sängen länge och läste det var riktigt skönt,nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så att min man ringer och sen ska jag gå en runda till Erikshjälpen som öppnar vid tolv.
Jag blir lite vilsen på dagarna när jag är ledig mitt i veckan så här jag tror hela tiden att det är helg.
Jag sov hela natten och vaknade runt sex och låg och läste i några timmar det går det med,det var länge sen jag gjorde,för gör man det på hemmet så kan man garantera att man blir störd,så det är ingen ide.
Ja,som ni förstår har det inte hänt så skrymmande mycket idag jag håller på och virka ihop alla små lappar som jag virkat så det blir en bit av ett lapp täcke så nu börjar det likna något.
Jag har mycket grejer att sysselsätta mig med så det kommer förmodligen inte bli något problem när jag kommer ut heller.
Men på något konstigt sätt så blir det annorlunda då.
Ja,nu ska jag försöka göra färdigt lite grejer och lägga mig en stund på soffan,innan jag ska laga mat,laga och laga jag har en sån där enportionare som jag tänker äta upp.
Jag kommer in senare igen om det händer något mer,annars kommer jag givetvis in ändå.
Kram så länge.

Säng dags.

Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa i luftslottet som sprängdes,har inte hunnit så långt i den än och dom andra två böckerna var ju jätte bra och det verkar denna med vara.
Jag hade inte den blekaste aning om att han som skrev böckerna var död,där ser man vad lite man hänger med,men det är han för jag läste det i någon tidning,så han har ingen nytta av den stora succen han gjorde med böckerna den stackaren.
Ja,ja nog om det jag är lite trött så jag lär väl somna innan jag hunnit öppna boken,men jag ska vara tapper och ni får hjälpa mig att hålla tummarna att jag kan sova länge imorgon.
En liten cigg och sen sängen,så god natt på er och hemmet får klara sig utan mig i natt och i morgon med undrar hur det går???? He,he,he.....

Utanför hemmets portar.

Jaha,nu är det dags att göra ett litet inlägg så här på kvälls kvisten,jag gick och handlade precis när jag kom in till den lilla byn,(lite större är den nog).
Man måste ju äta något eller hur?
Sen gick jag till lägenheten och packade upp,la mig på soffan för att läsa tidningen,men jag somnade och vaknade två timmar senare,det är skönt att sova lite i soffan och det skulle jag aldrig få ro av att göra på hemmet faktiskt.
Sen käkade jag lite och sen ringde min älskling och han talade om att dom skulle börja bli inlåsta redan kvart i sju på kvällen i nästa vecka och det han tycker är enda problemet är att dom inte får någon kvälls promenad och telefon tiden blir kortare,men det känns bra för mig om jag får vara lite ärlig,för samtidigt som jag är glad att prata med honom så kan det bli för mycket också.
Jag trivs här och att vara lite för mig sjäv när jag verkligen är för mig själv på hemmet känner jag mig ensam fast vi är många där och det är en helt annan känsla,den kan vara tung.
J messade mig innan hon är irriterad på C,som hela tiden babblar med henne om sinna tabletter nu har hon visst bestämt sig för att hon vill ha Lyrica,vad fan ska hon med det till,jag börjar bli trött på hennes jakt på piller hela tiden.
Undrar i mitt stilla sinne om jag kommer kunna sova länge i morgon det hade varit kul om jag någon gång kunde släppa på kontrollen,när jag ändå är ensam.
Resten av kvällen ska jag ägna åt datorn och åt mitt lapptäcke som jag håller på att virka till min son.
Jag återkommer när jag är trött och tänker gå och lägga mig.

Nu bär det av.

I natt har jag haft lite svårt att sova,det är jobbigt då,men alla nätter kan ju inte vara smärtfria och det konstigaste av allt är att jag vaknar lika tidigt i alla fall så det gör ju ingen skilnad tyvärr,det hade varit så skönt att sova lite längre på morgonen en dag då och då,i morgon ska jag prova detta och se vad det leder.
Jag håller tummarna och som jag sagt innan så ska jag ha med min kära dator idag,för nu är jag borta en hel dag och då känner jag att den måste med.
Jag har inte så mycket och skriva om så här på morgonen så detta får duga men det kommer fler inlägg var ni så säkra på det kram.

Nu är jag nannig.

I morgon åker jag iväg och är borta ända till torsdag åker inte tillbaka som jag brukar över dagen på onsdagen så det blir lite annorlunda,då tar jag givetvis med mig datorn,så jag kan skriva lite inlägg och sånt.
Det ska bli så skönt och jag skall göra allt för att sova lite längre på morgonen då,det vore ju kul om jag kunde det.
Jag har klått J två gånger i Othello,men hon vann faktiskt en gång hon med,så lite motstånd har jag och hon blir bättre och bättre på det.
Jag har inte så mycket att skriva om för just nu är det lugnt här på bygget så det är väl lika bra att jag hoppar i sängen och läser lite,tills jag somnar,så god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

I dag har bloggen varit ok.

Det är ett märkligt fenomen det här med bloggen,att den för det mesta är så otroligt seg eller att man inte kommer in över huvudtaget,men idag har den varit snäll tack och lov.
Jag har sovit som en gris i eftermiddag fram till tjugo över tre och då gick jag ner till återsamlingen där det bara var jag och C,för J var iväg och red.
jag hade kvällsmaten idag med,men hann in på rummet och skriva ett brev till min man,så han fick sina tvåhundra kronor,som han ska ha för att kunna ringa till mig,det är dyrt med deras telefonkort.
Så nu har jag hunnit diska och plocka undan maten och allt så slipper jag att tänka på det.
Jag är lite bekymrad över J,hon mår inte så bra alls och det verkar inte vara någon som har tid och ta sig an henne och då blir hon så ensam i sitt dåliga mående och då hoppar jag med mitt aldeles för stora hjärta in och försöker få henne att må bra,för skillnaden mellan många här och mig är att jag faktiskt har lärt mig under tidens gång här att sköta mitt och gå min egen väg men det är svårt att föra över det på någon som absolut inte vet hur man gör och det gör hon inte utan hon skriker på personalen efter hjälp,men gör det för tyst och får därför ingen respons i det hon vill,men jag går in och försöker ge henne positiv energi och kan nog lyckas med det,men en sak som jag vägrar för mitt eget bästa är att bli hennes terapeft det har jag alltid gått in i  innan men nu backar jag på den punkten,för mitt eget bästa.
Jag återkommer när jag går och lägger mig med ett inlägg hoppas att bloggen är lika snäll då.

Sova,sova,sova.

Detta är enda dagen nu som jag kan sova på miaten så den är speciellt viktig för mig,nu längtar jag bara att få lägga mig i sängen och blunda i ett par timmar ska bara vänta på att klockan skall bli ett så jag kan ringa och boka besök till min man på söndag,sen lägger jag mig till rätta med luftslottet som sprängdes och läser tills jag somnar,det ska bli så skönt.
Det har varit jätte bra grupper idag och det kändes faktiskt som han som höll i gruppen verkligen lyssnade på vad vi sa det blev jätte bra och det är jag mycket tacksam över.
jag ville bara förmedla detta innan jag kröp ner i min säng,vi hörs senare kram så länge.

Ännu mera snö.

Som om det inte skulle räcka med den snö vi redan har,så fylls det på mer,fattar inte naturen att då blir det ju aldrig vår och sommar.
Det är otroligt och det snöar nu med.
I natt har det varit lugnt och skönt åtminstone på mitt rum,för jag har sovit som en gris,jag vaknade faktiskt inte förens vid tio i sex idag och det var nästan sovmorgon ha,ha,ha.
Jag har druckit kaffe och rökt och nu tänkte jag gå ner till huset och äta frukost,måste börja med det,dom som vet säger ju att äter man frukost så kan man gå ner lite i vikt,men det verkar för mig ganska så ologiskt,det borde ju vara tvärt om tycker man ju eller hur?
Nu på morgonen har jag inte så mycket att skriva om,så ni får vänta till fram emot dagen då blir det säkert mer.
Så jag avslutar här med en kram till er alla.

Mycket som händer.

Jag har haft en underbar dag med min älskade make,vi har druckit kaffe och kramats och haft det bara bra och resan gick bra utan några problem.
Jag börjar tröttna på detta väder vill jag lova och ber varje dag att tiden skall gå snabbare tills det blir vår,men man kan ju inte be och inte påverka årstiderna ett dyft och tur är väl det.
Hem resan gick också bra allt klaffade perfekt men sen fick jag ju höra av J när hon mötte mig vid bussen om allt som hade hänt här med ambulanser och allt och ännu en utskrivning och tackade ännu en gång min lyckostjärna för att jag slapp att se eländet,det börjar ju bli ett tale sätt nu.
Det ända sätt att ta sig här ifrån är med polis eller ambulans.
Ja så har det ju faktiskt varit ett tag nu,men vi måste bryta den trenden men tyvärr är vi bara två i det gänget,ingen annan vågar vara helt drogfri eller vågar inte bestämma sig för vad dom vill helt enkelt och det är ju patetiskt egentligen,här lägger personalen ner så mycket tid och medkänsla och är helt underbara så sparkar och spottar folk på dom rätt i ansiktet och dom bara tar emot,dom är enastående tycker jag och jag hoppas att vi som står fast och med huvudet högt kan ge dom en kick att fortsätta,för det är ju ändå så,dom ser nog på kvalliten på oss som fungerar får man ju hoppas.
Ut med det andra dregget bara.
Ja,jag fortsätter i alla fall min kamp mot ett del mål att bli drogfri och för engångs skull lycklig ända in i själen,vilken känsla.
Nu är det snart måndag igen och snart har denna månaden gått nästa månad firar jag nio månader som ny individ,det längsta jag någonsin har hållt mig sen jag var tolv år det ni det är värt en applåd för jag är ändå 43 år gammal.
Nu säger jag god natt och god natt kära hem vi ses imorgon.

Nu bär det snart av.

Nu ropar fängelset på mig och jag är som vanligt inte pigg på att åka för att det är kallt och dystert men jag vet ju vad som väntar bakom knuten och det är allt för underbart för att missa jag lovar.
Jag och natt personalen satt och spånade att senare skulle jag kanske börja jobba här på hemmet men det är ju tyvärr en viss tid man skall vara drogfri innan man får börja jobba och det är synd jag skulle tänka mig att jobba timmar direkt när det inte är kvar någon som jag känner det hade känts skönt att veta att man får en tim anställning på ett jobb som man vet att man är bra på,men jag kan ju söka om några år.
Om jag inte trillat dit då pga. overksamhet.
Men jag kan ju sitta och skriva på mina memoarer så länge då har jag ju fullt upp ändå.
Nej,skämt å sido så spånade vi bara men i skämt så ligger det alltid ett alvar bakom det vet ju alla eller hur?
Jag ska göra mig i ordning för min avresa så jag avslutar här och packar min väska jag ska ha med mig.
Kram på er så länge.

Detta är datorns fel.

Nu vill jag inte behöva be om ursäkt längre för att blogg.se krånglar,det är så tradigt men jag har faktiskt inte kommit in förens nu jag lovar att jag varit tjurig,fast jag brukar ju inte vara inne så mycket på lördagar när jag har min älskade son här hos mig.
Det har varit en bra dag här med grabben och allt och min älskade make har ringt ett antal gånger han med och ska jag vara riktigt ärlig så är det lite jobbigt nu när han fick igenom telefon tillståndet för då ringer han lite hur som helst och kollar mig,inte för jag gör så mycket dumheter men jag får ju prata i åtta minuter varje gång och man tömmer orden ganska snabbt,han kunde ju nöja sig med en gång om dagen men icke.
Men imorgon ska jag åka och hälsa på honom,min lilla älskling jag längtar ibland så det gör ont.
Jag är väldigt trött nu så jag väljer att avsluta här,det har varit en lugn och fin kväll med lite gott och samkväm.
Allt är lugnt och fridfullt nu över hemmet så god natt och god natt hemmet vi ses i morgon.

Trött,trött,trött.

Det är en väldig påfrestning att gå och hoppas men samtidigt inte tro på det ordentligt,för det gör jag faktiskt inte,jag ser redan hur jag får springa och titta på en massa lägenheter och sen inte få någon i alla fall,men hoppet är det sista som överger mig,det är tur att jag är en positiv människa i mig själv.
Det har varit en lugn och fin kväll och jag och J har spelat Othello och haft det kul här på kvällen och sen har jag varit inne på fb och gäst spelat lite .
Men nu är jag trött och min son kommer ju en runda imorgon så jag måste plocka undan lite från golvet som vanligt.
Jag har nog berättat att vi ska till Ullared igen,jag fasar lite för det,men samtidigt så tycker jag det ska bli kul,för att handla är alltid kul tycker jag nu för tiden,det är allt runt om kring som är oroande,men det är smällar man får ta.
Nä nu ska jag gå och lägga mig så ni får ha det så bra god natt mina vänner och god natt hemmet vi ses imorgon.

Förlåt att jag inte skrev igår.

Jag har haft en jätte bra permis i lägenheten och mår jätte bra,igår var jag och tittade på lägenhet en litenbit ifrån hemmet,det var en jätte häftig lägenhet,men än vet jag inte om den blir min faktiskt.
Dom ska ju kolla mitt person nummer och jag vet ju inte riktigt vad dom får fram där för någonting men jag håller tummarna att det går vägen.
Vi var där i den lilla kommunen och kollade idag igen,fikade och tittade vad det fanns för affärer och det verkade jätte trevligt så nu ni som läser detta får hjälpa till och hålla tummarna,jag hoppas jag lyckades charma honom så han tyckte jag var trevlig men det vet jag ju inte förstås,för jag var för nervös för det.
En av killarna har dragit idag medan vi var ute och åkte det var synd för den killen var en mycket trevlig kille faktiskt.
Jag har inte mycket mer att skriva just nu så jag återkommer senare med mer kram så länge.

Sista inlägget idag.

Nu bär det snart av och jag är överlycklig fast nervös för utslaget i nämnden idag,det är lite läskigt.
Jag ska ner nu och äta pannbiff med lök,för det är nytt nu på schemat att vi lagar mat själva en gång i veckan och idag är det C som står på tur.
Vi har inte gjort något speciellt idag faktiskt,bara väntar på att jag ska komma iväg på permis snart det är det enda som cirkulerar just nu i huvudet så det blir ett ganska så kort inlägg och ni,glöm nu inte att hålla tummarna för mig,imorgon så jag får lägenheten det vore så roligt för mig den första i hela mitt liv som jag har eget kontrakt på blir det i så fall och det skulle ju vara nu det hände eller hur.
Så hejdå på er så hörs vi i morgon.

Jag tar inte med mig datorn idag.

När jag åker på permis idag så tar jag inte med mig min dator,det är så att jag ska lära mig att vara utan den med och göra lite annat för att sysselsätta mig så efter två inga inlägg förens i morgon.
Jag vet ju faktiskt inte i fall jag hinner några fler efter detta heller så ni får hålla till godo med detta som inte heller kommer vara något utförligt för det har inte hunnit hända så mycket än.
Jag ska faktiskt börja packa väskan nu så det bara är att kila till bussen sen,det är skönast så.
jag har hunnit pimpla en himlans massa kaffe så det pyser ur öronen och sen ser jag fram emot imorgon jag stannar här.
Så god natt och allt så hörs vi imorgon KRAM!

God kväll i stugan.

Det är så otroligt lugnt här på hemmet nu,så man vet inte var man ska bli av,men jag och J spelade några partin othello jag vann allt som allt men en gång så krossade hon mig totalt,då var jag inte med tanke mässigt.
Dagen i dag har varit händelserik,jag ringde på den där lägenheten i perstorp och ska komma och titta på den på torsdag kl 14,jag får säga att jag är förväntansfull jag hoppas att den är fin,så jag kan ta den direkt för det börjar bli dags för det nu,men det finns en hake till och det är att han vill ha mig som hyresgäst med och det vet man ju inte än.
Men jag har i alla fall fått napp och det är huvudsaken,då kan dom inte säga att jag ligger på latsidan i alla fall.
Lite nervös är jag för i morgon ska nämnden fatta nya beslut angående mig om jag ska vara kvar eller inte,det är alltid lika jobbigt när det är dags man förbereder sig på det värsta,så blir man inte lika besviken om det blir ett negativt besked.
Jag ska på permis i morgon det var ett tag sen sist nu så det ska bli riktigt skönt att få rå om sig själv litegrann.
Nu blev det en fel stavning men jag låter den vara.
Så just nu är jag lite i uppror inför allt,men i morgon så kan jag lägga mig på soffan och läsa och ha det bra då slappnar jag av igen det vet jag.
Jag avslutar nu med god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Lite frågande är jag.

God morgon på er alla morgonpigga jag sitter och tittar ut i mörkret och ser en blinkande lastbil som verkar ha problem med vart den ska men nu körde den upp hit till hemmet,så den har nog något ärende hit.
Vi har suttit uppe och diskuterat lite om händelser som händer här på bygget och frågan kommer alltid upp,hur sköts vissa saker egentligen?
Jag tycker i och för sig att folk som hotar andra på ett eller annat sätt skall bli utskrivna,men sen ska det inte gå så lätt,man får titta på bakom liggande orsaker också,för går det så lätt så kan människan i fråga få ut vem som helst här ifrån utan att bli i fråga satt själv.
Nu vet jag ju inte riktigt vad det rör sig om,men gäller det C och hoten mot henne så ska man värkligen ta och titta på bakom liggande orsaker till detta,då talar jag om egen erfarenhet för jag har själv varit utsatt av hennes terror,men valt en smidigare väg,att inte visa henne att hon sätter igång det onda hos mig och jag märker ju att det biter hårt på henne,men hon lider av en besatthet som går ut på att hon vill ha ut vissa människor och någonstans så är det mig hon är ute efter det vet jag men mig kan hon inte rubba,så då provar hon sin taktik på någon annan sen kommer hon ge sig på mig igen nu när hon vet att det funkar.
Och det är obehagligt,väldigt obehagligt,för ser man inte hur hon kan terrorisera en människa,så tror man ju på stackars oskyldiga c,men det hon håller på med är vidrigt.
Så nu har jag sagt till mig själv att jag får jamsa med ännu mer med henne så hon inte begriper att hennes terror på mig biter som den gör,jag har ingen aning om vad jag gjort henne men det har väl något att göra med att hon märker att vissa människor tycker om mig och hon vill vara centrum på bygget och då vill hon klart ha bort mig.
Det lyser igenom hur gärna hon skulle vilja att jag blev utskriven men personalen märker inte hennes taktik att den stackars killen blev ett offer var bara en test på om den taktiken skulle funka så nu kan ni bara vänta och se när nästa öppna angrepp mot mig kommer för nu är det väl dolt,men då hoppas jag att personalen stannar upp och tittar ordentligt på situationen.
Jag skulle gärna säga detta till personalen men vill avvakta och se vad hon kommer hitta på.
Jag är inte bara nojig jag känner ju att hon vill ha bort mig till varje pris,detta blir spännande.
nu avslutar jag och återkommer när tid är,kram på er.

En liten kort tanke innan sängdags.

Det är tyst och lugnt här och jag har suttit en stund och lekt lite och spelat spel på fb det är ganska kul faktiskt men nu börjar jag känna att jag måste gå och lägga mig så jag tror att jag gör det och läser tills ögonen går igen på mig då sover jag gott.
Jag har inte mycket att skriva om så jag lämnar in handduken och säger god natt och god natt hemmet vi ses imorgon.
S har inte kommit tillbaka än från sin time-out,vi får väl se hur det blir med den saken.

Polisen var här.

Det är väldigt tryckt stämning här på bygget just nu och man känner av det ganska mycket nu,i kväll var polisen här och hämtade en kille som visst hade hotat en personal till livet,själva händelsen har gått mig helt förbi,jag börjar undra hur det går med mitt kontroll behov jag har nog börjat släppa på det lite.
Men jag tycker inte det är trevligt med poliser,jag blir inte människa på flera timmar efter ett sånt besök,men det kommer nog gå över det med.
Nu är jag inne i en period där det sker mycket förändringar med mig märker jag,det är lite kusligt för jag känner inte igen mig riktigt,mitt aggerande i vissa situationer är inte som det brukar,men det är ju skönt att dom kommer,förändringarna menar jag då.
Det är ju ett bevis på att jag utväcklas till mig själv och det är riktigt spännande men samtidigt ganska kusligt,jag är orolig att jag blir så rädd för det som händer att jag bromsar in det hela och backar,men jag tror ju inte att jag gör det,men rädslan finns ju och det tror jag är bra för då blir man ju extra vaksam på dom steg man tar,tror jag i alla fall.
Det har varit en mycket turbolent dag fast jag har missat det,för jag har sovit och skött mitt.
Gruppen var bra idag och maten var god.
Jag åter kommer när jag går och lägger mig,kram så länge.

Måndag igen.

Veckorna går i rasande tempo,man hinner knappt med själv faktiskt.
Det blåser ute och är allmänt otrevligt sånt väder som gör att man helst vill krypa under täcket med en bra bok,jag tycker regeringen borde införa en bestämelse om att gå i ide,det hade varit rätt skönt eller hur?
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu för det är inget som har hänt än och jag är lite förvirrad vad som händer idag med,det är väldigt svårt att komma in i det vanliga schemat som det är nu,men det kommer väl det med.
Jag får väl nöja mig med ett god morgon och sen vänta in dagen och se vad som händer,för något kommer hända det är jag övertygad om.
Jag ska ju ringa till den där hyresvärden i perstorp igen,håll tummarna för att det blir ett ok nu.
Jag stannar här och ger er alla en kram sen kommer jag in när jag har tid.

Segt att komma in.

Det var segt att komma in här på bloggen idag,men skam den som ger sig.
Resan gick bra mot all förmodan,dit vägen var lite krånglig men jag kom bara en kvart försent och det var ju inte hela världen,det värsta var att jag fick ta taxi upp för att inte bli ännu mer försenad och det gick på 200 kronor,det var ju mindre kul,men vad gör man inte för den man älskar?
Det var en trevlig dag på alla sätt och vis och jag är nu full tankad av positiv energi för en hel vecka framåt och det är skönt.
Hem vägen var helt okej,inga problem över huvud taget det flöt bara på.
När jag kom tillbaka så var det bingo på bygget och jag vann faktiskt på full bricka och då blev jag så klart glad.
Det har visst varit bråk på bygget och det var skönt att jag inte var här då,jag gillar inte bråk.
Det var visst C och en av killarna som var i luven på varandra och det fick ju bara vatten på min kvarn igen,det är inte bra alls men jag stängde av det ganska snabbt igen,sånna grejer ska ju inte bita på mig men gör det tyvärr ändå,för den här killen hade samma känsla som jag av att hon försöker få ut honom här ifrån,så kände ju jag med när hon gick över gränsen med mig,så man får ju vatten på sin kvarn,varken man vill eller inte.
Men jag har sagt till mig själv att bara släppa det igen och det ska jag verkligen försöka göra.
Nu är jag så trött att jag helt enkelt måste gå och lägga mig,så god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Till min man idag hurra.

Det blåser mycket ute just nu så jag kan tänka mig att det blir tåg förseningar idag och det är inte kul om jag får vara ärlig,jag vill ju så gärna komma i tid till min man,så vi får utnyttja den lilla tid vi har effektivt,för om jag kommer försent så går den tiden man får ju inte förlängt pga.det tyvärr.
Jag har redan hunnit med en mängd kaffe koppar,jag ligger verkligen i för att utväckla ett beroende av kaffe,för hemma så dricker jag ju aldrig kaffe,det är en instutitions skada mitt kaffe drickande,men nu är jag som sagt var uppe i kopiösa mängder så det kan nog vara svårt att sluta dricka på hemma plan nu,men är det inte värre än kaffe så ska jag ju inte klaga eller hur?
jag ser fram emot att träffa min man,men inte resan dit,helst skulle jag vilja krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och vakna i maj någon gång,det hade varit idealiskt.
Här har det varit lugnt vad jag vet,men det är mycket jag inte vet nu för tiden om jag får vara ärlig.
Jag sitter och funderar på en sak.
Jo,en personal slutade igår för att hon kände sig överkörd av annan personal och hon som slutade tyckte jag så väldigt mycket om,men nu kom natt personalen in och hon hade ringt och ville att jag skulle ha hennes telefon nummer,jag blev jätte glad,inte för att jag vet om jag kommer ringa,utan mer för att hon måste tycka om mig,för annars vågar man väl inte ge iväg sitt nummer hur som helst eller?
Mitt stora dilemma är att jag inte känner mig så hemskt omtyckt,det kanske ligger hos mig,men det är ju illa nog i så fall,men då är sånna här gester välkomna att spä på den positiva sidan av mitt tänkande.
Jaha,nu kommer jag och lämna er för idag och komma in i kväll igen,när jag är hemma efter resan ni får ha det så bra till dess kram på er.

Det börjar blåsa upp.

Tidigare i veckan så var det någon som sa till mig att det skulle bli storm i helgen och nu i kväll så har det börjat blåsa,så det skulle inte förvåna mig det minsta om det blev världens storm i morgon när jag skall åka till Helsingborg och hälsa på min älskade man,men så länge det går att ta sig dit hur lång tid det än tar så kommer jag att åka,så är det bara för nu behöver jag fylla på min energi lite grann så jag klarar veckan.
Min man ringde idag föresten,första gången när jag och Allex var ute och gick tipsrundan som idag var av väldigt konstig art,men den vann Allex och jag kom tvåa och resten kom på delad tredje plats,så jag och Allex var nöjda fast frågorna var ju lite udda om man får vara ärlig,men,men vi fick oss en kylig men väl behövd promenad i alla fall.
Sen ringde han en gång till och då hade han ett roligt besked att ge mig,äntligen har han fått igenom telefon tillstånd till min mobil jag blev så glad då kan vi prata oftare med varandra.
Sen har jag och Allex haft lite små mysigt med datorn hela dagen,men det blir ju tyvärr kväll och han ska åka hem och ensamheten kryper över mig,det är en otroligt vemodig känsla när han lämnar mig faktiskt.
men så är det ju,han får ju inte sova här och det vet vi ju båda om.
Sen när han åkt hem så gick jag upp och var lite social,åt chips med dom andra och tittade lite på tv.
Men nu är det dags att gå i säng och vila upp mig inför resan i morgon.
Så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

det är många minus ute.

Det blåser och är många grader kallt och jag har min röda vecka och förlorar mycket blod just idag är det värst.
Jag hade tänkt åka pulka idag men får nog stå över det för jag måste byta propp varannan timme så det blir jobbigt för mig,men det blir nog fler gånger för jag tycker det är kul att åka pulka,man blir som barn på nytt.
Jag har suttit uppe och pimplat kaffe för glatta livet så nu gurglar det i min hals,jag får göra ett uppehåll med kaffe drickandet till i eftermiddag tror jag.
Vi ska gå tips runda efter maten någongång det ska bli kul faktiskt.
Min son kommer vid 11 så nu sitter jag bara och väntar på honom,det är ingen annan uppe,så då kam jag lika gärna sitta på rummet och leka lite med datorn.
Idag blir det säkert inte många inlägg,så ni får ha tålamod mina vänner.
En kram nu och sen ses vi när jag har tid.

Blåsning innan läggdags.

idag har vi varit ute och handlat igen,priser till tipsrundan och till bingon plus till oss själva så klart,sen bar det hem till maten och sen hade jag enskilt samtal med min kontaktman och vet ni vad,jo,min soc.ringde och gav mig ett nummer till en hyresvärd som det verkade ok med och jag ringde men det var ingen som svarade så jag talade in på telefonsvararen att jag skulle återkomma på måndag,tänk om detta är genombrottet,jag börjar ju faktiskt längta ut till något eget nu,så det hade varit underbart faktiskt.
I morgon kommer min son och då tänkte jag att vi skulle ringa till min äldsta son och bestämma någon dag när vi kunde ses,det hade ju varit så kul.
Efter samtalet med kontakt mannen så gick jag raka vägen in till mitt rum och sov till kvart över fyra,så dom väckte inte mig till återsamlingen och jag vill lova att det var skönt och sova.
Sen nu i kväll så har jag och J spelat backgammon och othello jag vann i allt vi spelade,jag tror att det är för hon har så svårt att konsentrera sig som gör det.
Och sen nu innan jag gick in till mig för natten så fick jag alltså blåsa och det var noll som vanligt.
och nu tänker jag gå och lägga mig och läsa ut boken som jag håller på med för jag har köpt en massa nya böcker för ett billigt pris idag,jag gillar ju att läsa så det är bra när det är billigt.
Ja,god natt på er då och god natt huset vi ses i morgon.

Lite tankar på morgonen.

Jag satt i morse och funderade på det nya året och tänkte för mig själv,man är aldrig riktigt nöjd med året som varit och då menar jag aldrig,rätta mig om jag har fel.
Varje nytt år så sitter man och säger hoppas detta år blir bättre,åtminstone jag.
och då började jag spåna på är varje år bara en transportsträcka till ännu ett jävligt år eller vad vill man ha sagt med,önskan om ett bättre år???
Det är en bra fråga tycker jag,som man verkligen ska fundera på,jag ska i alla fall försöka vara mer ödmjuk mot själva livet och inte klaga så fort jag går in i något nytt,vi människor är ibland mycket märkliga varelser,med en ständig inte vara nöjd attityd,som vi måste börja släppa på om vi ska må någorlunda bra.
Så bort med negativa tankar och tänk positivt,det finns ju en skala på allt man tänker eller hur???
Efter som det inte finns så mycket att skriva om just nu på hemmet så får jag försöka dela lite av mina tankar som flyger runt i huvudet med er och ge er något att tänka på med,bra va??
Jag avslutar här och återkommer när det finns tid till det kram på er så länge.

jag får be om ursäkt.

Det är mycket nu med det nya scemat och allt annat nytt och tiden till att ha tid att skriva inlägg har minimerats katastrofalt,men det är ju bra i och för sig,för då blir förutsättningarna för mitt liv att bli bättre och det blir ju några inlägg i alla fall och det får räcka så länge.
Idag har vi hunnit med mycket vi har varit i väg på shoppingrunda i den stad där jag har min älskade elefant affär och jag hittade faktiskt två,men jag sa åt honom att han fick vara så snäll att köpa in nya nu för nu har jag nog alla som finns i affären och det sa han att han skulle göra,för han har nog insett att jag är hans bästa kund.
Han pratar till och med med mig som han känner mig nu och det är ju kul.
Sen efter det så var vi bara på hemmet och åt,sen var det dags att åka iväg igen vi skulle och bowla,det var skit kul,jag verkligen älskar och bowla,ibörjan gick det bra för vi kom in innan dom öppnade,men sen steg min nervositet i takt med att folk började komma in,jag blir så irriterad på mig själv,så det inte är sant,ibland kan jag undra vad det är jag är rädd för egentligen,när det gäller människor,men hade jag visst det så hade jag inte hamnat i sånna sittuationer,men det är väl så att jag ska få hjälp med att upptäcka vad det är som gör detta till ett problem för mig.
Sen var det dags för återsamling och kvällsmat och sen följde J med mig och posta ett brev till min man,hon är så snäll,hon vet att jag är så himla mörkrädd.
Sen nu precis har vi varit iväg på NA-möte,som var bra,det är alltid bra.
Så om ni förstår så har jag haft fullt upp hela dagen jag har inte äns hunnit ta min middags lur,så nu är jag så trött så ögonen faller ihop hela tiden så jag väljer att avsluta här.
God natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Dom är ute och skottar.

Det är helt otroligt det kommer bara mer och mer snö och det var någon som sa till mig att det ska bli snöstorm till helgen,det ska man väl låta vara osagt än men då lär ju tågen krångla som vanligt men jag ställer inte in besöket till min man hur eller hur så vi håller tummarna för att det funkar som det ska.
Idag ska en hel dröse in till vårdcentralen och ta prover inför hälso kontrollen,det är skönt att man gjort den redan så att man slipper.
Precis idag så var det åtta månader sen jag satte min fot här på bygget,det har ändå gått ganska så snabbt,vill jag lova.
Jag tror hela tiden att det är måndag idag man blir ju så vilse på dagarna med dessa helger mitt i veckan.
Jag sitter och funderar på det där med boken,det kanske inte vore så dumt ändå,vi får väl se vad det blir av det så småning om det håller mig ju sysselsatt när jag promenerar ut här ifrån någongång i framtiden och den framtiden kan gå rätt så snabbt för jag ska ju upp i nämnden den 13 Januari och har bara fått beviljat fram till dess,så lite nervös är jag allt,men det ska nog gå bra hoppas jag.
Men man ska ju inte ta det för givet så som jag faktiskt gör,jag tillhör gardet dom sanna optimisterna och det kan ju slå tillbaka ibland.
Nu avslutar jag här med en kram så ses vi senare igen.

Förvirrat med helg mitt i veckan.

jag har trott hela dagen att det är måndag i morgon men det är ju faktiskt torsdag det är väldigt förvirrande med dessa helger faktiskt men detta är väl den sista på länge nu.
Alla är iväg på bio dom är och tittar på den nya sherlock holmes det var visst en lång film för nu orkade jag inte vänta in J längre för ett parti othello det hade jag inte orkat sen för dom har ju inte kommit tillbaka än.
vi är bara sex stycken kvar på hemmet så det är ganska så tyst.
Jag satt och snackade lite med personalen om att ge ut en bok om mitt liv,men jag kan för mitt liv inte förstå vem som skulle vara intresserad av det,men det hävdar dom att det säkert är många som är.
Ok om man är kändis och skriver en bok om sitt liv,då är det ju intressant,men jag en liten grå människa från ingenstans,hur ska dom över huvudtaget veta,eller få reda på att boken existerar det är för mig en gåta,men varför inte,det blir ju en spennande uppgift och jag har den ju för mig själv om inte annat.
Ja,här händer det inte så hemskt mycket,bara att jag har druckit kopiöst med kaffe så jag lär springa och kissa hela natten.
Jag känner att jag inte har mer på hjärtat,så god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

God morgon alla monster diggare.

När jag var yngre så fanns det ett barnprogram som alltid började så med hemliga arne och idag fick jag det i huvudet så det kommer nog att sitta där ett tag ha,ha,ha.
Lugn morgon det har bara varit jag och min servitör uppe men när jag gick in på rummet innan så såg jag C komma gående utanför med stora bestämda steg hon har nog inte fått sova i natt heller,det lustiga är att på vissa lyser det igenom så tydligt att dom hittar på för att få benzo,vilket man inte får här och hon är en av dom som lyser igenom.
Hon kommer nog inte bli långvarig här på sin första permis hem så kommer hon ta ett återfall det skriker ju hela hon om så vi får väl se hur det blir,jag försöker i alla fall hålla mig vän med henne och se om min anti C kan gå över.
Det lyckades ju med T en gång,men som någon sa dom är ju olika personer så detta kanske inte kommer funka,men försöka går ju alltid.
I grunden så är hon säkert bra,men mina problem ligger ju i att jag inte kan se dom när jag väl hittat dom som mina hat objekt jag sågar dom vid fotknölarna så nu får jag försöka tränga igenom mitt eget försvar för att hitta det goda i denna människa,jag önskar mig själv lycka till.
Det är just nu inte mycket att skriva om så nu avslutar jag.
Kram på er så länge.

Bingo på en rad.

jaha,bingo kvällen är över och jag vann en liten chipspåse och en nötcreme,det kan jag snaska på i natt,men vi fick en massa godis och läsk till bingon med och vi frossade riktigt.
Det är ett ganska lugnt och sansat tidsfördriv faktiskt,man har kul,när J är med för hon har så svårt att sitta stilla.
Men hon fick två bingo vinster.
Sen har det inte hänt så mycket mera här det är ett otroligt lugn över hemmet vill jag lova,men jag håller på med en så bra bok,så jag tänker gå och lägga mig tidigt för att hinna läsa lite innan jag sussar in,så jag sviker er tidigt i dag.
Vet just nu inte vad jag ska skriva om så jag säger god natt till er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Två timmar till bingo.

Idag har jag ägnat mig åt att maila massa lägenheter till min soc,som hon ska ringa till,det verkar hopplöst just nu,men det kommer nog att lösa sig till slut det måste det helt enkelt göra.
Sen har vi åter haft en ny grupp och den var inte så dum,först fick jag stora skälvan när vi skulle ha en form av bildterapi,där vi skulle måla hur vi kände oss nu och om droger,det var en svår uppgift tyckte jag först men när jag stod där vid pappret så var det ganska lätt ändå.
Så gruppen var bra.
Sen mat och sen återsamling tidigare idag för personalen slutade tidigare pga.att det är afton.
Men nu är det snart slut på helgerna bara i morgon kvar och det är faktiskt skönt.
C har åkt in på psyket för att badömmas eller något för att få medecinering så hon kan sova,men den medicinen hon vill ha får hon ändå inte ha här,fick precis veta att hon är på väg tillbaka och killen som också var med lades in över natten.
Nu är det två timmar kvar till vi ska spela bingo det ska bli spännande och se vad J köper för vinster.
Jag hoppas verkligen att jag vinner i kväll.
Annars är det lugnt här på stället,men vad jag förstår så är det mycket oro runt mediciner just nu speciellt sånna att sova på.
Ja,ja jag avslutar här och återkommer innan jag går och lägger mig,kram på er så länge.

Som ett julkort.

Ja,även om det redan varit jul nu så ser vyn utanför mitt fönster ut som ett julkort,det är så vackert så det gör ont.
Jag har hunnit med att tvätta och hänga upp tvätten i torkskåpet så nu ska den bara bli torr med.
Inte illa så här på morgonkvisten.
Idag är det trettondagsafton så nu börjar helg mitt i veckan igen,men sen är det över och nästa helg påsken då är jag nog inte här i alla fall,utan hemma.
Jag hade ett litet samtal med natt personalen i morse,om hur mycket man förstört sin kropp genom livet och vi hade lite olika åsikter om det där,men hon missförstog mig nog det var ju inte så att jag tänker ge upp för jag dör i förtid ändå utan snarare tvärt om,men mina förutsättningar för att leva länge har jag ju sabbat ganska kattastrofalt,men det ä r inget som säger att det går ändå.
Nå ja,nog om det det var lite djupt till och med för mig nu på morgonkvisten.
Jag pratade också lite med min servitör om rädslan att gå ut här ifrån om jag kommer lyckas eller misslyckas,det ständiga dilemmat som dyker upp med jämna mellanrum.
Så det har varit mycket djupt nu här på morgonen,så nu räcker det.
Just nu finns det inget mer att skriva om det är lugnt och fint på stället.
Så jag återkommer senare kram på er så länge.

En rolig kväll.

Idag har det hänt mycket här på hemmet vill jag lova,nya omstruktueringar som gjorde oss alla lite förvirrade men det verkar bra.
Det kändes lite konstigt att ha två andra vid köksbordet när jag kom ner till huset,men det är ju bara för man är så hemma van eller vad det heter,men det kommer man ju snabbt in i och sen hade dom ändrat lite på grupperna,så vi har många grupper gemensamt med killarna och det kan nog bli jätte bra för hur det än är så tänker vi olika.
Och man kan få många mer synvinklar på dom problem man har.
Så jag tycker hela grejen är bra fast det tar nog några gånger innan man vänjer sig,vid detta.
Man känner ju grabbarna ute på fältet så att säga men inte i grupp samanhang men det var ju en mycket bra grupp idag så det lär ju bara bli bättre när man börjar bli van.
Jag lättade lite på hjärtat idag för min kontakt person om hur jag kände för C och det tog han ju bra och såg mina problem i det hela och det kändes bra för mig då blir jag trygg,hade han bara jamsat med mig hade jag blivit otrygg,för det har många på andra behandlingshem gjort och då blir det liksom jag som börjar ta över utan att veta vart det bär av,så nu har han växt i mina ögon.
ja, i kväll har jag och J haft hur kul som helst och spånat på en ide som vi vill förverkliga,jag kan inte ta iden här för man vet ju aldrig vem som läser detta,men det är något väldigt kreativt och kul och vi ska be han som har hand om verkstaden att hjälpa oss med fin slipningen av vårat projekt,vi kommer nog att roa många här när det väl händer.
Vi har skrattat hela kvällen så nu är skrattet slut för tillfället.
Just nu trivs jag med mig själv och med omgivningen,jag håller på att prova en T variant på C,det kanske går vägen så jag kan vända i mitt sågande vid fot knölarna,det gick ju bra med T,menar jag.
Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna så ska jag och J fila vidare på våran ide i morgon.
Så god natt på er alla och god natt hemmet vi ses i morgon.

Höll på att glömma.

Jag måste vara inne i en mycket tankspridd period,jag brukar väl aldrig glömma att skriva här,eller?
Men nu kom jag på det.
Grupperna kommer att se annorlunda ut från idag tror jag men jag är inte säker efter som det är fler helger,det ska bli spännande att se hur det kommer att fungera.
Det är kallt ute idag med men inte så kallt som igår skönt är väl det.
Det är så lugnt just nu här på hemmet så man undrar om det är någon mer än jag som är här,så lugnt har det inte varit sen jag kom det lovar jag.
Jag fick meddelande från vår lilla snärta till time outare,hon kommer tillbaka men det tar nog en vecka till enligt henne,men jag tycker ju dom får ge sig här ifrån det är ju ohållbart tycker jag.
Ja,just nu så finns det inget mer att skriva om så ni får en kram och så tittar jag in lite senare.

Vilken resa.

Det var som jag trodde när jag väl stog vid bussen så kände jag inget motstånd mot att resa längre snarare glädje att komma fram och träffa min älskling så motståndet var inte så stort ändå,nog var det kallt men jag var redo att fightas mot den.
Allt gick som på räls dit,så jag hann äta innan jag åkte iväg för att träffa min man,denna gång valde jag mcdonalds för det var nära och bra och det var riktigt gott får jag erkänna,men nu var det ju ett bra tag sen jag åt där.
Sen raka vägen upp till fängelset och kom precis i tid.
Vi hade våran tid tillsammans och det var lika underbart som vanligt och vi pratade om att i år har han sin första permis nu börjar man se slutet på eländet.
Sen tillbaka tåget var i tid och jag satte mig i godan ro och läste och sov lite tills vi kom till tyringe då var det tvär stopp,vi fick gå av tåget och vänta på en buss,men då ringde jag till hemmet och sa att dom fick komma och hämta mig för det var ju hur många som helst som stog där och väntade på bussen.
Dom kom och hämtade mig fem minuter efter bussen hade kommit och det var folk kvar som skulle få ta en annan buss som var påväg så jag är tacksam att dom kom till tyringe och inte till Hässleholm för då hade dom fått stå där och vänta på mig i stället.
Så jag hann bli både arg och tjurig där,men det lugnade sig tills dom hann komma jag gillar ju inte sådana sittuationer när jag förlorar min koll på tider och sånt,för då blir jag en liten förvirrad själ som inte kan ta hand om sig själv på något konstigt sätt,det funkar helt enkelt inte,men händer det ofta så vänjer man sig vid det med tror jag.
Nu är jag helt slut i kroppen efter att ha stått och frysit och för en lång dag på resande fot så nu tänker jag gå och lägga mig och läsa och somnbar jag så somnar jag.
Så god natt på er alla och god natt hemmet vi ses i morgon.

God morgon i mörkret.

Första dagen på det nya året som jag besöker min man,detta år får han sin första permis så det kommer jag nog få höra av honom när jag kommer dit idag.
Detta år är möjligheternas år och det ska bli intressant vad jag kan göra av det.
Jag längtar efter min man idag men när jag var ute och rökte så känner jag inte för att åka utan att gå i ide i stället,men det blir bättre sen när man väl har påbörjat sin resa.
Varför ska det vara så kallt????
Jag har bälgat i mig tre koppar kaffe och rökt en cigg,eller jag menar nog två om jag tänker efter och allt är lugnt här på hemmet,det har varit så skönt den senaste tiden och snälla låt det förbli så nu.
Jag har inte mycket att skriva om just nu på morgonen men när jag kommer tillbaka från min lilla resa så finns nog alltid något att skriva om.
Just nu håller jag på att tanka batterierna började igår med min son och avslutar idag med min man,sen kommer jag klara av veckan galant.
Jag avslutar här med många kramar till er alla.

Nu har min son åkt hem.

Min son var här länge idag det var kul,vi har sysselsatt oss hela dagen genom att titta på youtube(eller hur det stavas) på min son och Allex bror han har nämligen lagt ut musik från sitt band där dom heter smockad sten,jag blir så stolt över honom så det inte är klokt.
Han hade en sida på myspace med som vi var inne och kikade på,vi hade roligt ganska så länge med det.
Dom ska visst in i studio någon gång i år,mycket intressant faktiskt.
Ja sen var vi ute lite och spelade spel och försökte vinna äran i några roliga spel,dagen gick fort och han ville inte åka hem,så han var kvar och spelade bingo med oss här på hemmet,jag vann ju inte,men sonen min han vann,så han fick lite godis med sig hem,det var ju bra tyckte jag.
Kylan håller i sig och jag drar mig ju för den i morgon när jag ska åka och hälsa på min man,men det är ju bara precis innan man ger sig iväg sen är det ju inga problem.
Det var många som fick besök idag och man ser på dom att dom får nytt liv när dom får kontakt med dom som betyder något för dom utan för hemmet,det är nyttigt att få påtankning utifrån det märker jag ju själv med.
Jag mår oförskämt bra och det är lugnt här på bygget så nu tänker jag krypa ner i min varma säng i mitt varma rum och glömma kylan utanför.
Så god natt på er alla och god natt hemmet vi ses imorgon.

Mörkt och kallt.

God morgon nu har jag varit uppe en liten stund och bälgat i mig 4 koppar kaffe,det har bara varit jag och servitören uppe dom andra sover antagligen som stockar.
Jag har plockat upp lite från golvet så min son inte behöver trampa runt i en massa skit som jag har plockat ner under natten det är ju lite onödigt.
Det har kommit lite snö i natt och kölden ska hålla i sig så det blir inte kul,jag hatar nämligen att frysa.
Jag väntar redan på min son fast han inte kommer förens vid 11,men saknaden är så stor.
Det är mörkt länge nu,klockan är ju nästan 8 och inget ljus syns någonstans än,konstigt det ska väl vända nu?
Jag vet inte hur många inlägg det kommer bli idag efter som min son kommer och då har vi roligare saker för oss,så är det bara.
Så jag passar på att krama om er och önska er en trevlig fortsättning på detta år.

Det blir inte många inlägg.

Ja,jag gick in och la mig efter maten men så fick jag ett mess från J och vaknade till precis lagom till tips rundan,så jag gick den med J,det var väldigt kallt men,vi klarade det.
Men tyvärr vann jag inte och det kändes,för jag går ju alltid in för att vinna,så det blir så konstigt när jag inte gör det.
Det är ett omoget beteende som bara finns där men det blir ju inte så att jag blir arg eller lessen utan snarare förvånad efter som jag på något sätt förväntat mig att jag ska vinna.
Det är en konstig känsla men den är där i allt jag företar mig,det är väl bra till en viss gräns men går den till överdrift så blir det lite fel,men jag har ju kommit en bit på väg när jag kan erkänna det inför mig själv anser jag.
Senare under kvällen så var det biljard turnering men den var jag inte ens med i för där visste jag att jag inte ens kunde förvänta mig att vinna,men det var väldigt kul att titta på faktiskt.
J har inte mått hundra procentigt bra idag och då blir jag smått orolig över det så nu undrar jag i mitt stilla sinne om jag kommer flytta ner saker i natt det ska bli spännande och se.
Det har varit en lugn dag och en lugn kväll,fast det är omänskligt kallt ute och uppe i dom gemensamma utrymmena,så det är skönt att man har det varmt på rummet.
Vi har precis haft djupa samtal om livet och själen och en massa annat och ibland är det skönt med sånna samtal det löser en massa spänningar man har i huvudet och i kroppen.
Jag avslutar detta med att säga god natt och god natt hemmet vi ses ju i morgon.

Första dagen på det nya året börjar segt.

Uppe tidigt som vanligt men kom inte in på bloggen förens nu,så ni får ursäkta mig,nu är det snart mat och jag rusade ner efter en stunds sittande framför teven,för hon C kom och jag har svårt att reda ut henne.
Innan så har det varit jag min servitör och en kille K kan vi kalla honom,som har varit uppe men nu börjar folk troppa in,för maten är väl aldeles straxt.
Det har inte hänt mycket än och kommer förmodligen inte göra det heller,jo,klockan två ska vi gå tipsrunda om jag orkar för det är under min sov period,men känner jag mig rätt så kommer jag nog att gå i alla fall.
Det som tar emot lite är att det är så förbannat kallt,men det finns ju något som kallas kläder för det med faktiskt så det finns ingen undanflykt som håller och det kanske är bra.
Idag tänkte jag plocka undan lite på rummet så det blir beboligt igen nu ligger det grejer på hela golvet som jag inte orkat plocka upp från min senaste nattliga jobb period,men nu är det dags.
jag sitter och väntar på att dom ska ringa i mat klockan nu,jag är faktiskt lite hungrig.
Annars är det lugnt och fridfullt här,så jag avslutar här med en kram så ses vi igen lite senare KRAM.

ETT GOTT NYTT ÅR PÅ ER.

Detta år är ett oskrivet blad och jag hoppas det är min tur i år att få ett väl fungerande liv det är mitt nyårs löfte att göra allt som jag har i min makt att få ett bra liv och jag tror banne mig att det går denna gång.
Jag är lite trött och det är svinkallt ute,jag höll på att frysa i hjäl när vi var ute med pomac och grejer och smällde raketer men vi smällde in det nya året rejält.
Min stora son han som är 20 ringde mig idag och önskade mig ett gott nytt år,ni må tro att jag blev lycklig.
Vi ska försöka träffas någon dag han ,jag och Allex innan skolorna börjar igen och äta en bit mat tillsammans.
Just nu är jag nog en av dom lyckligaste människorna på jorden att jag äntligen fick den förmånen att fira in det nya året och komma ihåg det och vilken omsorg personalen la ner på mat och allt jag blir så rörd när jag tänker på hur mycket dom verkar bry sig,dom är så mänskliga och det är man inte riktigt van vid,dom hade dukat så fint och allt var så fint,nä nu måste jag sluta och gå och lägga mig om jag nu kan somna för jag har pimplat så mycket kaffe så det sprutar ur öronen på mig.
jaha år 2010 det ska bli spännande och se vad du har i ditt sköte,för ännu är du ett oskrivet blad.
God natt allihopa och sov gott och god natt hemmet vi ses i morgon.

RSS 2.0