Sista dagen på året.

Det ser ut att bli en seg och kall dag idag,inget speciellt på planeringen för utom NA-möte i kväll,men jag har ju full sysselsättning ändå både virkning och läsning och min kära dator med.
Jag ska nog få dagen och gå.
Jag har redan hinkat 8 koppar kaffe ungefär,så det känns i min plåt mage nu.
Det är jag och en till kille som är vakna ännu dom andra sover skönt i sina sängar,min lilla kompis J hade visst inte mått så bra i natt,så jag väntar på att hon skall komma upp hit så jag får fråga henne vad det är.
Ja,det händer inte så mycket just för tillfället och på teven är det bara en massa om 2009 och det lär det vara ett tag framöver nu.
Jag ska sätta mig och virka lite och tänka på året som gått och bara slappa,det är ju inte så ofta man får göra det heller så nu kramar jag om er och tittar in senare när jag får tid som jag lär ha gott om idag KRAM.

Ingen vinst.

Det är lustigt att man inte kan vinna på bingolotto men jag var nära att vinna en bil jag satt med ett nummer kvar jätte länge,men det gjorde ju ingen nytta,det var bara ett spel idag och det skulle man spela på två brickor,sen var det över det var inget roligt alls och i morgon var det nyårs afton kan ni tänka er att nu närmar sig min mans första permis och det ser han redan fram emot och jag med givetvis.
Tänk att det redan är 2010 och jag har inte trillat av pinnen än,jag minns ibörjan på 90-talet då jag gjorde en låt om år 2005 och hur det skulle se ut då,det stämde inte riktigt in,men jag trodde inte jag skulle överleva så länge och nu är vi redan långt in på 2000-talet,det är märkligt.
ja,nu kommer jag gå och lägga mig med gott samvete och vänta in morgondagen puss och god natt mina kära läsare och god natt hemmet vi ses ju imorgon.

Ska spela bingolotto i kväll.

Jag tittar bara in en liten snabbis så ni inte tror att jag glömt bort er men fakta är att jag legat och sovit hela eftermiddagen.
jag fick precis veta att time outarna är på väg tillbaka,jag kan inte hjälpa det men det stör mig lite vad gjorde dom som var så rätt när dom andra blev utskrivna?????
S hade ju ändå supit lysterin i fjortondagar minst och det fick hon nog inte av dom två som blev utskrivna och sen rökte hon på efter dom utskrivna åkt,det är mycket konstig tankegång...och alla var nog med och planerade det där det kan jag slå mig i backen på,men vissa har visst tumme med personalen,jag undrar vad dom säger sen när ståhejet börjar igen fan att inte folk kan tänka själv när den lilla tösabiten behöver en veckas avgiftning innan hon kommer så har hon ju inte precis hunnit syssla med efter tanke eller vad tycker ni????
Nä,jag är faktiskt lite sur,men det går nog över och sen kan jag ju säga vad var det jag sa.
Jag ska spela bingolotto snart så jag avslutar och kommer in efter om jag orkar kram så länge...

Jag drömde om tänder i natt.

Det har varit en märkbart orolig natt för mig jag drömde om min lösa tand och andra tänder och samtidigt hade jag rört till rejält i mitt rum under natten,så jag har varit bekymrad över något och jag är ganska övertygad om vad,allt handlar om C och hennes beteende,jag har gått och trott att det varit fel på mig att jag som vanligt hittat en hack kyckling,men sen har jag kommit på att det är ett problem för mig,men jag har ju för det mesta haft en anledning och jag har inte bara ryckt någon från tomma intet utan det är sånna som inte är renhårigt inställda till livet på ett behandlingshem och är ute efter något skit och än så länge har jag ju faktiskt haft rätt med mina offer tycker jag själv.
Nå väl jag ska försöka få i ordning på rummet igen och jag är väldigt nyfiken på hur hon ska fortsätta sin strategi att försöka manövrera bort mig,det blir riktigt spännande.
Jag åter kommer till det senare idag just nu är det lugnt på bygget så jag kramar om er tills vi ses igen KRAM!!!

Othello hela kvällen.

Det händer grejer här på bygget i det fördolda,nu menar jag inte missbruk utan utgallringstaktik och det är inte kul.
Att man inte lär sig att man inte ska öppna sig för mycket i grupperna för vissa tar den som användning mot en om dom tycker man är en obekväm människa och detta har hänt på senaste tiden och idag höll det på att slå över i huvudet på mig men jag hejdade mig i sista minuten och gick ut och rökte och blev lugn,men nu har jag ju hamnat i det dilemmat att jag blir rädd för mig själv och mitt sandlåde beteende,för jag vet med mig själv att hamnar jag för djupt ner i sandlåde nivån så tar jag mig inte upp igen och då smäller det bara och det får inte ske,så jag får försöka undvika rent för farliga sittuationer med denna kvinna helt enkelt.
Hon tror att hon kan styra behandlingshemmet och försöker ändra på regler och jag säger emot och idag så märkte jag vad jag höll på att hamna i mitt tillrättavisande och sa förlåt till henne och då passade den jäveln(ursäkta språket)på och börja tjaffsa med mig och jag försökte tala om att jag hade bett om ursäkt och att det inte var min bästa dag,jag kunde ju inte direkt säga till henne att hon lockar fram det sämsta i mig.
Men hon slutade inte och då gick jag.
Och hon har fått något ont öga till mig och utnyttjar det jag pratat om i gruppen om mina problem med aggresivitet,för att få i gång mig och manipulera ut mig,men tji fick hon,det ska hon inte lyckas med.
Jag ska stålsätta mig och inte visa hur nära hon är att få igång mig för spela spel det kan jag och har jag kommit på den andres taktik då har dom inte en suck.
Jag får väl gå in och slå på boxnings säcken varje kväll istället och försöka undvika henne,eller undvika att bli själv med henne,för jag har faktiskt pratat med natt personalen om det,det är en ny oprövad taktik,men den kanske fungerar istället för att gå runt med mina rädslor och misstankar själv så har jag lagt ut dom på entrepenad,inte dumt va??
Jag och J har spelat othello i flera timmar så i natt kommer jag nog bara se svarta och vita brickor i mina drömmar.
Ja,nu säger jag god natt till er alla och god natt hemmet vi ses imorgon.

Snart gemensam samling.

jag har varit uppe med tuppen som vanligt och det är skönt att få lite andningspaus innan alla väller in.
Jag har fått nytt sällskap på morgonen nu när S var borta och det är en annan kille som vi kan kalla K,han verkar faktiskt vettig på många sätt.
Ja,och nu har jag varit ute lite på fb och lekt,gillar att vara där inne,det blir lite som ett gift.
Det är en märklig årstid denna det är mörkt fram till åtta ungefär och då menar jag mörkt och sen slår det bara om och det blir hur ljust som helst,mycket märkligt.
Nu börjar vi närma oss nyåret och sen så kommer snart våren och jag längtar efter den vill jag lova.
Jag har druckit väldigt mycket kaffe nu,men ska ändå upp och dricka lite till och hitta en bra plats till mig så jag slipper att trängas.
Det händer inte mycket mer nu så jag kramar om er och återkommer senare KRAM.

Det går segt nu.

Det var segt att komma in här på bloggen nu så det kommer väl börja krångla kan jag tänka mig,men jag skriver så fort jag bara kan för att hinna innan det börjar krångla,en bra ide va???
Det var hämskt mycket folk i köpcentrat vi var på,men Allex hittade en lite varmare vinter jacka och en jätte fin kofta,det var nästan så jag ville ha en jag med,
Jag hittade en kofta åt mig med på flasch,jag gillar verkligen den butiken.
Sen köpte jag vykort som vanligt cigg en bingolott till nyår och frimärken till min man,sen blev min son hungrig och efter som det myllrade av människor så var det ju köer till maten,men vi hann det med,för jag tycker inte om att min son går runt och är hungrig,men sen när vi skulle åka tillbaka så tog det en kvart minst innan vi kom ut från parkeringen,sen satt jag och min son och sov hela vägen tillbaka i baksätet,när vi vaknade så hade vi återsamling i bilen för alla var ju med.
Sen har jag och J suttit och spelat spel och snackat hela kvällen det är så himla lugnt och skönt här just nu,folk som är här verkar vara motiverade.
Man slappnar av på ett helt annat sätt.
Min lösa tand hänger med än och det är lite jobb med det,så jag hoppas den ger med sig snart.
Det finns inte så mycket mer att skriva om just nu så jag säger god natt till er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Det här med att skvallra.

På missbruksgruppen idag så pratade vi om hur man uppfattar sig själv och hur man själv tror att andra uppfattar en och hur fel det kan bli.
Ett intressant ämne,men vi halkade hela tiden in på att skvallra på andra och hur man gör det.
För mig har skvaller aldrig gett ett stort utrymme för jag tycker att det gör man bara inte,men senare tid har jag ändrat uppfattning och tänker att skvallra på ett snyggt sätt är okej.
Så det är ju skönt att ens principer kan ändras.
Jag har haft tur idag,dit jag och Allex tänkt att åka,dit ska resten av gruppen med så vi får åka med dom,det gjorde genast hela resan lite enklare,tycker jag själv faktiskt och min son tyckte också det var okej,så han kommer vid kvart i ett så åker vi i samlad trupp det är ju bra.
Sen vet jag ju inte om vi kanske stannar kvar,det får ju Allex själv bestämma.
Det är lugnt och fint här på bygget och det gör att jag känner mig harmonisk och det är en skön känsla nu slutar jag och tittar in senare igen kram på er så länge.

7.45 och mörkt ute.

Det ska väl gå mot ljusare tider nu,men det är mörkt vid åtta på morgonen och vad jag förstått när jag varit ute och rökt så är det regn med,det är ju rena rama hösten ute,men jag är glad så länge det inte är halt.
Idag ska jag ut och shoppa med sonen,vi får väl se hur det går,man är ju lite vilsen bland folk,men det ska nog gå bra.
Grupperna är ju slut redan vid 11 så sen bär det av om han nu vill,det vet man ju aldrig när det väl kommer till kritan.
Det är en helt vanlig dag idag,men jag tycker så förbannat synd om en av killarna här som inte har sovit mycket sen han kom hit,det är ju så viktigt med sömnen,men jag kan ju inte göra något tyvärr,men han måste ju börja sova annars kommer han ju hamna i psykos antar jag.
Låt oss kalla honom T,kanske ska åka iväg ett tag och prova något annat medel för sömn,för riskerna är ju stora att man inte klarar av sig själv tillslut och då blir det ju aldrig kul.
Jag vet ju inte för jag är ingen expert men en sak vet jag,att sover man inte så blir man knäpp tillslut det är ren fakta.
Just nu har jag inget mer på hjärtat,så vi hörs senare,det blir lite lite idag med förmodar jag efter som jag åker iväg,men sånt är ju livet kram på er så länge.

nu tillbaka.

Det har varit en underbar dag där jag tankat mig full av positiv energi hos min älskade make och det skall räcka hela veckan.
Min lösa tand har inte trillat ut än,det trodde jag den skulle göra som i går natt men icke,nu ska det jävlas på det hållet i stället,jag ber en tyst bön att den ska ramla ut inatt istället för det är faktiskt besvärligt att ha den dinglande i munnen,men jag är för harig för att dra ut den utan undviker istället att äta på den sidan,så tramsig man är och man förlänger ju bara plågan.
Jag undrar i mitt stilla sinne vad jag ska drabbas av här näst det verkar vara en regel att jag aldrig ska må på topp fysiskt,det skall alltid vara någon blessyr.
Men,men det hör väl till jag tappar inte humöret för det inte.
Resan gick bra hade flyt båda vägarna då är det som det ska vara och mitt huvud blir inte rörigt.
När jag kom tillbaka så mötte J miig vid bussen som hon brukar annars så ser T till att ringa och påminna henne om det.
Jag lämnade urinprov och blåste och allt var grönt,sen spelade jag och J några partier Mulle och jag vann hela tiden,det är nästan så det blir tråkigt när man inte får något motstånd.
Vi åt lite kex och ost också det var vad jag behövde.
När nattpersonalen kom så var det min tur att få massage,hon är duktig på det.
Men jag som är lite tramsig klarar ju inte av någon kroppsmassage men hon brukar massera huvudet och axlarna med kläder på,då kan jag slappna av och att få ansikts massage är inte fyskam.
Allt som allt så är jag nöjd med min dag,en perfekt söndag enligt mig.
Imorgon ska jag på shopping med min son,det ska bli kul.
Jag stannar här med ett varmt god natt och god natt hemmet vi ses imorgon.

Nu bär det av till mannen i mitt liv.

Jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag inte skrev något igår innan jag gick och la mig,men jag glömde faktiskt bort det och var inne på fb och lekte lite och spelade spel,så bloggen försvann ur huvudet ber så mycket om ursäkt för det.
I dag är den stora dagen när jag ska åka till min man och hälsa på det som är tråkigt att det är en hel dags resa för att vi ska kramas i en timme och trekvart,det är orättvist men livet ska nog inte vara rättvist i alla lägen,det är jag ju övertygad om.
Min son var här igår och han hade hittat skivan som jag spelat in under en LVM period,så nu är jag glad,gav bort två skivor till personal här,undrar just vad dom hade förväntat sig den är inte bra men för mig är det ett minne som jag alltid kommer bära med mig och mina texter handlar ju om mig själv så bara det gör mig stolt.
Det var skönt att ha Allex här igår dagen gick fortare men när han åkt hem sen så kröp kvällen fram den tog aldrig slut,jag höll på att sprängas i bitar av längtan till idag men nu är ju den dagen inne så nu är allt lugnt.
Ja,det finns inte så mycket mer att skriva om så jag avslutar här och vi hörs sen i kväll kram så länge.

God morgon i snö yran.

Tänka sig igår regnade det hela dagen idag snöar det som attan ingen reda med vädret alls,min son kommer idag men när vet jag inte riktigt.
Jag får väl börja med att be om ursäkt för det inte blev något skrivet igår innan jag gick och la mig men datorn vägrade gå igång eller rättare sagt internet ville inte,det var nog vädret som gjorde det tyvärr,men det är ju saker man inte kan påverka annars tycker jag att jag är inne här och håller er uppdaterade så bra som jag kan.
Idag var inte min servitör hemma för han var på permis,så jag fick sätta på kaffet själv,men det är också ok.
Fick sälskap efter en kvart för mig själv av en av dom nya killarna och snackade lite,det går det med.
Det händer inte mycket här på morgonen och idag kommer jag vara lite inne här,efter som min son kommer.
Jag avslutar nu med en stor kram till er alla.

Har precis sovit lite.

Det är skönt med sånna här dagar när man kan sova och läsa och göra lite vad man vill,det är underbart,men kan också bli ganska så segt.
nu är det väldigt tyst i huset så dom har nog åkt iväg på bio.
Jag skriver bara lite kortfattat vid maten idag höll jag på att flippa över,då började C att gnälla om att man inte fick baka nere i huset det tyckte hon var fördjävligt för hon var ju ändå 52 år,men vad fan tror hon att alla regler kan ändras bara för henne nej,hon är inte riktigt klok,jag trodde jag skulle anfalla henne men jag kunde släppa fokuset och på det sättet lugna ner mig tack ännu en gång Jenny för du har vuxit till dig i dina reaktioner.
Jag vill inte göra bort mig för en jävla subba,ursäkta uttrycket men det kom från hjärtat och stannar där.
Nu är hon etta och enda medlem på min svarta lista.
Jag vaknade nu av att syrran min ringde men jag måste ändå gå upp annars så somnar jag inte ikväll.
Men nu under eftermidagen vet jag inte vad som hänt utanför min dörr,så jag kan inte berätta något,men nu ska jag kila upp en sväng och kolla läget hej så länge vi hörs senare kram.

Nu regnar snön bort igen.

Vaknade tidigt som vanligt och är inte van att det är så många andra än jag och min servetris,så nu får jag väl börja vänja mig vid det,han åkte föresten på permis idag,så nu får jag inget kaffe serverat imorgon snyft.
Jag har hunnit med att vara nere i tvättstugan och varit ute på fb,dricka kaffe och snacka lite skit med dom andra morgon pigga,det är inte illa.
Idag tänkte jag ta en slappar dag det behövs ibland och imorgon kommer min son igen,så då blir det ingen vila.
Jag mår fortfarande bra och är nöjd med tillvaron men nu hörde jag C i korridoren hennes monotoma gnällande röst,nu ska hon väl tala om hur många gånger hon vaknat i natt för det är hon noga med att berätta,jag undrar om hon hade varit jag så hade hon nog klagat ännu mer för jag riktigt arbetar på natten med att röra till det i mitt rum,jag undrar vad det är jag håller på med,men det får man nog aldrig veta.
Idag skall ett gäng iväg på bio,men som ni nog förstår så är inte jag en av dom,tyvärr fixar jag inte det riktigt än,det är en övnings sak när det gäller mig så jag hoppas att min ena kontaktperson går med mig på bio en kväll i början av året,för det är något som jag vill göra sen.
Ja,det händer inte så mycket här,så just nu väljer jag att avsluta och komma in senare,kram på er så länge.

Årets julklapp. 2009

Jag tittar på tv om viktiga ting,
det som sker går bara runt i en ring.
(
Det är mycket ondska i världen idag,
våldet ökar,tycker i alla fall jag.
(
Men man sitter och tittar som om ingenting hänt,
och förtränger den fasa man faktiskt känt.
(
Sen börjar dom snacka om julens ting,
jag tittar på skärmen fattar ingenting.
(
Mitt i något viktigt så bryter dom av,
men på teven har jag inga större krav.
(
Dom ska avslöja en hemlighet,
vad det är det ingen vet.
(
När dom bär in ett paket,då börjar jag skratta,
för årets julklapp blir en spikmatta.
SLUT
(
Denna dikten skrev jag på en permis till lägenheten då dom skulle visa årets julklapp.

Nu är det godnatt.

En helt underbar jul har jag och min son haft,det är bara en underbar julklapp att vi två får vara tillsammans tycker jag och det sa han till mig flera gånger med så det var ömsesidigt och det gör mig så glad.
Jag fick en stor och en liten handduk och en morgonrock av honom och förmodligen av pappan också men det har jag ju velat ha länge så jag blev faktiskt glad.
Och av mig hade han redan fått en mobil,men fick i alla fall ett presentkort på 400 kronor på JC och det verkade han nöjd med och min man har ringt två gånger idag och det gör ju det hela ännu bättre.
Vi åt julmat och mådde gott och fick sen julklappar från hemmet,jag fick en bok och en väska och det var ju värkligen på tiden för min gamla hade inget blixtlås och gick inte och knäppa och sen stank den djur,eller hund rättare sagt,så den blev jag jätte glad för,så tack hemmet för ni gör så mycket för oss intagna,ni är otroliga.
Sen finns det ju dom som bara skall klaga,men i detta gäng så har hon inget att hämta det är ett strålande gäng här nu,jag trodde jag var knäpp som retade mig på C kan vi kalla henne,men jag märker att jag inte är ensam.
Min son sa innan jag hann yttra mig att det värsta han visste var sånna människor som aldrig är nöjda utan uttalar sig om exempelvis julmaten,nä fy sånna ska inte få fäste i mitt sinne dom bara förstör för alla,så låt dom gå runt med sin negativa energi och må dåligt själva mig ska dom inte stjäla något ifrån i alla fall.
Sen vid sex tiden på kvällen gjorde vi oss i ordning för att köra Allex hem och sen fortsätta till NA-möte vi var ett litet tappert gäng som åkte iväg och det var några tappra där med så vi var ett litet mysigt gäng som behövde varandra.
Ikväll på mötet pratade jag lite mer än jag brukar för jag kände att det var så att jag behövde det.
Men det var ytterst lite men det går ju åt rätt håll.
Denna julafton kommer jag nog alltid att minnas,för det är första julen som det är helt lugnt för mig och inget stör mig,jag har firat jul på behandlingshem förr men det har varit jobbigt och återfall,så aldrig riktigt frisk har jag varit,så jag får väl tacka mig själv för att jag gav mig denna chans och till hemmet som verkligen är måna om att vi ska ha det bra,tack för att ni är mänskliga.
Nu avslutar jag med en julkram och ett god natt till er alla där ute och hoppas att ni har haft en underbar och mänsklig jul och tack och god natt hemmet vi ses i morgon.

GOD JUL.

Jaha,då var det julafton,det känns inte någonstans men så är det,folk kommer klä upp sig och jag tänker inte göra det,har mina kläder som jag brukar.
Min son kommer klockan 12 det längtar jag till,jag har precis varit uppe och rökt och kollat läget lite.
Det är fortfarande lugnt och kommer nog fortsätta vara det,för nu är inga av busfröna kvar.
Dom håller på att göra om biljard bordet till ett gående julbord,ni kan tänka er hur mätta vi kommer att bli.
Idag ska jag ge min julklapp till sonen,hoppas verkligen han blir glad.
Jag ska kanske byta luvtröja till den nya lila som jag köpte igår så långt kan jag sträcka mig,då är jag i alla fall ren,ha,ha,ha....
Just nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag avslutar här med en jätte stor julkram.

Uppesittar kväll.

Det orkade jag inte med särskilt länge jag gav upp nu och inte vann jag något på bingolotten heller,det var ju ett himmla segt program tycker jag,men ändå ska jag prova lyckan igen vid nyår som det ser ut nu i alla fall.
Imorgon är det julafton,det känns inte någonstans men nu är det så och min son kommer imorgon vid 12,det ser jag fram emot faktiskt.
Det är fortfarande lugnt här på bygget och kommer nog så förbli,man kan ju till och med slappna av nu.
jag pratade med en kompis som verkligen är en kompis idag i telefonen,det var roligt och om jag får vara ärlig så fick jag ett sting av längtan efter honom,för han och hans tjej är så fina människor.
Jag längtar också efter min man men jag får ju träffa honom den 27 så det är ju inte så många dagar kvar.
Några tappra killar satt kvar nu uppe och tittade på det där bingolotto,jag tycker det var dåligt det var ändå 6 lotter här i huset och ingen vann någonting det trodde ju jag.
Men det är nog ganska svårt att vinna.
Jag är trött så jag avslutar här god natt på er alla och god natt hemmet vi ses i morgon.

En lugn och fin dag.

Vi såg på film istället för att ha grupp idag och det var en mycket sorglig film som hette något med loosing isaiha,den handlade om en missbrukande mamma som lade ifrån sig sitt barn när hon skulle iväg och ordna droger och hon lade honom i en låda i ett sopberg och så blev hon av med honom och sen vägen tillbaka,tårarna höll på att komma på mig flera gånger och sånt tycker jag är pinsamt.
Sen åt vi lite mat och sen var det dags för sängen jag sov till tio i tre och egentligen skulle vi ut och åka pulka då men det är blöt snö så det blev inget med det så klart,utan vi åkte in till the big city och köpte en bingolott till uppe sittar kvällen idag,håll tummarna för att jag vinner det vore så kul.
Sen handlade jag varmt underställ för kylan lär komma i januari februari kan jag tippa på och sen köpte jag en luvtröja till.
Det var pizza till mat ikväll,gott som attan.
Så nu väntar jag bara på att bingolotto ska rulla igång för här på bygget är det lugnt nu för tillfället och i morgon är det julafton och min son kommer hit.
Jag avslutar här och kommer in igen när bingolotto är slut,kram på er så länge.

Lill julafton.

Jag ska börja med att vara lite långt fram i planeringen,idag är det precis ett år kvar till min make får sin första 24 timmars permis,inte illa det.
Jag längtar redan,konstigt nog,jag har precis smsat med hans son,det är också en trevlig prick.
Jag har börjat dagen med godis,bra allternativ när man har ont i tänderna eller hur?
Men väldigt svårt att låta bli när det står framme och lockar en.
Plogbilen var här tidigt i morse och väckte halva bygget,så vi var lite fler som var uppe idag,men då är det ju plogat och fint när personalen gör entre.
I morgon är det julafton och i år blir den vit,så ska det ju vara,men sen kan gärna snön försvinna till nästa jul.
På morgonen finns tyvärr inte så mycket att skriva,så ni får vara nöjda med det lilla.
Jag önskar er en god morgon och kommer in när det finns tid till det kram så länge.

Trevlig kväll.

För en gångs skull så vann jag två gånger på bingon,duschtvål och en ask geisha,som jag och Allex ska snaska på när han kommer på julafton tänkte jag.
Ikväll var det bara tjejer som spelade det kändes lite annorlunda,men det är ett roligt tidsfördriv ändå.
Killarna satt och sitter än och kollar på film.
Jag har suttit inne hos personalen och snackat om olika stilar som punkare,mods,raggare och syntare mm.
Och vi har alltså haft en riktig nostalgi tripp,för om jag inte talat om det innan så var jag faktiskt punkare när jag var ung och det var tider det även om missbruket var med i bilden så var det en speciell gemenskap i punkgängen,vårat gäng kallades svinen och höll till på sommaren på svinhöjden vid st.eriksplan i stockholm och på vintern i en lokal vid södra station,det var tider det.
ja,kvällen är lugn och fin och jag går och lägger mig med gott samvete utan att ha en klump i magen.
Det finns inga oros moment här längre,men ändå är det tomt utan,en mycket märklig känsla.
Nu har jag precis gurglat mig med anti inflammatorisk sprit och tagit min medicin så jag tänker faktiskt gå och lägga mig nu för jag har inte fått sova min skönhetssömn idag,bara lite i fåtöljen och det räcker inte.
Så god natt på er alla och god natt hemmet vi ses imorgon.

Julfest på hemmet.

Det har varit en mycket trevlig eftermiddag här på hemmet,då stora julbordet åkte fram höll jag på att svimma där kan man snacka om att kocken lagt ner hela sin själ i det.
Det var ingenting som fattades och alla blev mätta och belåtna,hur mycket godis som helst fanns det också.
När alla hade lugnat ner sig efter maten så var det dags att leka lite,först en halsduk runt ögonen och rita grisens knorr på rätt ställe det var jag ju inte vidare bra på men jag deltog i alla fall.
Sen skulle alla som ville knyta en balong runt vristen och skydda den mot alla andra som ville trampa sönder den och den som hade balongen hel i slutet vann,där var jag bättre jag kom trea i alla fall,men jag vann inget pris.
Sen satt alla snällt och väntade på tomten,lite löjligt när det är vuxna människor som är här men dom klädde faktiskt ut sig till tomte ändå,bara för att det är behandlingshem förmodligen.
Jag fick en massage grej som man kan använda på nacken och säkert på ryggen med om man vill,den var batteri driven så den är nog bra.
Efter det så var det återsamling den hade vi uppe i stora huset så vi slapp gå ner skönt.
Sen var jag helt slut somnade uppe i fåtöljen vid teven.
Vi ska ha bingo ikväll så jag kommer in innan jag går och lägger mig kram så länge.

Det är kallt,kallt,kallt.

Mina känslor fryser inne det är inte alltid roligt när folk får lämna även om det är nödvändigt,jag hade ju inte tollererat att dom skulle få vara kvar men det blir tomt och då märks en annan mer.
Nu vid 13 så är det julbord och lekar och julklapps utdelning liten tjuvstart på julafton och det är ju inte helt fel.
Jag är lite upprörd för den nya kärringen ursäkta uttrycket hon är så urbota dum och jag vet inte var hon hör hemma men inte på behandling i alla fall.
Så nu har lilla Jenny hittat sitt nya hatobjekt och det är inte roligt men det är något som jag behöver förmodligen och den sak som jag behöver bli av med också.
Vi har haft vår sista KBT-grupp med den personal vi brukar ha den med för sen slutar hon så det känns också konstigt,men mitt i allt detta så finns en Jenny som mår strålande bra faktiskt.
Jag återkommer med inlägg någon gång efter att vi ätit,så får ni se hur det går.
Kram så länge.

Snön ligger vit på taken.

Vinter i paradiset för idag åker två olycksfåglar iväg på time out och det känns oförskämt bra faktiskt,men jag får inte glömma att säga till S att jag vill ha igen min bok först för i mitt huvud så tror jag ju inte att hon kommer tillbaka,så är det bara.
Jag sitter och tittar ut på ett vinter landskap,det är så vackert det är verkligen synd att det är så kallt och halt,annars hade det varit underbart.
Jag har gjort mina dagliga rutiner och snart ska jag börja promenera igen,jag skulle bara vänja mig vid halkan först och det har jag nog gjort nu.
Idag ska vi ha lite julmiddag här på hemmet och julklapps utdelning och lekar och sånt det ser jag fram emot det ska bli jätte kul och sen ska jag inte glömma att göra ansökningar om permis och besök under julen,sista dagen idag.
Jag är nöjd med livet just nu,jag hoppas ni som läser detta också är det.
Jag avslutar nu och återkommer senare många kramar.

Nu är det god natt.

Ska försöka åter ge kvällen,vet ni vad som hänt jo,det var som vi misstänkte att hon S hade rökt brass så hon ligger granne med mig nu sin sista natt innan time outen hur fan tänker man då och hur tänker personalen om jag fick bestämma så skulle hon ha utskrivning på vitt papper hur kan hon vara så dum.
Men,men det kanske är tur att jag inte basar här för jag skulle aldrig gå på hennes svammel och charm har hon ju.
Jag och J har spelat othello och vi vann vars en gång hon börjar bli jävlig på det nu och jag tycker det är roligt att jag fått någon att spela med för tiden går mycket fortare då.
Ja,nu är denna dagen till ända och den går i ett lugnt tecken,det är så tyst och lugnt så man tror att man är själv här på bygget.
Nu ska jag krypa ner i min varma säng och läsa en god bok det är mysigt när det är 13 minus ute.
Det finns inte mycket mer att skriva om så jag ger er en god natt kram och god natt hemmet vi ses i morgon.

11 minus.

Det är otroligt kallt ute,inte kul och jag har känningar i en av mina tänder ska det alltid vara något.
Det har varit rensning på stället och två utskrivningar och två time outer så det är lite rörigt nu,men jag ante att det skulle bli så och är ganska nöjd med resultatet.
Det är märkligt att utsätta sig för detta genom att strula här på hemmet och en av tjejerna nere i huset kände att det luktade som om någon hade rökt brass eller något liknande och det är väl förmodligen hon som åker på time out imorgon som har rökt något sinnesförändrande.
Det blir alltid lite förvirrande i tumultet om man säger så.
Vi var iväg och handlade och jag köpte då en bingolott till min man,så han kan spela på onsdag när det är uppesittar kväll,då går tiden lite fortare för honom.
Jag fick handlat lite elefanter när vi var iväg och sen fikade vi,det är alltid mysigt,sen påtade jag ihop ett brev till min man så att bingolotten kom iväg till honom samtidigt med lite pengar som han säkert behöver.
Vi åt pytt i panna till kvällsmat och mitt i maten så ringer min älskade man,må tro att jag blev glad.
Sen har jag och J spelat mulle det var ett tag sen nu,jag vann båda gångerna vi spelade,så jag är nöjd.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag slutar här och återkommer senare ikväll.
Kram så länge.

Har bakat pepparkakor.

Många insnöade idag så det blev ingen grupp idag på förmiddagen så vi tjejer bakade pepparkakor i stället,samtidigt som vi lyssnade på Thåström,det var mysigt,det väckte barnet i en,vi var så mjöliga över allt och jag blev sugen på att ha mjölkrig,men det blev aldrig så och det kanske var tur,för det hade blivit mycket mer att städa då.
Så förmiddagen har gått undan och nu väntar jag på maten.
jag är hungrig.
Nu finns det inget mer att skriva om för vi vet fortfarande inte vad som händer med dom som kladdade till det i helgen men det kommer väl under dagen.
Kram så länge.

Undrar hur denna dag blir?

Godmorgon på er har ni också vinter?
Här har plogbilen redan varit och plogat upp vägen så personalen skall komma in till sitt jobb.
Och ännu mer snö ska det komma på tisdag,kan det inte försvinna istället,jag ber på mina bara knän.
På morgonen nu så har det varit otroligt lugnt,man kunde nästan tro att det bara var jag här,men det är nog lugnet före stormen hoppas jag,för denna helg har varit utöver det vanliga och verkligen stuckit ut.
Jag promenerar inte nu för tillfället för halkan,men jag ska försöka stålsätta mig nu till helgen,med all mat,då är det ju extra viktigt att hålla igång mottionen om man inte ska rulla fram sen.
Jag är otroligt nyfiken på vad som ska hända idag och var vi tjejer ska åka idag på våran handlingstur.
Just nu finns det inget mer att skriva om,så jag återkommer senare ni ska få en bamsekram så länge.

Tillbaka från min lilla tripp.

I morse gick jag som en anka ner till bussen,rädd för att halka så klart,men det gjorde jag givetvis inte,men det är inte klokt vad man går och spänner sig i onödan.
Allt flöt inga förseningar då är jag nöjd,men något som var konstigt var att inte i någon pressbyrå på stationen hade dom uppe sittar kvälls bingo lotter dom sålde inte bingolotter över huvud taget det var ju synd men jag jagar vidare i morgon för min man vill så gärna ha en och i fängelset säljer dom inte sånt,men dom får spela,en mycket märklig pollicy tycker jag.
Det var en underbar dag med min man eller timme om man ska vara mer sanningsenlig.
J hon mötte mig vid bussen när jag kom tillbaka,det är skönt att få sällskap när man både är rädd för halkan och mörkret det känns tryggt.
Nu har jag hämtat kärlek och energi för en hel vecka igen,jag mår oförskämt bra nu.
Här var stämningen tryckt,det kändes direkt,jag tog ett parti othello med j och vann förstås,nä,nu var jag dum,hon börjar lära sig spelet och höll på att vinna,det är roligt att få en spelkompis,bland oss som gör behandling,för spelar man sällskaps spel så går tiden fortare och dess utom har man kul under tiden.
Det känns inte som det är julafton på torsdag.
Hoppas vi får en bra julafton här på bygget och att det är färdig lekt för dom som lekte nu i helgen.
Jag ska lägga mig tidigt idag för jag känner mig trött,det händer nog inte mer idag i alla fall.
Så god natt på er och ha en fortsatt trevlig kväll om ni tänkt vara uppe och ni andra får sova gott och god natt hemmet vi ses imorgon.

Skönt att komma iväg en dag.

Nu känns det extra skönt att få åka iväg en dag efter allt som hänt även om det är till ett fängelse jag ska,det snöar mycket ute så jag hoppas verkligen att tågen går som dom ska,det är det som oroar mig mest och att det kan vara halt usch,bort med vintern.
Min man fyller år imorgon så vi ska fira lite idag och han har sagt i telefonen att han köpt en julklapp till mig,så jag är lite förväntansfull med.
Nu när det varit lite stormigt här på hemmet så längtar jag efter honom ännu mer faktiskt,det blir så automatiskt.
Så nu kommer ni inte höra från mig på hela dagen,helgerna blir lite så,men jag mår ju bra av dessa helger pga.det.
Jag hoppas och håller tummarna för att det blir en mass utskrivning på hemmet så fort som möjligt så vi som vill något får en lugn jul,det hade varit det bästa faktiskt.
Men som vanligt är det inte jag som bestämmer.
Jag håller här och återkommer när jag är tillbaka kram på er så länge.

Det var värre än jag trodde.

Polisen var här ännu en gång för att avpollitera det stora problemet igen,för han vägrade gå här ifrån och det såg ju min son så klart,men jag förklarade för honom på ett bra sätt vad som hänt igår och man såg att han blev stolt över mig,för att jag inte var inblandad i denna kaos,för nu är det verkligen kaos,härvan är nog större än jag trodde.
Min son hjälpte mig att koppla in min skrivare idag den var också bättre än jag trodde,man kunde ju kopiera på den med,så där gjorde jag nog klippet och det kan jag tacka min kontakt man för,jag är jätte nöjd.
Vi har hållit oss på mitt rum hela dagen och gjort lite allt möjligt.
Jag har bett honom försöka hitta min cd skiva som jag spelat in mina låtar på,så jag kan spela upp dom här för personalen och dom klienter som jag vill ska höra den,dom klienter som är kvar om jag får som jag önskar men det kan man ju inte alltid få tyvärr.
Det är många som varit positiva på massa skit,så dom går ju och oroar sig förmodligen,men det finns faktiskt en klick med,stabila människor som vill något med och det är skönt,det märktes så markant igår,det känns tryggt.
Det skulle vara så mysigt om det bara var den klicken här då kunde man ju slappna av på ett annat sätt.
Jag saknar min son,men han var här ganska länge idag och det bästa av allt han hann printa ut några foton på mig som jag kan ha med till min man i morgon då gör jag min man glad med.
Ja,nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer,jag hoppas alla som är inblandade i denna soppa sover väldigt dåligt och att ni som läser detta sover väldigt bra.
Och god natt hemmet vi ses imorgon.

Det största problemet av politerat.

Ja,efter polis eskort till annan ort så var det hotfulla problemet avpoliterat,så nu kan jag ta hit min son i alla fall,för den stackaren som blev avpoliterad så blev det utskrivning,men han kom likförbannat hit i morse,av någon anledning.
jag bir så störd på detta så det inte är sant så nu springer han här och yrar igen och man märker direkt på stämningen att han är här.
Men sen tycker jag ju inte dom andra ska komma undan på grund av någon anledning,men det löser sig väl under dagen kan jag tro.
Jag vågar i allafall ta hit min son för till dess borde hotet ha försvunnit igen.
Det har varit en lugn morgon med mycket kaffe och sen är det så att vi ska åka och hämta min son idag för hans pappa skulle iväg på något annat idag.
Ja,det kommer väl inte bli så många inlägg idag men något blir det ju.
Här avslutar jag med en bamse kram till er.

Detta är inte bra.

Stämningen är olidlig dom irrar runt som yra höns enligt mig,jag står inte ut och dom är över allt så jag pallar inte att skvallra än men det kommer när jag får en chans.
jag vet inte vad som är fel,men det är jätte fel,får hålla mig på mitt rum så mycket som möjligt.
Som det kan bli på behandlingshem ibland och det känns inte bra när man själv slåss för sitt liv att se dom här idioterna.
Det måste hända nått,hoppas det blir bättre imorgon så jag kan våga ta hit min son är det så här så väljer jag eventuellt att avstå från det,för till och med han kommer märka något jag lovar.
Dessa små omotiverade bastarder ska bara ut i kylan jag är jätte förbannad.
Men dom gör nog bort sig själva i natt kan jag tänka.
Just nu pallar jag inte att skriva mer men jag skriver lite innan jag går och lägger mig.
Huvud saken är att jag mår bra och kommer fortsätta att göra det,det dom gör är inte mitt problem tack och lov och ser inte personalen något så är det konstigt,jag tänker inte på peka det för dom.
Kram så länge.

Det fortsätter att snöa.

Nu är det bara så jag går i ide,det känns bäst så,vi har hunnit med att ha gemensam samling och det var inget kul,bara negativt varför skall folk vara så negativa för?
Dom kallar hemmet för jävla skit ställe,då kommer en fråga automatiskt till mitt huvud,vad gör dom här då?
Det finns ju hur många hem som helst över landet dom kan ju byta då.
S,hon har inte synts till idag än,hon sover säkert men det är ju ingen ursäkt,det kan man ju också undra vad hon gör här.
Efter samlingen så skulle vi ha grupp och jag frågade våran personal om vi inte kunde ha den uppe här i huset,så jag slapp halka ner till villan och jag inte hade någon lust med det.
Hör och häpna hon gick med på det så vi höll till i masage rummet och gjorde lite övningar på oss själv som handlade om beröring och det var bra att vi bara gjorde på oss själva och inte på varandra,man får ju börja någonstans,när man nu är rädd för beröringar vilket är mitt fall.
Och nu sitter jag och fasar för att jag ändå måste ta mig ner till villan för mat måste jag ju ha.
Jag känner hela tiden att tandvärk är på väg,men det är nog bara för att jag känner efter hela tiden och det är ju aldrig bra.
Nu avslutar jag och återkommer när jag får tid,i kväll är det bingo då ska jag vinna.
Kram på er så länge.

Det är så kallt.

Snön ligger kvar förmodligen så blir det en vit jul för en gångs skull det hör ju inte till vanligheterna.
Jag väljer bort promenaden idag och andra dagar så länge det är halt för det har jag nog sagt över hundra gånger nu att jag avskyr halkan och vill utsätta mig för den så lite som möjligt.
Jag har redan hunnit tvätta nu på morgonen,tvätten hänger redan i tork skåpet,så där kan den hänga tills jag känner att den ska upp till mig,skönt att ha det gjort.
Jag har pratat med en kille som jag brukade spela mulle med,han ringde och önskade mig en god jul,jag blev glad för det verkar gå bra för honom.
Men jag har en oro malande i kroppen,det känns att jag har en inflammation i käken och ska jag få värk nu till julen så vet jag inte vad jag gör,snart drar jag ut varenda tand i munnen då kan det ju inte strula mer,jag vill inte ha ont i jul,så är det bara,så håll tummarna för att det går bra.
Jag har inte packat upp min skrivare än för det tänkte jag att min son skulle få hjälpa mig med,för sådant kan han.
Ja,annars har morgonen sett ut som vanligt och det är jag aldeles nöjd med och det är fortfarande lugnt på bygget och det är verkligen skönt,så nu alla vänner kram på er så hörs vi senare idag.

Att betyda något. 2009

Att betyda något är bra,
en nyttig lärdom man får.
Man för fram det som ingen vill ha,
och visar vart man står.
(
Då det blåser förbi en vind,
och löven virvlar och yr.
Då blir en klapp på en kind,
ett svindlande äventyr.
(
Att betyda något ger krav,
när man fått några ombord.
Dom följer med ut på okända hav,
ja,då måste man stå för sitt ord.
(
Då får man se till att man är,
det man gett sig ut för att va.
Ja,man lever så länge man lär,
att betyda något är bra.
SLUT
(
Som jag sagt innan inga förklaringar för vi är i nuet nu.

Nu var det ett tag sen.

Ni skulle sett mig i morse när jag lämnade lägenheten som jag varit i i två nätter,det hade kommit en himla massa snö plus att blasket från igår hade fryst på så det var halt som attan,jag gick som en gungande anka med väska och hela kittet,ingen rolig promenad till bussen,för när jag säger att jag hatar halka så är det inte nog jag avskyr halka som pesten och det säger mycket.
Men jag hade tur för vid busshållplatsen så stog en personal som också blivit försenad,så vi tog följe.
När vi gick av bussen på rätt destination så bar hon min väska och jag höll henne benfast under armen och då kändes det genast tryggare.
Vi får väl se hur det blir nu med gruperna där nere i huset,jag gillar inte alls att springa fram och tillbaka.
Men,men man får nog göra det ändå.
Jag har haft samtal med min kontakt person innan i förmidags och det känns alltid bra att ha det,fast det funkar bra just nu,för jag tror att det är mycket samtalen och grupperna som gör att jag fungerar så bra som jag gör.
Sen Hade vi ART-grupp,där vi idag tog upp självförtroende och självkänsla och då skulle vi exempelvis säga tre saker som vi tyckte var roliga att göra och sen en person som vi skulle velat lära känna,platser vi gillade att vara på,jag kom mer tyvärr inte på alla saker vi skulle skriva ner just nu,men det var intressant resultat.
Vi höll på ganska länge och samtidigt så bestämde vi jag och min andra kontakt person att vi skulle åka ut en sväng och handla en skrivare till mig och då passade jag på att handla en julklapp till min son med,det talar jag inte om vad det var för jag vet inte om han läser detta eller inte och om han gör det så får han ju reda på vad han skall få.
Jag handlade också nytt gurgel vatten på apoteket,men vi såg att det var alkohol i det så det fick jag inte ha på rummet utan i skåpet på kontoret,men det spelar ju ingen roll.
Jag gurglade mig innan tillsammans med en personal och blåste direkt efter av ren nyfikenhet och då blåste jag 2,89 promille det var inte lite det.
Jag är lite orolig att jag kommer få värk i en annan tand eller något sånt för det gör ont och är svullet i käkbenet på andra sidan,men det är inte tandvärk jag har men jag kan tänka mig att det är på väg att bli,ska jag aldrig få vara smärt fri,det kanske är min lott att ständigt ha ont någonstans.
Jag tog ju vaccinet igår och där blev jag inte ett dugg dålig,så där klarade jag mig,jag var ju så orolig att jag skulle vara en del av den procent som blev dåliga,men tji fick jag och det var ju tur.
S eller förra granne har blivit tvingad att flytta tillbaka till huset igen,det gjorde henne inte glad,hon drack visst lysterin igår,men talade denna gång om det för personalen,hon är en mycket konstig figur.
Nu tror jag mig ha hittat mitt nya offer som hack kyckling och tyvärr blir det S.
Hon har inte gjort ett handtag idag utan valt att sova hela dagen,det är ju inte sunt.
Om hon inte skärper till sig så kommer hon att hamna helt utanför gruppen och det är aldrig bra.
Jag avslutar här och kommer in en kortis för att säga god natt sen,kram så länge.

Det snöar ute.

ja,nu har jag varit i permisions lägenheten en natt och skall vara där en natt till så då blir det inte så många inlägg för jag tar inte med mig datorn dit,ska bara försöka vara när jag är där,det är en övning i sig.
Det funkade bra igår så varför skulle det inte göra det idag?
Den enda tveksamheten som finns just nu är hur jag mår efter att ha vaccinerat mig mot influensan idag,det ska vi göra vid två,mår jag allt för dåligt så är det ju bara och ringa och be dom komma och hämta mig,så det blir nog bra.
Jag hoppas bara jag hinner köpa cigg och ta ut pengar innan frossan sätter igång.
Vad tramsig jag är,det händer säkert ingenting alls med mig,får jag verkligen hoppas,men jag blir alltid lika nervös varje gång jag ska fatta ett beslut vet igentligen inte varför,men har jag två alternativ så är jag alltid orolig att jag väljer fel,det hör nog till min problematik.
Ja,där jag har varit har det varit lugnt och det verkar det ha varit på hemmet också,jag är bara lite irriterad på hon som blivit min granne,hon har inte varit på en ända grupp sen hon fick flytta upp hit,eller sen hennes utredning blev klar,jag förstår inte riktigt vad hon gör här och ändå så säger hon att hon ska vara här till augusti,en mycket konstig människa det där.
jag kommer bara göra detta inlägg idag och återkommer imorgon med nya friska tag och då blir det ju lite fler inlägg så sug nu på denna karamell till imorgon så hörs vi då.
Kram på er alla och en bamse kram till hemmet som nu får stå här och frysa i snön,det är ju nämligen vinter nu,vitt,vitt,vitt så långt jag ser.

Morsning korsning.

En totalt fridfull natt,jag har sovit som en stock och haft lite plock i sömnen,men det vet jag ju inte om bara på att saker ligger i små prydliga högar på golvet,ett konstigt beteende,men så är det.
jag tror att det blir så när jag har förlorat kontrollen över något under dagen då tar jag igen det på natten genom att ordna till saker.
Där jag förlorade kntrollen igår var ju att Nyckeln till den lägenhet jag ska ha idag ligger där redan på golvet innan för på golvet hur fan kunde han vara så dum.
Det blir så stort för mig att jag måste ordna och greja i sömnen,så nu hoppas jag att det reder ut sig idag.
Jag blir nog inte lugn förens allt är ok.
Annars är det lugnt med mig,har hunnit med mina bestyr på morgonen,det enda är att idag går jag inte ut och promenerar.
Jag har inte så mycket mer att skriva om nu så jag kramar om er så ses vi senare.

Det är kallt ute.

Ja,innan idag har jag varit och handlat en julklapp till julklappsutdelningen,jag kan tyvärr inte tala om vad jag köpt om ifall någon läser detta som är med,man vet ju aldrig.
Jag handlade också en elefant tavla och slängde ut den som hängde där innan,ta mig nu inte på orden jag lämnade in den på kontoret,det kanske är någon annan som vill ha den.
Jag köpte också ett par träningsbyxor,inte för att träna med utan för dom sitter inte åt så det är skönt att ha dom på sig när man strular runt här på hemmet.
Jag har suttit ganska mycket på mitt rum idag,det har varit skönt att slippa stojet ibland.
Jag har precis varit ute och rökt och tagit min medicin då fick jag känna på ståhejet där ute.
S,eller hon som blitt min granne senaste tiden var verkligen i sitt esse,hon pussade och kramade på alla dom nya killarna och höll på att tramsa sig,jag förstår inte hur hon orkar och att ingen säger till henne.
Men det kanske dom gör jag hör ju inte allt tyvärr.
Jag är lite bekymrad för det är en som varit i lägenheten nu i helgen fast inte igår för då åkte han hem till sitt och han la nyckeln som jag ska ha imorgon när jag ska dit i brev inkastet,så nu vet jag ju faktiskt inte hur jag ska komma in,men det löser sig väl får jag hoppas.
Annars får väl jag ta den andra lägenheten istället,svårare än så är det inte.
Nu längtar jag nämligen här ifrån och ha lite tid för mig själv,det ska bli så himla skönt faktiskt,vi fick veta idag att vi äntligen ska få ta influensavaccinet på onsdag,det känns bra det med,hoppas jag klarar det utan att bli dålig bara för det vill jag ju inte bli.
Det händer lite saker här på stället men det är lugnare än någonsin ändå.
Det kommer in mycket nya människor just nu,mest killar och unga är dom med,så för mig finns inget att vila ögonen på,men det behöver jag ju inte heller.
Nu avslutar jag för idag så god natt på er alla och god natt hemmet vi ses imorgon.

Missbruksgrupp om julen.

Lite vitt puder ligger över nejderna här på hemmet,säkert i resten av samhället med men det ser jag ju inte.
Har varit en lugn och fin morgon och jag har bara hittat ett ställe det är halt på än så länge och det är ju bra för jag hatar halkan under vinter månaderna,då stapplar jag fram som en gammal anka.
Vi ska iväg i eftermiddag och handla lite,vi kommer ha en form av julklapps utdelning här på hemmet den 22 dec.
Där alla som vill ha en julklapp ska köpa en och lägga i en säck som dom har inne på kontoret den får bara kosta 25 kronor och inte vara lotter eller tobak,men det finns ju så mycket man kan köpa,då får man en julklapp ur säcken när det är dags,man kanske råkar få sitt egna paket så det är bäst att man köper något som man skulle kunna tänka sig att ha själv med.
Det är väl en fin sak att alla får en möjlighet att vara med i något sånt tycker jag.
Vi pratade om julen på missbruksgruppen idag och hur vi kände inför den och jag sa som det var att för mig är inte julen något speciellt för när jag var liten så firade vi inte ens jul så det är något som jag byggt upp med min son senare i livet så han inte skulle gå miste om alla traditioner han med,men jag vet ju att det är många som mår hemskt dåligt inför julen med,för det är en sådan märkbar högtid som är så familje kopplad så den helgen är ju mycket laddad.
Nu väntar jag på att det ska bli mat och jag har precis skrivit ett brev till min man och skickat med 200 kronor till honom.
Jag avslutar nu och tittar in senare många kramar till er.

Vinter i paradiset.

God morgon på er alla morgon pigga,själv sov jag pytte lite längre idag,men det löpte på som vanligt ändå jag håller schemat så att säga,jag hann inte med någon dusch,men blaska av mig hann jag.
Hur känns det nu då kom det någon lucia till er igår?
Jag fick ingen men jag fick ju träffa min man och bara det var ju underbart.
Jag missade till och med lucia på teve och det brukar jag ju faktiskt titta på annars,men,men man kan inte få allt här i livet.
Jag har haft en extrem klåda på mina ben i natt,nu måste det göras något åt det,det är jobbigt och jag är så trött på att när jag säger att jag har klåda så börjar folk prata om vart det kan komma ifrån,men dom gör inget åt problemet,det slutar ju inte klia för jag vet att det är böjvecks eksem,jag måste ju få hjälp med att få bort det,men nu skiter jag i att be om det igen,för jag orkar inte med allt dividerande om varför symptomen uppstått,jag vill ju åtgärda symtomen.
Men det är nog ett typiskt svenskt syndrom tror jag.
Det känns lite bättre i munnen idag så det är nog på bättringsvägen nu får jag hoppas.
Jag ska snart ut i den lilla snö som kommit och promenera det ska faktiskt bli skönt för det har nog inte hunnit bli halt än.
Jag avslutar här och återkommer senare kram på er så länge.

Nu höll jag på att glömma skriva.

Jag var ute hos dom andra ett tag,men sen kilade jag in på rummet och pysslade lite,har knappt varit utanför dörren sen,inte ens och rökt,det är inte dåligt va?
Kanske ska sluta,hmm,nej inte tid för det än,här på bygget är det lugnt,det är nog tyvärr så att dom jävlarna väntar ut läge,eller så ångrade dom sig,men det tror ju inte jag utan dom tyckte också det var mycket personal,vi får väl se hur det blir,imorgon jobbar hon som gillar alfapet ska bli roligt att ta våra stående två matcher.
Jag har varit inne på en sida som heter duellgame.se faktiskt roliga spel och gratis,man är inte tvingad att betala något.
Jag tänkte gå och lägga mig nu innan jag får ont i såret i hålet igen,så jag säger god natt till er nu och god natt hemmet ses i morgon.

En fin fin dag.

Nu har jag varit och hälsat på min man och fyllt mig med positiv energi som ska försöka vara till nästa söndag,har jag tur så blir det så.
När jag gick i från hemmet i morse så hade det börjat att snöa och tåg resan gick som på räls inga förseningar så allt var lugnt.
Jag fick till och med själv ge min man halsbandet som jag köpt och han blev jätte glad för det och jag tyckte faktiskt själv att det var snyggt om jag får vara ärlig.
jag fick all den kärlek jag behövde för en hel vecka,så nu är jag full av kärlek igen och det känns skönt.
Jag är fortfarande orolig för min hålet där min dumma tand satt för det gör ont,det kanske behövs en pencelin kur till den men jag väntar tåligt först att den ska sluta göra ont självmant,det är ju helt klart det bästa.
Hem resan gick också smärtfritt,inga förseningar där heller och J mötte mig vid bussen,hon har tagit över efter T.
T ringde mig när jag väntade på tåget för att kolla om någon skulle möta mig hon är för rolig,men hon vet ju också hur mörkrädd jag är.
Sen fick jag kissa och blåsa i vanlig ordning och allt var som det skulle där med.
Det var en ganska ok stämmning denna söndag när jag kom in i huset,så det har inte hänt något katastrofalt.
Jag är nöjd med min dag och jag hoppas ni är nöjd med eran.
Där jag var idag var det ingen snö men när jag kom tillbaka till hemmet så var det lite snö på marken.
Nu börjar eländet,usch.
Kommer in innan jag går och lägger mig igen,kram så länge.

Kallt som attan.

Vaknade i min vanliga tid,hade lite ont men inte så mycket som igår det kanske går åt rätt håll nu det vore ju underbart.
Idag så ska jag åka och hälsa på min älskling,det ser jag fram mot,hoppas bara att jag inte får för ont i mitt sår i munnen nu.
Det var nog väldigt lugnt natt,hörde teven ett tag sen somnade jag,men hade det varit liv,som jag trodde så hade jag vaknat,så det var nog lugnt hoppas jag,dom blev nog störda av all personal som sprang runt här igår,så om dom tänkt hitta på något så gör dom nog inte det,förens det lugnar ner sig.
Dom är inte dumma dom små liven.
Ja,i stort sätt så sitter jag bara och väntar tills klockan ska bli tio över nio så jag kan på börja min resa,jag längtar ju så efter honom.
Efter som jag är i väg hela dagen så kommer jag ju inte heller att skriva några inlägg förens i kväll,men det har ni väl fattat vid det här laget.
Och det finns inget mer att skriva om nu heller,mer än glad lucia på er alla hoppas det blir en trevlig dag för er med mycket lusse katter och annat gott och sen är det ju tredje advent med,julafton närmar sig.
Ha en bra dag och en lusse kram från mig.

Ensam igen.

Det är något otroligt vad jag känner mig ensam när min älskade Allex åker hem,eller som jag säger ifrån mig och efter som man inte har varit närvarande i själva hemmet så känner man sig utanför där med och jag gillar inte klientellet som är här nu särskilt mycket så jag gör mig väldigt ensam.
Men sånna perioder har väl alla mer eller mindre genom livet,ja,nu har han åkt hem i alla fall och jag har hittat en ny spel sida som verkar vara jätte kul.
Jag funderar på att hitta en bok där man kan lära sig allt om datorn jag gör ju inte ens en bråk del av det man kan göra och jag tycker jag gör mycket.
Denna kvällen kommer att bli spännande så jag bryter skrivandet här och återkommer när jag går och lägger mig,kram på er så länge.

Snart dags för lite kakor.

Allex är här,men ligger och vilar för tillfället,han blev lite trött efter maten,jag har varit ute och gjort lite munskölj för att rensa hålet där den dumma tanden satt.
Och nu sitter jag bara och väntar på att det ska ringa i klockan så vi kan gå och äta lite kaka,det är ju alltid gott.
Min man ringde innan och frågade om jag skulle komma idag,men det skulle jag ju inte,men när jag ringde och bokade tiden så hade dom satt upp lördag i stället för söndag snacka om att jag blev orolig,men det gick att ordna till missödet tack och lov,annars hade vi båda blivit lessna.
Ja,just nu så är det ganska så tyst och lugnt här på stället för ganska många har åkt iväg och köra gocart.
Snälla klocka ring jag är kak sugen.
jag tittar in senare igen kram så länge.

Nu kommer min son snart.

Usch vad jag smakar illa i munnen det är nog läkningsprocessen som är igång,men jag tycker jag har lite för ont för det men jag håller tummarna för att det inte ska bli infektion av det,för jag tycker faktiskt jag har haft nog med elände med munnen nu.
Jag kom upp då var det två stycken som låg i soffan och sov ganska jobbigt ändå,men det måste ju i rimlighetens namn vara jobbigare för dom.
Som ni förstår så kommer min son idag och då blir det inte mycket inlägg skrivna vill jag lova.
Jag sitter ännu och funderar på vad min son ska få i julklapp av mig mer en den där mobilen som han fick i förskott för han vill väl säkert ha något på julafton med kan jag tänka.
Det har varit lugnt och fridfullt i natt i alla fall så långt jag vet och jag har varit vaken från och till pga. lite värk i min infekterade mun,kan man inte göra något drastiskt och trolla bort munnen helt enkelt,men det hade ju varit dumt för då hade man ju inte kunnat äta.
Jag har hunnit med det mesta nu innan sonen äntrar scenen,men lite plocka undan måste jag göra det känner jag.
Jag ska gå upp och ta en cigg och en kopp kaffe sen ska jag ut på facebook kram så länge.

Nu ska jag snart sova.

Det molar i den förbannade tanden som nu är borta jag tror att det är en infektion i den som jag inte får bukt med,jag håller på att bli vansinnig,kan jag inte få en enda dag utan att ha ont i käften,jag kommer få ett spel snart.
Min nya granne spelar hög musik,men jag störs inte av det,hon behöver nog det i behandlande syfte så har det varit för mig med.
Jag tänker försöka sova,då har jag inte ont i alla fall,så detta blir ett kort inlägg,för det har inte hänt något ut över det vanliga,om det händer något så gör det det i natt,så nu säger jag god natt till er och god natt huset vi ses i morgon.

Nu har jag sovit.

Vilken dag det har varit jag har ju inte ens hunnit skriva inlägg,fattar ingenting.
Efter den gemensamma morgonsamlingen så var det vår lilla morgonsamling nere i huset och sen skulle vi iväg och handla samt hämta smycket som jag ska ha med till min man på söndag,det var jätte gulligt smycke hoppas nu att han blir glad för det,men det tror jag.
Det blir ett kort inlägg nu för jag har lovat att vara med på Maxi yazzy,det är ju jätte kul och det var kl.19,så jag får rappa på så jag inte missar det.
Jag har haft en molande varig värk i den amputerade tandens hål men jag hoppas snart att det går över.
Nog om det nu,den affären vi tänkte att vi skulle till var inte öppen så den nissen vi frågade talade inte sanning med 11 varje dag,men ,men vi tog en sväng på citty gross så jag kunde köpa bindor i alla fall för det behövde jag.
Ikväll är det final på idol också spännande och se om vi får titta på det för killarna,för dom verkar ju inte så intresserade av det.
Sen hade vi ART-grupp som var bra vi pratade om ansvar idag och det var ett intressant ämne.
Sen hade jag samtal med min kontakt person,där vi bestämde vilken film vi skulle se på bio nästa torsdag eller nu på torsdag menar jag och sen lite om stämningen här i huset och så,som inte är bra och det sa jag plus lite till,som jag väntar med att berätta här,tills faran är avblåst.
Ja,så nu sitter jag här efter att ha sovit i två timmar tror jag att det är.
Men som sagt nu kilar jag upp och spelar spel,jag återkommer senare till er kram på er så länge.

Lite ont i tandhålet.

Man kan ju inte säga tand längre för den är ju utdragen så nu får man säga tandhålet,lustigt....men jag tror att det beror på att jag har min röda vecka just nu,då blir jag mycket känsligare,så är det bara,vi var fyra stycken som var uppe nu när jag kom upp,en av dom var den nya killen som kom i måndags han mådde inte alls bra han skakade och var almänt dålig,han var rädd att få kramp,vilket man får när man går av subertex och sånt.
Jag begriper ju inte varför dom inte har satt in kramplösande på honom direkt.
Det var nästan så jag skulle velat avvara min tablett till honom men det kan jag ju inte för då får jag själv kramp.
Men jag hoppas ju för mitt hjärta att dom löser den biten idag,för det är ju inte lönt att börja ge honom det när han redan börjat att krampa,det måste väl sjuksyrran förstå.
Jag har som sagt röda veckan som började i natt och det är aldrig kul,man mår som en skit,men som tur är så vet man ju vad det beror på.
Idag är det fredag,på söndag är det lucia,nu går det undan i svängarna vill jag lova.
Jag hoppas att jag får besked av min soc,snart om någon lägenhet,jag vill så gärna ha det avklarat.
Det var almän blåsning i dag på morgonen men på oss som var uppe var det noll på apparaten,hade inte trott något annat heller.
Jag ska snart gå ut och promenera,så jag ska preparera mig för det nu för det var lite kyligt ute.
Jag avslutar här och kommer in senare kram så länge.

Har varit på NA-möte.

Jag vet inte men jag känner på mig att det kommer krångla med datorn så vi får väl se hur långt jag hinner.
Det har varit en turbulent dag,med en massa missförstånd beroende på miss av direkt komunikation och det är aldrig bra.
Jag hamnar i ett läge där jag inte vill vara att gå in i någon annans läger,det är en konstig känsla men jag undviker den så gott jag kan för det är inte bra för mig att tvingas att välja sida.
Men förhoppningsvis så kommer det lösa sig i morgon hoppas jag.
Jag själv mår bra efter mötet där man kan samla nya krafter,det är lustigt man behöver inte hålla på och prata på mötena men ändå känner man sig stark när man går där ifrån en skön känsla.
Idag var det en som tog en medalj för ett och ett halvt år,det var kul för man ser att det går och han hade sin syster med sig som grät och var så glad,det var nästan så man började gråta själv.
Det har som sagt varit turbulent idag vår lilla stjärna ska sova granne med mig i natt,hon tror att hon kommer få flytta upp hit,men jag hoppas att dom genom skådat henne och inte låter det hända,för det är det ända hon vill.
Ja,om dagen har varit lite jobbig så hoppas jag att kvällen och natten blir lugn,nu ska jag försöka sova.
God natt på er alla och god natt hemmet vi ses imorgon.

Jag åker inte iväg idag heller.

jag har bestämt mig för att vara kvar på hemmet denna vecka det gjorde jag precis nu under morgonsamlingen,
och jag tycker inte det är ett dåligt baslut utan jag har helt enkelt ingen lust att åka in dit,jag måste plocka lite på rummet jag börjar bli irriterad på mig själv och hur slarvigt jag har det på mitt rum,men mycket blir ju när jag går och plockar ner saker på golvet i sömnen men det är ingen ursäkt,nu måste det bli gjort.
Jag har blivit fadder till den äldre tjejen som kom igår,alla som kommer nya får en fadder och nu blev jag den som fick den lotten att ta hand om henne,första gången på 7 månader jag har alltid sluppit undan innan,men någon gång får ju bli den första.
Jag har inget mer att skriva för tillfället vi har snart ART-grupp nu vi hörs efter maten någon gång.
Kram så länge.

Värme gör dig hel. 2009

En sol som ler så underbart,
det som är svart blir vitt.
När man ger livet en ny start,
får man bara tänka på sitt.
(
Nu strålar en värme in,
som inte funnits här förr.
Tag vara på lyckan din,
som knackar på din dörr.
(
I glädje och värme finns en vän,
som står där och väntar.
Om ingen vill tro det så står den där än,
om man bara på dörren gläntar.
(
Den vill ge dig allt som du mist,
och vill värma och göra dig hel.
När du ger med dig till sist,
då kan ju inget gå fel.
SLUT
(
Jag känner inga behov av någon förklaring för nu är det nu tid.

Lugnt och fint.

En mysig morgon med serverat kaffe cigg och tidning,bättre kan man inte ha det,jag mår bra,har bara lite ömma känslor i hålet efter tanden men det är ingen fara,det vore ju konstigare om jag inte hade varit lite öm.
Idag ska jag till lägenheten i alla fall,för jag mår som en prinsessa och dom ska väl ha lite lugn och ro tycker jag.
Jag har mycket tankar just nu men det hör väl till behandlingen,jag tror jag är inne i någon förändrings process igen,ju längre tid man är drogfri desto fler förändringar går man igenom och så länge det är positiva förändringar så må det vara och efter som det känns helt okej så är det ju en sån jag går igenom,jag växte nog lite igår när jag överlevde min rädsla och full följde tandläkar besöket fast jag var riktigt rädd,en klapp på axeln Jenny.
Jag ska snart ut och gå min morgon promenad,och vet ni jag känner mig så glad idag.
Nu finns det inget att skriva om så jag återkommer under dagen,innan jag lämnar er åt ert öde.
Kram så länge.

Är fortfarande helt skakad.

ja,det är säkert detta har varit den värsta dagen på mycket,mycket länge jag är fortfarande utpumpad och det gör ju klart ont i tanden som inte är men det gör inte ont på samma sätt och blir det inte värre än så här så åker jag iväg till lägenheten i morgon som planerat,men jag känner mig lite febrig och det får man ju se vad det blir av det plus att jag har lite huvudvärk men om det är för jag håller på att bli förkyld eller för tand upplevelsen idag det vet jag faktiskt inte.
Jag undrar vad folk sysslar med här,idag på kontoret kom vår lilla stjärna in på kontoret där jag satt och pratade skit med personalen och om jag inte misstog mig helt så luktade hela hon lysterin,men jag sa inget för jag kan inte vara hundra på det,för jag använder inte det själv men där emot har jag ju kännt lukten tidigare från dom som druckit flaskvis av det när jag varit på LVM-hem.
Men jag blev lite skum i alla fall.
Nä,nu måste jag gå och knyta mig,jag är helt slut,så god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.
Oj,jag glömde visst berätta att jag vann en gång på bingon lite kex choklad och gele hallon,dom sparar jag till Allex när han kommer på lördag.
God natt igen.

Plopp,så fanns det ingen tand.

Fy katten vilken mardröm det var hos tandläkaren idag,det var en nära döden upplevelse idag det vill jag lova.
Han lyckades åter övertala mig att försöka behålla den och till slut gick jag med på det,för hans förklaringar verkade realistiska,han började med att ta en hemskt massa bedövning och borra bort täck förbandet och det gick väl någorlunda bra,men sen skulle han lägga bedövning i själva tanden och roten och det funkade inte jag började gråta o hejdbart och det gjorde ont,då slutade han och frågade om vi skulle försöka en gång till med lite mer bedövning och till slut gick jag med på det,men det gjorde ont.
Då beslöt han sig för att det inte skulle gå och då drog vi ut den,men den ville inte ut,för han la lite till bedövning runt tanden och det gjorde fortfarande ont,då trodde jag att han skulle ge upp men han la lite till bedövning och provade igen då gick det bättre,men då var det en krånglig rot så han måste spräcka tanden,jag trodde faktiskt inte att han skulle få ut den alls ett tag,men till sist skedde undret han lyckades spräcka den och drog ut den i två delar.
Vilken lättnad.
Jag var helt yr och frös så jag skakade och mitt allmän tillstånd blev på noll men jag var glad och jag lyckades genomföra detta utan större hjärtinfarkter,tack och lov och nu har den djävlats färdigt för all framtid och det är rätt åt den.
När jag kom tillbaka till hemmet så gick jag direkt och la mig och sov till halv fem och är fortfarande trött,så det var nog bra att jag valde att flytta permisen till i morgon.
Nu avslutar jag och åter kommer när vi har spelat bingo om jag orkar det men det tror jag nog.
Kram så länge.

Till tandläkaren.

Fick veta vid nio idag att jag fått en ny tandläkar tid är väldigt nervös men efter som jag för tillfället har otroligt ont i min tand så kan det vara bra och jag får ju säga att det var väldigt omtänksamt av tandläkaren och ringa hit och tala om att han kunde idag.
Så det är väldigt klyvna känslor just nu,för jag är ju så rädd för tandläkaren så på det sättet vill jag ju inte gå.
Men å andra sidan så vill jag ju inte ha den smärtan som tanden ger mig och allra helst inte till jul och då väger faktiskt att gå dit över.
Jag ville bara tala om att detta beslut leder till att jag inte åker på permis idag utan i morgon i stället ifall jag får ont efter ingreppet.
Jag åter kommer under dagen med nya inlägg.
Kram så länge.

Orkade inte skriva igår.

Igår orkade jag inte skriva sista inlägget för jag var för trött,så jag får väl börja med att be om ursäkt för det.
Imorse när jag hade duschat och blivit serverad kaffe så gick jag och servitören ut och tog ett bloss på den mörka altanen det var ganska fridfullt och inte särskilt kallt.
På soffan låg min granne eller han som har rummet jämte mig och sov och när vi pratade så bad han oss helt plötsligt att vara tysta,då slank jag fort ner på rummet för att undvika att jag höll på att bli irriterad,för då är det inte långt borta att det hoppar grodor ur munnen på mig och i detta läge så räcker det med den konstiga stämning som redan är.
Igår så visade natt personalen mig skåpet som hemmet förvarar urinprovs stickorna i och den var uppbruten på ett märkligt sätt och den som gjort det kommer ju inte undan med det,för det lär dom ju inte släppa,fy fan vilken idiot.
Vill han eller hon ha time out nu till jul eller,man kan ju undra????+
Dom som håller på att strula börjar bli lite väl vågade,men det är ju i och för sig bra,för dom ska egentligen gallras ut och då är det ju bra om dom sköter det själva,men vem kan den idioten vara?
Nu finns det inte mycket mer att skriva om så jag avslutar här och hoppar in igen när jag får tid.
Kram så länge.

Vilken besvikelse.

Vi åkte iväg till tandläkaren jag och personalen,jag var livrädd ja,nästan panik slagen,detta är ju en av dom värsta saker jag vet,när vi satt i väntrummet och väntade på min tur,så hittade vi lite suduko att lösa,vilket jag i vanliga fall tycker är ett roligt tidsfördriv,men jag kunde inte konsentrera mig ett dyft,så när dom ropade upp mig och vi gick in,så var jag fortfarande övertygad att han skulle fixa till min onda tand,så jag blev ganska besviken när så inte var fallet,så mycket tid som det skulle ta var inte upp satt,så han lagade två mindre hål och fixade samtidigt till min glipa på framtanden som var brun,inte snygg alls,min ända deffekt i munnen som syntes,men nu är den borta så det var skönt.
Jag spännde mig som en fiolsträng och slutade andas,men jag lyckades låta honom fullfölja ingreppet utan protester,men när vi gick där ifrån,fick jag någon form av en liten yrsel attack,hade nog spännt mig så mycket,men jag var väldigt stolt över mig själv och är fortfarande.
Nästa gång är förhoppningsvis på torsdag och då ska han börja plåga den fgörbannat elaka tanden,det ska bli så skönt.
Sen åkte vi till en liten affär med en hemskt massa prylar av alla det slag,där trivdes jag att gå och strosa.
Jag hittade en elefant tavla och en sparbössa i form av en gittarr (vet ej hur det stavas heller det är för sorgligt.)
Så var det bara hem till hemmet igen bedövad och dan för att börja duka fram och sen diska efter kvällsmaten.
Ni ska veta vilka problem det var att äta spagetti med bedövad överläpp och för att inte tala om att dricka mjölk och röka,det var ett konst stycke vill jag lova.
Sen var det dags att plocka fram alfapetet och spela en runda med hon som jobbar ikväll,tyvärr så vann hon med några poäng,men det var ingen överlägsen seger det var väl med sju poäng eller något sånt.
Och nu har bedövningen släppt och det är skönt.
Det har inte hänt så mycket mer så jag avslutar här och tittar in innan jag går och lägger mig.
Kram så länge.

Nu har socialen varit här.

Min lilla socialsekreterare Doris kom lite försent,men hon kom och det kändes bra hela vägen,jag är jätte nöjd med mötet och hon erbjöd sig att ringa till hyresvärdarna och ta den biten åt mig,för hon förstod att det kunde vara svårt för mig att ringa från ett behandlingshem och förklara situationen som den var,så nu är jag av med det problemet det kändes riktigt skönt faktiskt.
Hon har precis åkt nu och jag hinner inte sova innan det otäcka ögonblicket när jag ska till tandläkaren kommer,vi ska åka vid halv två tiden usch vad nevös jag är.
Men det kommer nog bli bra med den biten med ska ni se,denna dag flyter på och jag är en så länge nöjd med den.
Jag avslutar här och återkommer någon gång efter tandläkaren.
Kram så länge.

Det känns som det är natt än.

Jag vaknade,men det kändes som jag bara ville somna om och sova hela dagen,det är nog detta mörker,nu kunde det komma lite snö tycker jag.
När jag väl hoppat upp ur sängen så var det ingen fara,då var det bara att hoppa in i duschen och vakna till och gå ut och ta sin medicin och tandvärken har försvunnit och av rädsla för tandläkaren så kommer den nog inte komma idag.
Jag undrar vad som kommer tas upp på soc. mötet idag det ska bli spännande.
Dom kommer vid 11 tiden,så då har jag inte tid att tänka på tandläkaren i alla fall.
Jag har ju letat lägenhet,så den biten kan dom ju inte klanka på och jag har skött permisarna oklanderligt så dom kommer nog att bli nöjda med mig.
Nu ska jag snart ut och promenera och sen är det gemensam samling här i huvudbyggnaden.
Jag undrar vad denna dag har till mig,om vi får veta mer om allt som sker bakom våran rygg eller om dom tycker att vi ska vara lyckligt ovetande,jag bryr mig inte särskilt mycket om vilket,för nu har jag faktiskt nog med mitt.
Jag mår bra och är lugn i sinnet bara dom dåliga vibbarna släpper här på hemmet är lyckan total.
Jag avslutar här och kommer förmodligen inte in förens efter tandläkar besöket,men det vet man ju aldrig.
Kram så länge.

Oj,nu höll jag på att glömma er.

Den här tryckta stämningen håller i sig och inte får man reda på något,det händer saker som man inte har en aning om,men som man misstänker,jag hatar att gå och känna en känsla och få lögner till svar,så känns det men det behöver inte vara så så klart.
Men nog om det för vi som inte är inblandade har också känslor,nej jag får sluta haka upp mig på detta,jag mår i alla fall bra.
Jag börjar att bli lite trött nu.
Vet ni vad,jo,jag har börjat få tandvärk igen,men imorgon är det dags för stympning av detta onda,det ska jag bli kvinna för.
Jag fick panodil och ibumitin nu innan jag gick in till mig.
Jag har inget mer att skriva om för fortsätter jag nu,så forsätter jag bara att älta om stämningen här och det är inget roligt ämne,jag mår ju så bra annars,så varför bry sig.
Jag säger god natt till er och till hemmet vi ses i morgon,

Konstig stämning.

Vår personal nere i huset var inte där idag så en annan fick hoppa in och det känns inte så bra,fast han som hoppade in är helt ok.
Men han vet ju inte riktigt hur saker och ting ska skötas och det är väl förståligt men för mig med mitt kontroll behov rör det till lite i huvudet.
Våran lilla så kallade stjärna var med en kort sväng på morgon samlingen,sen var hon frånvarande nere i huset resten av dagen jag förstår inte riktigt vad hon gör här egentligen.
Vi åkte iväg på handlingstur efter maten och bestämde oss för att åka dit där dom har den häftiga affären med mycket elefanter,jag hittade två som jag föll för direkt så nu har jag ut ökat samlingen ännu lite till,jag är riktigt nöjd med den nu.
Vi hade återsamlingen i bilen tillbaka,så då hann jag skriva och skicka ett brev till min älskade make med 200 kronor i,för det kände jag att jag hade råd med.
Jag hjälpte den nyaste tjejen jag kallar henne Jo,att plocka fram maten och diska upp,för stjärnan var inte närvarande snarare frånvarande.
Stämningen här är så det sjuder under ytan hela tiden,det är något som inte stämmer alla går och är små retliga och påverkade av något,men jag kan också inbilla mig,men något är fel.
Jag kan bara inte ta på det.
Imorgon kommer soc hit och sen ska jag till tandläkaren jag är väldigt orolig för det,men samtidigt är det bra för jag känner att den snart börjar värka igen det är bara en tidsfåga.
Jag är nyfiken på hur kvällen fortlöper ska försöka vara ganska mycket ute i teve rummet.
Jo,jag glömde berätta att jag spelat alfapet med personalen och vi vann varsin gång,nästa gång ska jag vinna båda det har jag gett mig fan på.
Jag avslutar här och kommer in innan jag lägger mig.
kram så länge.

En ny dag på hemmet.

Nu börjar en ny vecka här på hemmet imorgon ska min soc. komma och sen på eftermiddagen så ska jag till tandläkaren och bara tanken på tandläkaren gör mig nervös,jag är ju så rädd.
Jag ska prata med sjuk syrran idag angående mitt eksem som finns på både armar och ben,det blir oroliga nätter för det kliar ju så dant,det måste finnas en möjlighet att utreda källan till utslagen ordentligt så man vet vad man ska rätta sig efter,för det har kommit till och från i alla år,så jag vet ju knappt hur det känns när det inte kliar,men just nu är det väldigt,nästan outhärdligt.
Det är väldigt mörkt utefortfarande men jag hoppas att det ljusnar lite till jag ska ta min morgon promenad.
Idag var det ingen som sov på soffan när jag kom upp,det kändes lite konstigt faktiskt.
Jag avslutar här och kommer in när jag får tid kram så länge.

Nu krånglas det igen med datorn.

Jag vet inte hur lång tid det tar innan den hakar upp sig,jag blir så förbannad.
Jag har haft en underbar dag med min man idag jag blir alltid så glad när jag har träffat honom,idag gav jag ju honom julkort som han skulle börja skriva redan,han är för go,men det händer ju inte mycket i fängelset.
Vi pratade att nästa jul så kommer han ha sin första 24 timmars permis hem,så det är vårat rikt märke,när man tänker på det nu så är det deprimerande,men ser man bakåt så har ju detta året gått fort så man ska inte titta framåt,utan ta dag för dag och sen titta bakåt och då går det fort,det blev lite komplicerat,men ni förstår nog vad jag menar.
Sen ska jag tala om att det flöt,resan alltså både dit och hem,det är skönt att det kan göra det någon gång också.
Nu är jag alltså tillbaka på hemmet och har redan tittat på två skräck filmer,ganska läskiga båda två,men jag kan inte låta bli att titta.
Det var lite konstig stämning när jag kom tillbaka det känns som det är något i luften,men än kan jag inte ta på vad det är,men det kan ju också vara att jag har varit borta här ifrån och själv känner mig annorlunda av all kärlek som jag får på den lilla tiden i fängelset.
Vi får väl se,men jag är ju den sista som får veta något.
Jag håller på att läsa en bok som är så bra att jag inte kan sluta läsa den och därför avslutar jag detta inlägg för att gå på boken igen.
Så god natt och ha en fortsatt trevlig kväll och god natt hemmet vi ses imorgon.

Jag var så trött igår.

Jag får börja med att ursäkta mig för att jag inte skrev något igår innan jag gick och la mig,men jag var så fruktansvärt trött.
Nu om lite över en timme så åker jag till min man och hälsar på,det skall bli ett skönt avbrott i vardagen här på hemmet och man kan ju alltid hålla tummarna för att resan går smärtfritt denna gång,det är skönast så.
Jag satt just ute med natt personalen och rökte och vi pratade om när det blir snö och kallt och hur mycket jag hatar när det är halt,snön har jag inget emot i sig utan den förbannade halkan,jag brukar se ut som en vaggande anka och gå i snigel fart i det läget.
Usch,vill inte tänka på det just nu,för än är det inte dags.
Det har varit så lugnt på hemmet,så man undrar vad som har hänt,men det kan vända fort.
Det är en annan kille som har tagit över soffliggandet över natten,den som är nyast här av killarna,han låg och sov i soffan när jag klev upp i morse.
Jag känner att jag börjar bli lite snuvig,hoppas det inte blir någon förkylning av det nu bara det vore inte så kul.
Nu ska jag börja packa min lilla väska med det jag ska ha med mig till min älskade make,så att det är klart.
Och nu återkommer jag inte förens i kväll någon gång kram så länge.

Nu är jag ensam igen.

Konstigt men det känns så ensamt när min son åker hem,fast jag har många omkring mig så är jag ensam.
Min son mådde inte så bra idag han var lite sjuk och låg i sängen och tog igen sig ganska mycket och det bästa med det var att han faktiskt ville åka hit fast han inte mådde bra,det är kärlek.
Jag har inte varit med så mycket på hemmet idag så skvaller där ifrån kan jag inte komma med,men jag vet ju att dom åkte på julmarknad,men min son ville inte följa med så vi behövde inte sitta och vänta på att få beskedet om vi skulle få plats eller inte och dom var inte borta så länge heller,jag frågade om det varit roligt men det hade det inte,men säg den gången någon är nöjd med något på detta ställe.
Jag hjälpte till med lunchen som var lasagne,medan min son var nere på mitt rum,sen hjälpte jag till med att diska efter kvälls maten så jag drog mitt strå till stacken.
Och i morgon så ska jag åka till min man,jag längtar redan dit.
Nu har jag suttit uppe vid teven och varit lite social,pratat lite om missbrukets vara eller inte vara det är en fråga som ständigt dyker upp på behandlingshem,det är i alla fall inget ovanligt.
Ja,jag är ganska noll ställd nu så jag tittar in senare till er igen det lovar jag.
Kram så länge.

Det är typiskt.

Jag satt och skrev in en dikt som inlägg och då hakade datorn upp sig helt plötsligt,sånt är inte kul,så nu kände jag inte för att skriva om den,så ni får vänta med dikt till ett senare tillfälle.
Jag vaknade av en förbannad klåda igen,men den håller sig till armar och ben,men för det är den inte särskilt rolig,men jag duschade och smörjde in mig ordentligt så det funkar,jag får bara inte glömma att smörja in mig på kvällen med,så funkar det nog.
Det har krånglat till sig här idag,för den personal som skulle jobba dag är sjuk,så det blir lite krångel,natt personalen har hållit på och ringa hela morgonen för att få tag i någon som kan hoppa in,men det verkar omöjligt.
Och det jävligaste av allt är att vi ska hämta min son,men det skulle ordna sig ändå har dom lovat,så jag känner mig lugn.
ja,nu på morgonen händer inte så mycket så jag avrundar här med att säga att jag kommer nog inte att komma in så mycket idag efter som min son kommer.
Kram så länge vi ses när vi ses.

Idol.

ja,nu har jag sett idol och det var bra som vanligt men jag orkar inte se omröstningen,men det får man nog höra i morgon,alla kommer ju prata om det.
Diskutionerna går friska här om att folk blir av med pengar och saker,sånt tycker jag inte om,det är obehagligt,på något sätt så känner man att man måste hitta den skyldige för att inte själv känna sig misstänkt.
Jag visste om två saker som försvunnit men resten visste jag inte om alls och det är en konstig stämning.
Det roliga är att någon har blivit av med en massa mynt och det värsta av allt är att jag har en massa mynt på mitt rum,som jag samlar i en kaklåda och jag blir direkt orolig att någon skall misstänka mig,fast jag vet att jag inte gjort det,utan jag har samlat mynt sen jag kom hit för att se hur mycket jag lyckas samla tills jag åker här ifrån.
Men jag tycker det inte ska förekomma sånt,varför sno från sina med klienter som har lika dåligt ställt och är här på samma vilkor,nä,bort med sånt,jag tycker dom ska ta tag i det direkt när man hör ett knysst om det,så sakerna inte hinner försvinna från stället,för dom måste ju finnas någonstans ett tag i alla fall.
För man kan inte vänta ut sånna här grejer,för tillslut så går alla och misstänker alla,och det kan ta tid innan den som stjäl gör bort sig själv.
Nej,tjuvar ska få sitt det tycker jag.
Imorgon kommer min son hit och det ska bli så roligt,jag längtar efter honom just nu.
Jag avslutar detta inlägg nu med en god natt kram till er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Alfapet.

På våran ART-grupp idag så åkte vi tjejer med personal ut och fikade,det var jätte trevligt faktiskt,sen var det dags för min obligatoriska sov runda,jag sov till tjugo i fyra idag med,det är väldigt skönt.
Sen var det ju jag som hade kvällsmaten och dukade fram och diskade det som fanns att diska innan maten.
Sen lite diskning efter maten igen,det går fort,när man väl gör det,sen ringde min man och pratade lite och då kände jag hur mycket jag saknar honom,ibland gör det så ont.
Sen åkte många iväg på bio så vi blev få kvar och då passade jag och personalen på att spela alfapet och jag förlorade,men inte med många poäng som tur är.
nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan se idol,nu börjar det bli spännande,jag håller fortfarande tummarna att Erik ska vinna hela alltet.
Jag har inte mycket mer att skriva om just nu så vi ses senare efter idol tittar jag in igen.
Kram så länge.

Efter grupp.

Jag var ute och vandrade i regnet idag,det var skönt ändå,att röra på sig har ju ingen dött av.
Sen var det dags för gemensam samling där helg aktiviteterna planerades,jag satte upp mig på jul marknad i morgon,så om det finns plats till min son så åker vi med.
Sen var det våran egen lilla samling,där jag fick reda på att jag skulle lämna urinprov idag och lik förbannat så gick jag och kissade precis nu innan jag satte mig vid datorn,man kan inte vara på topp jämt märker jag.
Men dead line är först vid 13 så jag hinner ju säkert bli kiss nödig innan dess,men då gäller det att hitta en personal.
Sen hade alla vi tre tjejer induviduella samtal med personalen i huset,där vi tog upp eller jag tog upp att utöka permisarna till två dagar inget dumt tänk alls och vi var överens om det.
Jag fick också veta att jag har kvällsmaten idag,det är lustigt man känner som om man inte har tid med den,men ändå så går det ju på två rappa minuter,jag förstår inte vart hindret ligger riktigt,undrar om det bara är jag som har problem med det?
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat,jag är faktiskt riktigt hungrig fast jag har vräkt i mig två frukostbullar med ost precis,detta frossande håller inte hur länge som helst.
Nu har jag inget att skriva om så vi hörs senare kram på er så länge.

God morgon alla pigga varelser.

Nu är det redan 4 dec. och snart dags att tända det andra ljuset i advents ljusstaken det ni och vädret är fortfarande som höst,ingen snö bara regn.
Nu på morgonen så regnar det friskt,men jag ska ut och gå ändå för det gör att man känner sig välmående.
I natt har det varit en besvärlig natt,jag har haft klåda över hela kroppen och jag märkte att jag har en tendens till inbillnings sjuka.
Jag fick nämligen för mig att halsen började svullna igen och i huvudet gick jag igenom vad jag hade ätit,men naturligtvis så höll ju inte halsen på att svullna igen,det satt i huvudet på mig.
Men klåda är obehagligt,,men till sist så somnade jag det var ju skönt.
Nu får vi se hur det går för min lilla men mycket elaka tand när den inte får sitt pencilin längre,det är spännande.
Jag har hunnit med och tvätta och väntar på att hänga in tvätten i torkskåpet,det är alltid skönt att ha det gjort redan på morgonen.
Jag har fått en ny handduk av städerskan,en lite större än den jag glömde i lägenheten.
J låg på soffan som vanligt när jag kom upp,man har börjat vänja sig vid det,så man blir nästan chock skadad om han inte gör det någon gång ibland.
Nu finns det inget mer att skriva om så jag avslutar här och kommer in när tid ges kram så länge.

Zombie film igen.

På NA-mötet var det underbar stämning som vanligt och vi var fyra som var med här ifrån,idag blev temat styrka och alla delningar som gavs var så fina så man blev riktigt varm i hjärtat och en eloge till dom två killar som följde med här ifrån,dom hade jätte fina delningar så dom steg i mina ögon,det var inte precis vad jag hade tänkt mig om dom,men till och med jag kan ha fel,jag hoppas verkligen att dom kommer följa med fler gånger.
Jag var som vanligt tyst,men jag önskar faktiskt att den spärren ska släppa för mig snart och det kommer den förmodligen att göra om jag fortsätter att utsätta mig för detta som jag faktiskt tycker är ganska jobbigt,men kvällen var bra och jag är nöjd.
Sen tittade vi på en annorlunda zombie film som det faktiskt var både handling och humor i.
Nu är den filmen slut och jag sitter här vid min dator och skriver innan jag ska somna.
Idag avslutades min pencilin kur hoppas det blir bra nu denna gång så jag slipper värk i min förbannade tand nu tills jag ska till tandläkaren på tisdag.
Jag avslutar här med en god natt kram till er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Snart NA-möte.

Det blev lite konstigt idag jag hade tänkt att titta in vid 14 tiden idag men jag sov som en stock,jag sov till tjugo i fyra och det var dags för åter samling.
Vi hade ART-grupp idag där vi gjorde en övning där man skrev upp fem av dom viktigaste sakerna i sitt liv och sen skulle man ta bort två av dom som man kunde undvara och sen ännu en tills det bara var en kvar och då skulle man säga den och dom skrev upp det på tavlan och sen hade man listat alla sakerna från 1 till fem det var ganska knepigt.
Sen var det dags för mat,ärtsoppa och pannkakor jätte gott men dom flesta åt bara pannkakorna,dom har inte märkt hur gott det är med ärtsoppa än.
Sen skulle jag ha samtal med min ena kontakt person och vi pratade om att jag överlevt Uggla revyn och att jag klarade mig bra,men hon tyckte vi skulle prova utan min son nästa gång för är han med kan jag hålla en mask ganska bra och hon kan ju inte gå på på samma sätt som hon borde för att se vart problemet ligger så nu har hon bett mig kolla upp en bio som jag gärna vill se,men som jag inte pallar det heller så ska vi gå på en sådan innan jul.
Ok..det ska jag göra för det skulle vara kul att kunna gå på bio utan att må illa också,så det blir en prövning.
Dom två tjejerna i huset drar inte riktigt jämt känner jag på vibbarna när dom sitter i samma rum,men det är deras problem och jag vet inte varför.
Men sånt kommer man ju råka ut för hela tiden när man är här.
Fick höra idag att det är några tjejer på väg in några lite äldre och det blir ju jag väldigt glad över faktiskt.
Nu ska vi snart gå på NA-möte och det var ett tag sen nu och det är utan T så det kommer kännas konstigt,men det går nog bra.
Nu har jag inget att skriva om så jag åter kommer vid tio snåret med kvälls information kram så länge.

Jag är på plats igen.

Jag vaknade som vanligt tidigt fast jag var i lägenheten,jag drack en kopp kaffe och duschade och nu när jag skrev detta så kom jag på att jag glömde handduken typiskt,men jag får väl jaga upp en ny,fast städerskan är ju ledig idag.
När jag kom i väg igår så gick jag till en guldsmeds affär och beställde ett silver halsband med en ammulett där det stog mitt namn på,för det önskar sig min man till han fyller år den 21 december och det är ju inget större arbete att ordna.
Sen handlade jag lite mat och glass till kvällen,sen hem och lägga sig framför teven och pösa det var hur skönt som helst,jag somnade och vaknade när T ringde,sen kort efter det så ringde min man och sen ringde dom från hemmet.
Så det var ingen lugn och ro inte,men sen la jag mig och kollade på vem vet mest och efter det så kom bonde söker fru och sen efterlyst.
Jag lovar att jag sov mig igenom dom mesta programmen,inte hela men små etapper av dom.
Och nu är jag faktiskt tillbaka på hemmet helt välbehållen.
Jag har lämnat urin prov och ut andnings prov som inte visade något om att jag skulle ha busat till det,vilket jag givetvis inte har gjort heller.
Jag måste prata med min kontaktman idag så vi får en möjlighet att ringa lite på lägenheter,jag vågar alltså inte själv,det är faktiskt sant.
Vi har haft morgon samling där alla mådde bra,vi planerade helgens aktiviteter och jag ska se om jag och Allex kan gå med på julmarknaden det vore kul.
Nu finns det inte mycket mer att skriva om så jag håller där och kommer in senare kram så länge.

Sista inlägget sen åker jag.

Nu börjar det närma sig permisions dags och jag har redan packat ihop det jag ska ha med mig,så efter sista gruppen så åker jag iväg direkt.
Jag ser verkligen fram mot onsdagarna nu för tiden,det är som balsam för min själ,det ni.
En av tre tjejer går inte på grupperna för hon tror hon straffar personalen genom det,men hon har lite fel tänk i detta fall.
Hon gjorde en dumhet precis dagen innan hon skulle bli av med sin olydnads stjärna,hon smugglade med sig själv i bussen in på handlings turen igår kväll,så hon lyckades med bravuren att få en ny stjärna.
Stjärna innebär att hon inte får åka med på saker som är utanför schemat på en vecka och det gör att hon inte tänker gå på grupper och sånt men det har ju personalen inte ont av,så därför tycker jag att hon tänker fel.
Hon anade nog att risken var stor att hon skulle få en ny stjärna tror jag i alla fall.
Vi hade missbruksgrupp som var bra idag med,vi fick varsit papper där det stog olika frågor sociala sådana och sen fanns det olika svars alternativ.
Sällan,inte så ofta,någon gång,ofta och nästan alltid och dom påståendena skulle vi ringa in vad som stämde bäst in på oss och sen började vi prata om det,vi hann inte igenom alla för det blev diskutioner efter varje svar,men vi fortsätter på måndag.
Nu sitter jag och väntar på mat är rätt hungrig och sen har vi KBT-grupp direkt efter och sen är det bye bye.
Så jag säger hej på er och fortsatt trevlig dag och till hemmet vi ses imorgon.

Nu är klockan tjugo i åtta.

Nu har jag kommit igång med att leverera lite dikter till er igen,det känns kul faktiskt.
Klockan är tjugo i åtta och det är fortfarande mörkt och vet ni vad,jo,det är frost ute,så förhoppningsvis så kommer det snö snart,kanske till jul,man får väl hoppas det,för snön lyser upp lite i mörkret.
Jag har sovit oroligt i natt,jag har haft en otrolig klåda på kroppen undrar vad det är för ryck,inte är det kul i alla fall det vill jag lova.
Denna klåda gjorde att jag klev upp ännu tidigare än jag brukar,för att försöka duscha bort den.
Jag har smörjt in min exem hand och vårdat ställena där klådan var värst,som på vadorna och det kan ju hjälpa när man motar olle i grind brukar det ju heta.
Ännu är jag tveksam att jag ger mig ut på promenad idag,men det får jag ju se.
Natten har varit lugn och det är ju bra det,jag avslutar nu och ska skriva klart ett brev till min man och packa min väska till jag ska åka iväg i efter middag åh,vad jag längtar dit nu.
Kram så länge.

Jag älskar dig. 2009

Nu äntligen börjar jag om,
jag vill sluta att oroa dig.
Mitt hjärta det ropar kom,
du får inte lämna mig.
(
Det känns rätt skönt för mig,
att nu bli hel igen.
Att inte mer såra dig,
min älskade och vän.
(
Nu ser jag solen lysa,
och nyktert allt jag ser.
Min själ har slutat frysa,
jag om din kärlek ber.
(
Min kära jag dig saknar,
du finns alltid inom mig.
Jag hoppas att du vaknar,
när mina drömmar är hos dig.
(
En känsla finns att skrika,
ut den kärlek som jag har.
För dig vill jag predika,
att jag vill ha dig kvar.
SLUT
(
Denna hittade jag när jag städade min hylla,den har jag skrivit till min man precis när jag kom hit.
Jag var orolig att han hade gett upp mig för jag hade varit dålig på att höra av mig på ett tag,tänk vad hämskt att missta den man älskar.

Vad seg bloggen är idag.

Det har inte varit kul att skriva idag,men nu kände jag mig tvungen för annars känns det som jag sviker mig själv efter som jag upptäkt att det är som en sorts terapi för mig.
Dagen har varit lugn KBT-gruppen fick vi titta på bilder och säga vad vi trodde hände och vad vi trodde att dom på bilden tänkte och hur det blev till slut,det var en ganska rolig övning där man kunde se att alla såg olika saker i bilderna,uti från vad man har för erfarenheter och det är ganska intressant.
Sen åt vi god mat och jag gick och la mig efter maten och sov fram till halv tre då jag gick upp och tog en pepparkaka till kaffet,sen gick jag in och pysslade med min elefant lite,innan återsamlingen.
Jag har städat vid bordet vid sängen så jag har ju kommit en bit på vägen i morgon när jag får tid så tar jag bokhyllan det är det stökigaste stället sen så är jag nästan klar,det blir mycket som ska slängas,märks redan nu,det är märkligt att man samlar på sig en massa strunt som man bara kan slänga egentligen.
Jag hittade en dikt som jag skrev till min man någon gång ibörjan på min vistelse här och den tänker jag skriva till er imorgon och nu har jag ett gäng nyskrivna dikter som ni ska få ta del av,men jag är inte så nöjd med dom,men ni får läsa dom ändå.
I kväll var det bingo på schemat och jag vann faktiskt en gång på full bricka men jag ville inte ha godiset utan det gav jag bort för jag är så rädd att få tandvärk igen,men coca colan drack jag upp.
Sen har det inte hänt något speciellt här på hemmet.
Inte som jag vet i alla fall.
Imorgon skall jag ha permis till lägenheten igen det blir som en liten fri oas för mig,det är så skönt.
Men som vanligt tar jag inte med mig datorn dit så då får ni klara er utan mig under kvällen.
Nu säger jag god natt och god natt hemmet vi ses imorgon.

Nu får jag sluta krångla.

Jag skrev precis ett inlägg som jag glömde spara och publicera så jag får väl skriva ett nytt nu då.
Jag får sluta krångla på detta vis för man kan aldrig få ihop ett lika bra inlägg två gånger usch vad irriterad jag blir.
Det är fortfarande mörkt ute,men jag hoppas det blir lusare till jag ska ut och promenera,för annars blir det en jobbig promenad vill jag lova.
Undrar hur det ser ut på sjukdoms fronten idag,för det är ju idag jag ska ansöka om besök och ledigheter.
T skrev meddelande till mig halv ett inatt och önskade mig en god natt,så hon har redan gått ifrån sina tidiga vanor,för här var det inte ovanligt att hon gick och la sig vid åtta.
Jag har redan hunnit med att duscha och läsa tidningen och röka med städerskan,vi pratade om canser,jag satt precis och funderade på villka tragiska samtals ämnen man har,man kan väl prata något positivt någon gång,det ska jag prova med i morgon när hon kommer.
Jag blev serverad kaffe av min lilla servitör i morse,det är alltid trevligt,men det blir ju inte så ofta nu för tiden för han har permis ganska mycket nu.
Men till jul ska vi båda vara här och jag ska bjuda hit min son några timmar på julafton,för det vill han gärna och det ska väl inte möta några hinder.
Det händer inte mycket här på morgon kvisten så jag avslutar här med en kram vi ses senare kram.

RSS 2.0