Mår bättre faktiskt.

Jaha,nu får vi se vad morgondagen har att bjuda på hoppas jag mår bra vill inte må så här illa ni får väl hjälpa mig att hålla tummarna nu,jag vill må bra nu när det är påsk och allt,typiskt mig att bli sjuk just till sånna här helger och sen känner jag att jag måste prata om allt som socialen ställer till med kan inte fatta att dom bara vill slå krokben på en det sista dom gör det är ett konstigt släkte det där men dom ska inte knäcka mig inte..
Jag mår så pass dåligt så jag tänker gå och lägga mig nu så kram på er och god natt och godnatt hemmet vi ses imorgon.

varför jobbar alla idioter på socialen??

Jag är lite upprörd och sjuk är jag också för den delen har fått magsjuka i morse när jag satt på tåget så kom det bara en kaskad med spyor det var hur pinsamt som helst men,man får ju råka ut för det mesta så man vänjer sig ju med tiden ha,ha,ha.
Jag har hållit mig på rummet idag för att inte lyckas smitta ner dom andra nu till påsken,jag känner mig inte så vidare bra,men bättre nu när jag har legat och sovit och spytt om vart annat,nu har det lugnat sig så jag är nog på bättringsvägen.
Men nu över till idioterna som aldrig kan bestämma sig ordentligt,jag hade fått en tid till 6 april,men nu ringde hon idag och sa att jag bara hade till i övermorgon och hur hade dom då tänkt sig att jag skulle ta mig hem??
jag anser att dom kunde få chansen att ge mig ett värdigt avslut på min vistelse här men icke sa nicke och nu vet jag ju inte hur jag ska göra,jag är väldigt vilsen och faktiskt lite lessen med,när dom har lagt så mycket pengar på mig kunde dom då inte låtit mig få vara kvar över påsken med det är väl inte för mycket begärt tycker jag.
Men det är ju en dag imorgon med då får vi väl sätta oss och bena upp hur det ska se ut för mig och vi kommer nog på en lösning jag och mina kontaktpersoner,det måste vi bara göra.
Det ska alltid krångla någonstans,jag fattar inte hur man kan anställa inkompetenta idioter på sånna ställen som ska ha hand om redan utsatta människor.
Just nu är jag för svag i kroppen för att skriva mer men jag återkommer i kväll kram så länge.

Innan jag inte hinner.

Ja,snart dags för frukost och från fyra tjejer till 2 igen helt otroligt,ena på time out men hon kommer ju i och för sig tillbaka idag..andra på psyket hon mådde helt enkelt för dåligt och då blir vi två kvar.
Ja,men idag så ska det komma 2 nya så det blir ju bra ändå,men mina tankar ligger i start gropen för att tjejer har svårare att ta emot behandling än killar och jag tycker åter igen att jag har rätt,för om man ser tillbaka på mina snart 11 månader här så är det alltid tjejerna som försvunnit utan anledning helt plötsligt,aldrig en kille,dom har blivit utskrivna men inte bara gått,tjejer klarar inte trycket från ut sidan lika bra och det vill jag säga att jag har haft tur,som har min man där jag har honom faktiskt.
Jag är nyfiken på hur dom skall lösa mina sista dagar här på hemmet,jag blir nog det bortglömda barnet som vanligt,det förvånar mig inte men jag ska vara här tiden ut och se hur det funkar för det vore roligt om man lyckades full följa en hel behandling någon gång i livet.
Men helst skulle jag vilja stanna hemma när jag åker idag jag hatar nämligen att pendla emellan två instanser så är det bara,antingen är man i sitt hem eller på hemmet.
Jag hatar detta resande,men nu idag är det sista gången jag pendlar när jag åker hit till hemmet igen på onsdag sen är jag kvar här till jag flyttar.
Jag tar inte med datorn denna gång utan den får vara kvar här på hemmet,så om det inte stör er så ses vi inte förens på onsdag.
Kram så länge.

Jaha,hemma igen och jätte trött.

Ja,hemma och hemma det var väl att ta i jag är på hemmet,för nu har jag ju faktiskt ett litet hem.
Nu har jag varit hos min man och hälsat på vi fick extra lång tid idag för det var den snälla vakten så i stället för en timme och fyrtiofem minuter så fick vi nästan tre timmar det är inte dåligt det ni.
Men jag känner hur han börjar få panik nu när han vet att jag ska ut från hemmet och det gör mig lite irriterad,han skulle helst vilja ha mig inlåst någonstans med.
Jag har en magkänsla som säger att jag inte kommer få det lätt,när jag väl kommer hem för han kommer ringa och terra mig ganska så mycket kan jag tänka,jag har också inbakat i magkänslan att vi håller på att växa ifrån varandra,jag vill inte att han ska styra mitt liv inifrån fängelset det får han lägga ner.
men samtidigt så vet jag att han kommer försöka så mycket han kan och det oroar mig,nu är jag där igen,min oro för ett fördärvat liv där jag blir styrd av en jävla människa som inte kan förstå att jag har en egen vilja och vill ha mitt eget liv,den oron gnager så jag måste hinna skapa mig ett liv innan han hinner ut,då är det svårare för honom att stoppa mig.
jag är lite bekymmrad över soffa och soffbord,jag tror inte det kommer bli något och sen kommer det bli svårt att ordna,men,men den dagen den sorgen.
Jag är mycket trött och tänker lägga mig nu,så godnatt med er och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Det är lustigt med vädret tycker jag.

Ja,om jag får vara ärlig så ser jag fram emot imorgon för då ska om jag förstått allt rätt socialen göra ett nytt försök att ta sig hit hoppas verkligen att hon kommer nu bara.
Jag måste nog höra med min ekonomihandläggare också om han har betalat in hyran som dom faktiskt lovade mig i ett svagt ögonblick i sina liv,men dom trodde nog aldrig att jag skulle få en lägenhet och då kan man ju lova hur mycket som helst.
Nä,nog om dom idioterna,hjälp mig hålla tummarna att dom kommer i morgon bara.
jag ska iväg nu så vi hörs senare kram på er så länge.

Nu börjar det likna vår.

Hej på er alla morgon pigga,jag har hållit igång sen 6 med att tvätta och pyssla lite på rummet,för snart så går sista lasset här ifrån.
Nu väntar jag på att min son ska komma,jag saknar honom fast vi träffades i torsdags.
Vi var på ikea och handlade köksbord och lite andra attiraljer,typ verktygslåda och annat som behövdes,jag var riktigt nöjd nu börjar mitt hem forma sig snart ska jag ta foton igen så ni kan få se hur det ser ut när det är klart.
Det enda som bekymmrar mig är soffa och soffbord det måste man ju ha och det är ju inga saker som man springer runt med på ryggen precis och jag litar inte på att dom hjälper mig med det här ifrån och gör dom det så måste dom vara två för sånna saker kan inte jag bära upp för så många trappor det är sant mina leder är ju helt slut om dom bara visste hur ont jag egentligen har.
jag skall snart ner i tvättstugan igen och fixa med att hänga lite tvätt,så jag hoppas ni har tålamod och vänta på ett senare inlägg,eventuellt först i kväll när sonen har åkt hem.
Kram så länge och ha det så underbart i vårvädret njut i fulla drag nu.

det blir inte mycket gjort på bloggen just nu.

Nu känns det bara som jag sitter av tiden här jag är liksom flygfärdig nu,men stannar ändå kvar över påsken varför vet jag egentligen inte men så blir det i alla fall...jag skriver lite mer utförligt i morgon för nu är jag trött som attan..
Godnatt och godnatt hemmet vi ses imorgon.

Jag passar på nu.

jag ska ju till lägenheten idag men har ju ingen aning om hur mottagningen är där på kontant internet så jag passar på att skriva lite nu innan det visar sig att ni kanske inte får mer inlägg förens på fredag.
Det ska bli jätte kul att åka till lägenheten idag,längtar så.
Packa upp lite mer,på ett sätt var det kanske bra att socialen sköt på besöket då hinner jag se mer vad som fattas.
Jag längtar till i morgon när min son kommer dit och ska kolla in lägenheten lite,hoppas han gillar den,men det tror jag nog att han gör.
Jag har sovit gott i natt när jag väl somnade in och det var ju ganska sent.
Jag håller tummarna att internet funkar i lägenheten,så jag kan skriva lite när jag är där,annars får ni vänta snällt till fredag,ha en underbar dag kram på er.

Redan trött idag blir det inget nattsudd.

Denna dag är en dag som jag helst vill radera ur mitt minne,men tyvärr går inte det och den som började så bra.
Jag funderar på hur man kan vara så känslig för saker och ting,när man på något vis alltid ska vara redo för att det kan hända.
J fick en så kallad time out idag för det hon ställde till med i lördags,det kom bara helt plötsligt,hon knackade på min dörr någongång efter den gemensamma samlingen och sa hejdå,jag fattade ingenting men jag håller tummarna för att hon kommer tillbaka som hon ska på måndag och hon har så mycket go i sig att hon jobbar aktivt för att inte misslyckas med det hela.
Jag har kommit på att den allra nyaste tjejen är lite för kåk mentalitets skadad och att hon också är ute efter piller som så många andra är som är här,dom har inte förstått vitsen med att komma hit,dom tror det är ett ställe där dom kan få nya mediciner och inte något annat,märkligt vad människor är dumma.
I morgon ska jag till min älskade lägenhet igen och nu ska jag lägga mig så god natt på er och godnatt hemmet vi ses imorgon.

Regn,regn regna mig ro.

Var lite för upplivad för att sova i natt,vet inte riktigt vad som hände men det vart svårt i alla fall,men jag väckte ändå tuppen i morse så det var ju inga problem.
Min socialsekreterare ringde till mig precis och sa att hon inte kunde komma som på onsdag och jag som preparerat mig allting bara rasar,det känns inte bra alls,jag skulle ju försöka få förlängning men det blir väl svårt,hon säger att hon ska försöka komma på måndag men då faller hela min planering i bitar om att vara i lägenheten ganska många dagar där,nu är jag lite smått irriterad,jag tänker fullfölja min planering till lägenheten dom dagar jag fått beviljade,men det blir ju så himla dyrt om jag ska ligga och åka fram och tillbaka på en dag,men,men det ordnar sig nog,det brukar det göra.
men idag kommer jag nog gå runt och tjura lite man blir ju inte på det bästa humöret när ens planering slås i bitar,jag kan nog bli ganska odräglig idag om jag får vara riktigt ärlig.
Nu ska jag gå och äta frukost vi hörs senare kram så länge.

Ska gå och lägga mig.

Nu är det natt över hemmet och jag börjar bli trött,dagen har varit bra vi hade samtal allihopa om stämningen nere i tjej huset och det var ett mycket bra samtal,tyckte vi alla så nu kanske dom slutar hacka på stackars lilla S.
Gruppen innan på dagen var också ganska givande fast jag gjort den någon gång innan.
jag mår bra men mina tankar är ju iväg någon annan stans i min lägenhet,hur jag ska göra och möblera.
Det känns jätte bra och inte alls skrämmande,det som kan vara skrämmande är ju att det blir ett helt nytt liv,men samtidigt är det ju ganska intressant,så det nyfikna övervinner rädslan för det nya.
jag säger nu godnatt till er och godnatt hemmet vi ses imorgon.

Ett litet inlägg innan frukosten.

Godmorgon på er alla,har ni sovit gott?
Det har faktiskt jag men ibland tycker jag det är så synd att jag måste vakna så himla tidigt och inte sover halva dagen det skulle vara så skönt en gång för alla,men det går inte att lura mitt eget huvud.
Denna veckan så hoppas jag innerligt att dom inte satt upp mig på en massa saker som disk och dylikt,för nu vill jag absolut inte syssla med sånt.
Jag ser fram emot att träffa min socialsekreterare på onsdag då ska jag skälla lite på henne,för jag tycker dom beter sig förjävligt nu.
sen ser jag givetvis fram mot att åka till lägenheten och fortsätta packa upp lådor,alltid kul och se vad dom inehåller man glömmer mellan varven.
Nu ska jag ner till huset och äta lite frukost,så vi hörs senare kram så länge.

Det blev visst lite sent idag med.

Nu har jag varit ute i vida världen känns det som men det är ju inte så långt att åka till min man.
Solen har lyst och allt har varit bra tågen gick som dom ska och allt verkar som vanligt här på hemmet lite skumma vibbar men,men vad göra??
J hade ju klantat till det lite igår men hon stog och mötte mig vid bussen när jag skulle vidare till min man vi pratade lite och idag verkade hon helt ok...skönt.
Hon mötte mig föresten vid bussen när jag kom tillbaka med,hon är så rar,men jag kan ha svårt att tro på henne ibland,lite osäker men mest tycker jag nog om henne och vill bara krama om henne och förklara att hon inte behöver göra så mycket dumma saker för att bli uppmärksammad det klarar hon nog ändå...men hon skulle nog missförstå om jag sa så till henne.
Jag har haft en bra dag och jag hoppas att ni också känt våren i luften idag det har varit härligt.
Fick nästan vårkänslor.
Och nu tänker jag ha en underbar natt med och hoppas ni får en ni med godnatt på er och godnatt hemmet vi ses imorgon.

En resa i regn för omväxlings skull.

Ja,nu verkar det dra ihop sig till en jobbig tid här på hemmet igen,det är absolut något som inte stämmer,men jag är på väg ut nu så jag håller mig borta från allt sånt skit nu.
Jag har nog med mitt eget för tillfället.
Det kan vara en känsla som är fel,för just nu känns allt konstigt i mitt huvud,men ofta har jag ju inte det,något skumt är i luften.
Jag ska ut och resa idag till Helsingborg till min älskade make,resan ser jag aldrig fram emot men att träffa honom är a och o just nu,han behöver det nog mer än jag just nu.
Min son var här igår och var lite dåsig det är synd om honom när han är sjuk,men han fick lite pannodil och då blev han bättre åtminstone.
Vi har bestämt att han skall komma till mig i lägenheten på torsdag det ska bli så kul.
Nu har jag ganska så bråttom iväg så det blir inte mycket skrivet,men ni får vara nöjda med det här så länge.
Kram på er så hörs vi i kväll.

För mycket att göra fick ingen tid över förlåt.

Jaha,då har jag varit i lägenheten hann inte med allt men tog lite bilder på eländet,nej,jag skojade bara det var inget elände det var riktigt trevligt.
En del av badrummet.
Och en till.
)
Detta är mycket dåligt tagna bilder man ser inte alla lådor men ni kan nog föreställa er hur rörigt det kan bli och jag är som sagt inte färdig än så ni ska få se det när det är klart också är det meningen.
Jag skall tala om att jag trivdes mycket bra i lägenheten och hade datorn med mig,men jag hann inte skriva eller ens sätta igång datorn så jag vet inte ens om mitt kontant surf fungerar i lägenheten jag är faktiskt lite orolig att det ska bli krångel med det men vi får väl se får väl testa när jag får tid till det,annars får jag väl byta till ett annat kontant surf som fungerar.
Jag packade upp ungefär tio lådor och tog det väldigt lugnt faktiskt,vill inte stressa för då kan jag få panik och klanta till det.
Jag återkommer till lägenheten senare nu är jag jätte trött och har ont i ryggen,så godnatt på er och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Jag har blivit en nattsuddare.

Jag var precis ute och tog sista blosset nu,det var ganska kallt,men nu ska det visst gå mot varmare tider det ser jag fram mot faktiskt.
Denna dag har varit en skön dag och dagen i morgon ser jag fram mot på många sätt,jag ska till lägenheten och kampera i några nätter och det ska bli jätte kul,men att packa upp ska bli ganska jobbigt,det är rätt många kartonger,jag hade tänkt mig att ladda min mobil med kamera och ta några bilder på hur det ser ut innan jag börjat och efter,men jag blir nog inte klar denna gång,men veckan efter så ska jag vara där ännu lite mer för nu börjar det närma sig avslut för mig,det som känns lite läskigt att jag inte gjort något bra avslut någonsin i hela mitt långa liv,så detta blir mitt första,intressant och se om jag kommer fullfölja det eller om jag får kalla fötter och går innan för att slippa uppståndelsen,jag är inte mycket för sånt.
Jag lägger all min energi på att jag ska här i från nu och det är ju det som är det stora jobbet för mig nu,så det är kanske inte så konstigt att det blir så.
Nu är jag trött så jag säger godnatt till er och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Skönt att ha ett hem.

Jag börjar bli trött på detta jag förstår dom som säger att man kan vara för länge på ett behandlingshem för det känner jag nu.
Tio månader är faktiskt i längsta laget,är man på behandlingshem för länge så kan det nog vara svårt att komma vidare då vill man nog bara stanna kvar och ha det bra,för är man för länge så är man mättad då har man nog ingen motivation längre och grupperna fortsätter ju älta samma saker hela tiden,i början så tycker man det är bra med lite
repetitioner,men när man har varit här en längre tid så är det inte bra längre.
Jag stör mig ganska mycket på omgivningen.
Jag tycker inte att jag ska behöva städa nere i villan jag bor inte ens där och det har jag gjort i flera månader,så nu är det dags att lämna över till dom som nu har kommit,jag kan ju få ta det lugnt,jag har fullt upp med mitt tänk nu om hur allt ska bli,grupperna går jag givet vis på men det andra kan jag och känner att jag kan lämna över staffett pinnen till dom övriga nu med all rätt.
Om dom anser att jag ska göra något och jag struntar i det så är det ju första gången på tio månader som jag trotsar systemet här på hemmet och vad ska dom göra åt det,ge mig en stjärna kanske???
men det är ju inte mycket lönt i detta läge för jag måste ju till lägenheten hur eller hur,så jag har bestämt mig för att trotsa systemet lite,den sidan har dom inte sett av mig,så mitt beslut ligger helt rätt i tiden.
Måste iväg på grupp nu,så kram och så hörs vi senare.

Tjoho...

Idag har jag inte haft tid att ta mig in här det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu och då är det svårt att koncentrera mig ordentligt.
Det är nog många som tänker,hur kan det vara det?
Jo,för en människa som snart blir 44 år och aldrig har levt ett riktigt normalt liv pga. sitt pågående missbruk är det ett väldigt stort kliv att helt plötsligt äga lägenhet leva utan droger och alkohol,ja,en anpassning in i eran vardag.
Jag tycker den resan skall bli mycket spennande,med många krokar på vägen.
Men nyfiken på det livet som jag är och med nu faktiskt över tio månaders nykterhet så kommer allt gå bra.
Jag är fullt inställd på ett fint och lyckligt liv hädan efter och det känns väldigt bra fast förvirrad är jag just nu det får jag ju medge.
Bloggen kommer jag ju fortsätta med så ni får se hur det går för mig men då blir det ju en annan infalls vinkel på den så klart.
Jag är nu mycket trött så jag säger godnatt till er och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Vilket konstigt väder.

Nyss snöade det så man trodde det aldrig skulle ta slut,men nu när jag tittade ut genom fönstret så var det ingen snö längre,det går fort i vändningarna.
Nu tittar till och med solen fram,jag förstår mig inte på vädret nu för tiden.
Jaha,om en halvtimme så bär det av och hälsa på mannen i mitt liv på fängelset,inget roligt göromål men,vad ska man göra???
Han kan ju inte precis komma och hälsa på mig.
Ja,men resan brukar ge sig bara jag kommer iväg och snart när jag har flyttat in i min lägenhet så kommer det bli mycket närmare,så det blir inga problem.
I veckan som kommer så ska jag hålla på och styra och ställa,med alla kartonger som står i lägenheten och väntar på mig,just nu känns det som ett väldigt projekt men när man väl börjar så brukar det gå ganska så fort.
Jag känner att jag har annat att göra än att sitta här så nu säger jag hejdå vi ses senare och en bamse kram till er alla.

bättre sent än aldrig.

Jaha,då har vi kollat in melodifestivalen,några stycken här på bygget,men jag hade ingen känsla alls,tycker att man är trött på den vid det här laget.
Tillbaka med det gamla systemet där det var en tävling,det är så segt när det är så många tycker jag.
Jag tycker att Anna var mycket bra men jag tror ju tyvärr inte den gör någon större succe i det stora sammanhanget,rätta mig om jag har fel.
Det har varit en underbar dag med min son,det är alltid lika kul att han kommer hit.
Men nu tänker jag gå och lägga mig för i morgon skall jag ju resa till min man igen,ett evinnerligt farande på söndagar jag är tyvärr lite trött på det nu,men vad gör man inte för kärleken?
Väldigt mycket om jag får vara ärlig.
Jag har suttit och drömt mig bort till varmare bräddgrader nu en stund,åh,vad jag längtar till att all snö är borta.
Godnatt på er och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Ätit precis.

ja,min son kom redan vid nio i morse och hade givetvis med sig måndssurfen,vi har precis stoppat i oss lasagne som jag tycker är jätte gott,annars har vi inte gjort något speciellt,varit ute lite på facebook och härjat.
Min ena syster fyller 39 år idag så jag har ringt och grattulerat henne och skickat blommor till henne på facebook.
Jag har svårt att fatta att hon faktiskt är 39 år,jag ser henne fortfarande som min lilla syrra,som hon var en gång,jag kan inte beskriva känslan riktigt men den är underlig,men det är ju bara att acceptera att hon är en vuxen och självständig individ idag och inte den lilla syrra som jag så troget vakade över när hon var liten.
vet inte så noga vad jag ska skriva mer,jag återkommer med lite tankar till kvällen eller natten blir det nog.
Kram på er så länge.

Igår hade jag inte råd att köpa nytt månadssurf.

Jag har ju inget internet abonemang eller liknande för det får jag inte ta utan jag får nöja mig med månadssurf,men det fungerar ju lika bra om man laddar som man ska,men jag hade glömt det denna gång så det gick inte så himla bra,jag var tvungen att be min son handla ett till mig nu när han kom i morse,det är tur att det inte tog slut innan,för bara på den lilla tiden så kände jag abstinensen komma,det går fort.
Igår var en himla seg dag,men det var kul på tropicariet och titta på alla dom söta aporna som hänger runt aldeles ovanför huvudet på en.
Nu börjar det bli tomt på mitt rum och det är överfyllt i lägenheten så nu i veckan ska jag dit och börja packa upp.
Jag skriver igen senare har inte tid nu min son är ju här,kram så länge.
Har ni sol hos er idag???

Nu är flytten klar.

Nu är mina elefanter på plats i lägenheten och det andra som jag faktiskt hade kvar,men det är nog mest elefanter om jag får vara ärlig,sen var jag och personal iväg och handlade en stor platt tv till mig så jag har något att titta på när jag ska till lägenheten i nästa vecka och börja plocka upp ur alla lådor,det var inte lite lådor jag lovar.
men det är skönt och ha dom på plats,nu är det oros momentet ur världen ,nu är det bara resten med.
J är på permis i lägenheten,man saknar henne lite,men den nya tjejen verkar helt ok hon var ganska mycket i huvudbyggnaden idag och bekantade sig med stället och med människorna på stället,det är så roligt och se killarna när det kommer en söt tjej,dom fjädrar sig och gör sig till på många sätt jag undrar om dom märker att andra märker vad dom håller på med,det är ett lustigt fenomen,men tjejen är värkligen gullig så,med all rätt.
Hon verkar trivas här så jag misstog mig igår,hon kommer nog acceptera olikheterna...
Jag är väldigt trött i huvudet efter dagen,fast jag nästan inte lyft ett finger,men jag tror att det är min hjärna som går på högvarv just nu.
Kommer allt att klaffa?
Ja,säger jag till mig själv.
Jag har bestämt att när jag väl blir av med denna jävla soc,så ska jag försöka ha så lite med soc och göra i min nya kommun,det är ju helt klart det bästa.
Jag måste sova nu så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

idag kommer flyttlasset.

jag har hållit på och packa hela morgonen för idag ska vi åka till min lägenhet och ta emot flytt lasset som kommer från småland det ska bli rätt kul..men jag litar inte riktigt på dom här,jag för min del kan ju tycka att dom kan lägga lite energi på min hemgång och låta det andra bero lite nu,för detta är den viktigaste delen i behandlingen och ska jag då när tid finns bli lidande nu så är det åt helvette men det håller jag för mig själv så länge och ser hur det hela utvecklar sig för dom andra tjejerna ska ju vara här ett tag till vett ja..
Så dom får nog sin beskärda del men för mig brinner det i knutarna och det tycker jag att dom kan lägga lite energi på,jag kanske inte tycker det är roligt att springa och handla tv med en massa andra människor det räcker med en och sen dessutom så vill jag inte ha den nya tjejen i min lägenhet men det är jag för finkänslig för att säga rakt ut,detta kommer sluta med katastrof enligt mina ögon men jag har ju problem med ångest och separationer så,det kan ju bero på detta nä nog om allt nu måste jag kila kram så länge.

Jag är nöjd med dagen.

Vi har börjat överklaga socialens beslut om möbelbidrag för det var åt helveta fel (ursäkta ord valet)
men ibland kan jag bli förbannad,dom sätter sånna grillor i huvudet på mig så jag tror att jag börjar bli galen.
men jag är ganska överkänslig just nu,inte att förglömma.
Jag fick en ganska liten summa pengar till möbler.
Och soffa kunde dom inte bevilja för det räknades inte till dräglig standard,är det klokt eller????
Man kan få det beviljat om man är en barn familj,det är ju så man tappar hakan och ändå så var det dom som slängde den andra...
ja ja nog om det,vi ska ju överklaga.
I dag kom en ny tjej hit och det är alltid kul och hon verkar väldigt rar,på alla sätt och vis,men man märker på henne att hon inte är på samma plan halva som någon av oss på hemmet och spelar och det kan tyvärr leda till att hon inte kommer trivas så länge hon kommer nog gå här ifrån tror jag.
Men det vore ju jätte kul om hon stannade så jag ska göra vad jag kan för att hon ska trivas här.
Allt jag kan och lite till,för det är nog bra för henne kan jag tänka.
I morgon kommer mitt flyttlass från magasinet till min lägenhet,det ska bli spännande och snart få åter se mina alla 1500 elefanter.
Nu är jag trött och sliten och tänker gå och lägga mig god natt och god natt hemmet vi ses i morgon.

Jag ser inget slut på packandet.

Jag kan inte begripa vad jag fått alla saker ifrån som jag nu måste packa ihop,det är en fråga jag ställer mig i detta nu?
Men jag packar det jag kan jag blir lite förvirrad och ä r det just nu folk tänker och har en massa olika åsikter om allt förvirringen är total(snacka om att känna sig som ett ufo)
Detta är mig nästan övermäktigt jag fattar ingenting och blir då handlingsförlamad,låt denna mardröm gå över så jag sitter i min lägenhet och rullar tummarna,jag vill inte vara just nu alls utan bara försvinna,en massa frågetecken men olika svar jag lägger inte ner någon energi i allt runt om kring utan samlar all min kraft till att komma här i från med eller utan saker,för det är så himla rörigt i mitt huvud just nu,folk säger be om hjälp om du märker att du behöver,frågan är,vad vill jag ha hjälp med jo,allt för jag fattar i princip ingenting just nu.
Det enda jag vill är att komma här ifrån med eller utan saker och ordnat utanför om det sen är att det bara är jag som är inkompetent eller dom andra också är det som inte kan styra upp en inkompetent?
ja,ja,bara jag kommer här ifrån med äran i behåll så kommer det nog bli bra.
Får väl hitta någon annan slav där ute som kan hjälpa mig med allt det praktiska som jag inte klarar av.
allt kommer ordna sig till slut,men allt känns så hopplöst just nu,men det är nog bara för jag ska ut i verkligheten igen,men en sak ska jag säga att just nu längtar jag dit.
Tittar in senare kram på er så länge.

För mycket att göra helt enkelt.

Nu skrev jag nästan inte alls i bloggen igår flytten går faktiskt före tyvärr,men jag ska försöka skärpa mig lite.
Jag har haft problem med att svara på mina komentarer och jag vet inte tyvärr hur man rättar till det jag ville bara skriva det så ni inte tror att jag bara struntar i er,när jag ska svara er så kommer det bara upp ett nummer 502 eller något sånt,så om det är någon som vet hur man gör så kontakta mig snälla.....
jag spann eller hur man säger och idag som först har jag riktiga känningar...jag kommer in lite senare och hoppas på att någon har gett mig ett tips eller något kram så länge.

Aj,aj,aj ont i ändan.

Vilken upplevelse det var att cykla vasaspinning fyra timmar man fick ont i ändan så jag vet inte vart jag ska ta vägen,men nu är det gjort och jag klarade det galant,det trodde jag faktiskt inte själv,men min envishet kan leda mig långt.
Vi fotade lite men fotona kommer senare då ska jag visa er,en som nästan aldrig sportar,men som ändå klarade sig igenom ett fyra timmar långt spinning pass,lite stolt är jag allt med all rätt.
Men jag börjar redan fundera hur pass mycket tränings värk jag kommer ha på torsdag när flyttlasset kommer,men är det illa så har man väl flyttgubbar till en sak,dom får slita för två.
Allex är intresserad av att följa med och kolla in morsans nya lägenhet,men han börjar ju praoa i morgon på ett fik och vet inte vilken av dagarna han skulle vara ledig,men var det på torsdag så har han ju önskemål att följa med och titta på lägenheten och det ska han ringa om så fort han vet.
Nu kommer jag att sova sött tror jag och jag går fortfarande runt i mina spinning kläder lite äckligt men det har inte blivit av att jag hoppat in i duschen än,men jag duschar ju så gott som varje dag så det är ju ingen äcklig svett.
Men i morgon om jag kommer ur sängen så ska jag ta mig en dusch.
Erkänn att jag varit duktig i dag,det är ganska skönt att höra faktiskt.
Nu ska jag gå och lägga mig så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu ska jag spinna.

Det var en rolig rubrik man kan tolka den som man vill men det gäller spinning på gym,vi ska nämligen göra vasa spinningen som håller på i fyra timmar det får man ju se hur det går med den saken,men jag ska absolut göra mitt bästa,då har jag gjort ännu en sak i mitt liv som jag någonstans velat göra men som jag själv trodde aldrig skulle bli av.
men nu är den stora dagen inne,då jag provar mina gränser ännu en gång,hoppas bara jag orkar bära lådor på torsdag sen,jag kan ju faktiskt ha ont i benen,det är ju inte så konstigt i så fall.
Jag kommer skriva i bloggen efter denna bravad om jag kan sitta då ha,ha,ha.
Annars så har jag ju min son här han kommer vid klockan ett då får han skriva i stället.
Jag avslutar här och hoppas ni får en underbar dag för det kommer nog jag ha kram.

Ute på resande fot idag.

Solen har lyst precis hela dagen idag men det har varit svin kallt mellan 12 och 7 minus utslaget på dagen kan jag tänka mig.
I morse var det tolv i alla fall.
Nu har jag förberett mig mentalt för vasaspinning i morgon undrar just hur det går det ska faktiskt bli rätt intressant.
Min son kommer inte förens senare vid kl ett och då ska han få se på en mör mamma jag lovar och sen kommer jag nog inte kunna sitta på en fjorton dagar och egentligen har jag inte tid att gå med träningsvärk nu när jag ska hålla på och flytta med,men men detta är något jag alltid sagt att jag vill göra någongång i mitt liv och nu är den stunden kommen ser det ut som,bara jag inte får hjärt infarkt och dör,så är det bra.
Nu måste jag lägga mig så jag orkar upp i morgon så god natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Åker till mannen idag istället.

Det är lite omkast i mina vanliga rutiner denna vecka,det känns inte bra,men vad gör man inte för lite vasa spinning,
det är nämligen det som hägrar imorgon och jag har ju lovat att följa med så då gör jag det,så då fick jag ju åka till min man idag i stället,men det känns avigt som jag sa,nu har jag så mycket att göra med,så allt känns lite överflödigt som inte hör ihop med lägenheten,som ni förstår så just nu har jag knappt tiden att sitta här och göra inlägg heller men det gör jag åtminsone något om dagen för annars kanske ni glömmer bort mig.
Solen lyser ute och det är ju ett plus när man ska ut och åka.
Jag undrar i mitt stilla sinne hur det kommer att gå i morgon på spinningen skavsår i rumpan lär man ju få fyra timmar är ändå fyra timmar.
Jag har inte tid att sitta här och roa mig just nu så jag avslutar detta inlägg med en stor kram till er alla och ha en underbar dag för det tänker jag att ha,vi hörs i kväll kram.

Första lasset till lägenheten.

Det gick gallant alla mina elefanter fick åka lång tur idag,inte alla men dom som jag har här på hemmet så nu står dom ensamma i en mörk lägenhet och väntar på att bli upp packade men dom kommer ju snart få sällskap av 1500 till så då har dom ju mycket sällskap.
Det var en trevlig dag kan man väl lugnt säga personalen hjälpte mig lite med att mäta olika rummen så man inte går och köper något som är alldeles för stort.
Jag har haft en jobbig dag ändå med värk i munnen och värk i magen röda veckan är aldrig rolig.
Nu är jag snart redo för spinning vasan som är på söndag jag ska försöka få tag i någon som kan fota mig och J när vi kämpar där inne,vore faktiskt kul om ni fick se mig i mitt esse,det blir nog ont i rumpan fyra timmar på spinning gör nog sin beskärda del,undrar om jag kommer orka gå sen men det måste vi för,vi får ta bussen hem...typiskt.
ja,nu ska jag gå och lägga mig så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Det är inte mycket tid för att blogga just nu.

Jag har fullt upp med att plocka ihop mina elefanter och annat mög som jag samlat på mig under mina snart tio månader här,man samlar på sig mer än man tror jag är ganska så förvånad själv faktiskt men jag har beslutat att jag tar det som hinns i dag sen packar jag vidare i lugn och ro,till nästa torsdag eller när det nu blir mitt möbellass kommer farande från värnamo.
jag har inte tid att sitta här längre så jag fortsätter helt enkelt att packa,så är det och så tittar jag in till er när jag har tid över,förlåt mig men jag kompenserar er senare jag lovar kram.

promenad i solskenet.

Idag lyser solen och det gör genast att man glömmer alla bekymmer och det är skönt,vi var ute och gick en liten promenad man börjar nästan känna att våren börjar komma nu,fasten det är drivor och då menar jag stora drivor med snö fortfarande,men man ser slutet på det nu.
Det var en mycket uppfriskande promenad.
Sen håller jag på att packa alla mina saker i lådor som vi ska ha med oss i morgon när vi åker till lägenheten,det ska bli så skönt och tömma rummet lite,för det börjar bli lite överfullt nu.
Vi ska vara borta nästan hela dagen i morgon så vi hinner lite grejer och då äter vi på pzzerian Där jag ska bosätta mig,det ska bli kul.
Jag och J har precis lekt välkomstkommite för det kom en tjej på info besök nyss och man måste ju göra sig en första bedömning,man är ju så himla nyfiken.
Men mig har det ju ingen betydelse för jag ska ju snart här ifrån ju och det ska bli skönt på sitt vis.
ja,det har inte hänt så mycket mer och kommer väl inte göra det heller idag för jag måste packa ihop sakerna.
Vi säger så så länge kram på er.

Nu kan jag inte äta heller.

Tandläkar besöket idag gick mot förmodan bra,men det som blir lite retligt att den roten som dom drog ut i torsdags fortfarande gör ont för den har en sekundär infektion och så drog jag ut en på andra sidan så nu kan jag inte äta.
Ni må tro att jag var helt färdig efter detta tandläkar besök,jag som hade höga ambitioner i morse och hämtade lådor och grejer för att börja packa ihop mina saker,för dom tänkte jag lämna till min lägenhet i stället men jag hinner ju än,vi ska ju inte dit förens på torsdag och nu blir det ju inga fler utdragningar på ett tag.
Jag har köpt lite olika sorters varma koppen som jag kan äta tills det läker.
Men nu ska jag sova och sen börja packa i morgon.
Så god natt på er alla och god natt hemmet vi ses i morgon.

Det har blåst mycket under kvällen.

ja,man gör så gott man kan nu som idag har jag faktiskt ordnat med en hemförsäkring.
Tänk vad slarvig man har varit innan,man har inte ens tänkt på att det finns och det är ju verkligen ingen hög summa heller,så varför man inte haft det innan i livet är ju mycket märkligt.
Jag känner mig fortfarande förvirrad,det är så mycket som jag inte klarar ut själv,jag vet inte ens vad man ska klara ut då är det illa,men nu har jag fått bekräftat att dom hjälper mig bara jag skriker till när det är något som jag inte begriper,men i vissa stunder så tycker jag inte om mitt invanda beteende att visa upp att detta klarar jag,det är ett så automatiskt beteende så det märker jag inte ens själv att jag pysslar med.
Men nu går jag och lägger mig,för i morgon är det dags för tandläkaren igen usch och fy.
Så godnatt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu börjar det stora jobbet.

Nu ska jag hålla på med att söka hemförsäkring,soc skall skicka ner mina saker från magasinet,jag har mycket i huvudet nu,det kommer att röra ihop sig totalt.
Nu börjar det stora jobbet,ett kritiskt ögonblick i mitt liv,men det kommer att gå bra det är jag hundra på,men just nu så är det kortslutning i huvudet på mig,så jag får väl avvakta om hur det kommer gå när dagen är slut.
Jag tänkte faktiskt be dom dra hyran på autogiro den med så får soc skicka pengar för hyran in på mitt konto varje månad,men då måste jag lita på det att dom verkligen gör det.
jag är mycket orolig just nu,men det kommer gå över,bara allt är på plats.
jag ska kila ner och äta nu,så jag återkommer till er under dagen kram på er så länge.

RSS 2.0