I natt allt bra,i morse ingen ångest.

I går när jag la mig så trodde jag hjärtat skulle explodera ett tag men sen somnade jag,första gången så fick jag mardrömmar om konstigheter kommer inte riktigt ihåg vad,men sen måste jag ha somnat gott för jag vaknade och inget som kramade hjärtat,det var riktigt skönt faktiskt.
Jag åt till och med en smörgås och ett glas juice innan jag hoppade i badkaret sen samlade jag ihop tvätten och promenerade till tvättstugan och det sysselsatte mig så mycket att jag höll på att glömma att ringa och boka besök till mannen,men jag hann med det med...jag har haft en bra dag med dator,tvätt,disk,tv och lite avkoppling med korsord,jag är nöjd och är lite trött så god natt på er vi ses i morgon.

Jag har tänkt på en sak.

Jag vet ju att jag har en form av ångest,men jag kan lova er alla att jag trodde nog inte den var så här kraftig som den var,jag känner hur den kommer och går har gjort hela kvällen nu,men den oroar mig inte så sett att jag tror att jag kommer att hitta på något dumt,men just nu sitter jag och klurar vad det är som framkallar den,det är en rädsla av något slag och det är obehagligt när den håller på och kramar mitt hjärta,men jag ska övervinna den nu med utan något skit....jag tänker mycket på min son för han väger över,men jag förstår inte hur den kröp på mig nu.
Ja,ja,jag överlever nog den får ge med sig helt enkelt inte mer med det...
Idag var det morsdag R.I.P.älskade mamma och imorgon vet jag att jag mår bättre det är skönt en god natts sömn gör mycket...och så farlig är inte ångesten att jag inte kommer kunna sova tack och lov...god natt på er alla.

Alla kan hamna fel..men komma rätt igen.

Tack och lov så är allt bra har haft en fin helg i alla fall lördag och söndag,min son kom till mig i lördags och vi pratade och tittade på film och senare på eurutions song contest och åt tacos..
Det som hände i fredags var bara ett litet snedsteg,eller felräkning i protokollet och det har jag intalat mig själv nu,jag ska inte göra som jag alltid gjort innan,ge upp och tro att bara för att detta hände är det kört då kan jag lika gärna fortsätta på den vägen..
Nej,den gubben går inte längre Jenny sa jag till mig själv,du har varit för länge i behandling nu för att gå på den lätta,ta itu med problemen i stället även om det känns jobbigt och det gjorde jag..så nu är jag på fötter igen mer glöd i mitt jobb än jag hade innan..jag är ju en kämpe så jag ska fortsätta kämpa....jag får ju bra valuta för jobbet...min underbara son,min man och ett helt underbart liv...
Jag måste kontakta soc nu på tisdag när dom har öppet och se om jag kan få någon form av sysselsättning nu djävlar ska ni se på kämpar anda...kram på er jag återkommer senare.

aaaaaaaaaaaaallt känns så tomt.

Jag kan verkligen inte sova och det gör ju inte saken bättre om sonen kommer i morgon jag vill värkligen inte sabba det här.
Vet ni hurr det är att älska någon som man sviker???
Det var bara en öl tänker ni men för mig kan det vara en fördärvelse,nu kommer det inte bli så men hur ska han veta det??
Men man tar lärdom skall aldrig mer svika för han behöver mig och jag behöver honom så är det bara,hoppas han kommer kram försöker med att sova igen inte lätt men ett måste..god natt.

Jag har gjort bort mig...

Nu har jag legat och gråtit,varför undrar ni,jo så är det jag drack en öl och det resulterade i att min son inte kom i dag.
Hur fan kunde jag vara så dum????
Jag kunde i och för sig lossats att det aldrig hänt,men när jag ljuger står det i pannan på mig,det är en fördel .
Jag skulle aldrig kunna ljuga för min son,men det fick som sagt var konsikvenser,han ville inte komma och jag kände att jag bara ville hålla om honom och förklara att detta inte ska hända igen och hoppas att han förstår det.
Jag vill inte såra min son,men samtidigt måste han förstå att saker kan hända som ingen vill förstå.
Jag är jätte lessen men det blev bara en öl,så jag hoppas att han kommer i morgon,jag älskar honom så så jag hoppas verkligen han förlåter mig och kommer i morgon,detta ska aldrig upprepas håll tummarna ni med.
Jag har ångest hjälp mig kram och god natt.

Sent som vanligt..

Kollade in vårat svenska hopp i musikfestivalen (har valt att kalla det för det,stavningen till det andra är svårt)
Men det blir inget Sverige till finalen till lördag,jag som tyckte hon var bra,men man får väl hålla på Danmark det var en väldans bra låt det med.
I morgon är det dags för festival här i Perstorp inte illa det.
Det är mycket som händer och det håller på i två dagar så jag och min son tänker gå och kolla på vad som händer.
Det roligaste av allt är att i Hässleholm är en dubbelt så stor festival samtidigt och det är en när kommun med mycket större resurser lustigt att dom väljer samma helg.
Jag har haft en riktigt slapp dag idag det har varit riktigt skönt..min boklista ligger och väntar men jag är inte riktigt redo för den än....Nu måste jag gå och lägga mig god natt på er vi ses i morgon.

Jag är rädd nu.

Det låter mer illa än vad det är,än så länge i alla fall,men det är så att jag har två söner som är alergiska mot katter och nu vill dom som har hand om katterna att jag ska ta hem dom och nu har jag baslutat att inte göra det,min man kommer att bli vansinnig men han kommer ju inte ut ännu på ett tag,får ta den smällen då och det kommer nog inte att bli roligt.
Jag älskar ju min lilla Molly,hennes kattunge har jag aldrig träffat,men mina barn går före så är det bara.
Jag skall säga det till honom i morgon i telefonen,men den egoist som han är kommer han nog inte fatta detta.
Han kommer säga ok...men när han väl kommer ut kommer jag få mina fiskar varma,så det är därför jag är rädd.
jag har inte mer att skriva nu så god natt på er vi ses i morgon.

En liten observation..

Jag tänkte bara tala om för er som inte får några svar på kommentarerna..jag måste ju få en adress.
Jag vill gärna svara men då kan jag inte kram på er...

Det är konstigt ibland.

Just nu sitter jag och tänker på att jag faktiskt klarat mig så länge.
Det är mycket stort för mig för inom den här tiden skulle jag varit helt ner drogad på ett eller annat sätt,men det är som jag säger man får ge tiden en chans och det har jag gjort.
Så hur dåligt jag än kan må så kommer jag nog stå på knäna i alla fall.
Jag håller på med listan med böckerna än så den är inte klar än och bilden på mig och wii spelet kan ni få nu..där ger jag faktiskt järnet för att försvara mitt revir,
,
,
,
Här hugger jag huvudet av någon ser det ut som ha,ha,ha...
Men sanningen är den att jag lever mig in i detta spel så det inte är klokt och pennorna på bordet syns...hmm..
det får mig genast att tänka på resten..jag skulle ju skriva de senaste böcker jag läst och tyvärr så har jag plockat ner vissa av dom i källarenoch kan inte stava namnen så ni får ha till dugo i morgon vad jag har att erbjuda.
Många kramar och god natt.

Jag måste ha mer tid...

Det är konstigt men jag tycker inte jag gör något särskilt men ändå så går jag inte in och gör några inlägg.
idag har jag bara diskat plockat lite bland min saker och försökt hitta på något att sysselsätta mig med på dag tid.
det är väl inte mycket att skryta med precis.
men jag fick veta i kväll att J inte kommer i morgon för hon har strulat till det igen det är väl typiskt för sälskap är något jag behöver...och då menar jag bra sälskap givetvis.
jag tänkte att i morgon skulle jag skriva ner dom tio senaste böckerna jag läst och försöka tala om vad jag tycker om dom,det låter väl bra,det är ju så många listor som figurerar här på nätet.
Och jag ska också ge er en bild på mig när jag spelar wii spel det har jag ju lovat innan men inte hållt så i morgon är en annan dag.
Pratade med dom min äldre grabb bor hos och vi ska träffa honom när skolorna slutar för sommaren,när jag säger vi fattar ni väl att jag menar min yngre son Allex och jag.
Så då har vi något att se fram emot god natt på er alla vi ses i morgon.

Jag är lite slarvig..

Jag missade ju helt att skriva igår men jag och min son var helt inne i andra grejer,laga mat och spela spel mm,så sen när jag följt honom till tåget så hade jag i tanken att skriva ett inlägg men se det försvann igen,men så kan det gå när inte haspen är på...
Jag har haft en otroligt fin helg,med pingst och allt och åska och kvalmigt så man inte kan sova men jag har mått oförskämt bra och det är väl tur att man har lite höjder ibland också.
Idag har jag varit hos min man och hälsat på det är si och så med dom besöken jag börjar tycka att dom är lite besvärliga,jag tänker tala om för honom att i sommar så blir det bara var fjortondedag,det är mer rimligt..
Imorgon tänker jag spy av mig lite om honom,för han kan ju inte sitta och planera vårat liv där in i från han vet ju inte om jag får jobb eller något,men då ska jag om något år följa med upp på anstaltens grej i två veckor på något som heter gruvberget,jag vet ju inte om jag jobbar men då kommer jag ju inte komma med,men det vet jag att han aldrig skulle acceptera.
Ja,ja vi är två om den saken..mer om det imorgon tills dess god natt på er och sov gott...

En fin men åskig dag.

Jag vaknade väldigt tidigt för det var så himla varmt och kvavt och då hann jag göra det sista rycket i upp packning av lådor innan J och min son entrade mitt hem...
vi har haft det jätte trevligt..spelat wii spel och tittat på talang och burit ner dom sista lådorna i källaren,det gick jätte snabbt när man är tre och det bästa av allt jag kände mig inte ensam.
Och imorgon är det jag och sonen som ska ställa oss vid spisen och laga mat det känns så underbart att ha någon hos sig som sin son,man känner sig mer betydelsefull då på något sätt..det känns så himla bra att ha sin son här.
Finns det en bättre känsla..
Nej nu ska jag lägga mig..nu åskar det ju inte...god natt på er alla vi hörs i morgon.

Otroligt trött i kväll...

Det är ju något bra med att vara trött,jag är inne lite tidigare.
Idag har det varit en tryckande hetta satt på balkongen hela förmiddagen och njöt och straxt efter jag hade kilat in så började det åska och regna väldigt mycket,orolig som jag är av mig så stängde jag av datorn och drog ur sladden och samma med teven oc wii spelet,lite harig känner jag mig men bättre det säkra före det osäkra nu för tiden.
I morgon händer det lite kul,J från hemmet skall väl äntligen komma och hälsa på mig och det ser jag fram mot och sen kommer min älskade son med efter skolan,då är det slut på ensamheten ett tag.
Ja,det har ju inte hänt så mycket och jag är faktiskt väldans trött så jag säger god natt och sov gott så hörs vi i morgon.

Mörkt ute men ljus i mig.

Jag har hittat jätte mycket gammla minnen som dagboksanteckningar och grejer som jag hakat upp mig på idag,så om man får säga det själv har jag haft lite nostalgi i kväll och det skadar ju aldrig.
Men det gör ju också att man blir lite tröttare i huvudet så jag får väl sluta hitta sånt.
Ni är så rara alla som skriver till mig och just nu väntar jag bara på att min son plus en från hemmet skall komma till mig så jag slipper vara så ensam.
kram på er och god natt.

Känner mig så ensam.

Ja,säga vad man vill om behandlingshem,men är man ensam där så är man ensam bland andra hemma är man ensam på riktigt och ibland smyger det sig på..
Men man vänjer sig vid det med.
I dag har jag pratat med en människa som jag bryr mig mycket om och han mår bra och är själv i behandling,så om han klarar sig så kanske vi kan träffas sen det hade varit kul,tänk att knyta ihop ett cirkel som vi var med om att starta båda två,vi lever ju varför skulle inte han klara sig?
Jag mår bra men det är ju inte mycket som händer,så det är inte mycket att prata om.
Jag ska försöka med att krypa ner i min ensamhet och läsa lite bok,vi hörs imorgon god natt på er..

Sent,sent,sent.

Ja,vad göra när man fstnar på fb det är förjävligt faktiskt.
Men idag har jag varit och handlat ganska mycket mat i den affär som låg längst bort så jag har fått mottion idag.
jag har inte tagit hand om en enda låda idag det får bli morgondagens bekymmer.
jag har faktiskt slagit i hjäl hela tre timmar framför teven ikväll,från vem vet mest kl.19 till winter kl.21..
där emellan så var det jävulsrallyt jag gillade det faktiskt så det kommer jag nog följa nu på måndagar.
Jag har varit duktig och betalat en massa räkningar idag med,så man ser verkligen att pengarna försvinner.
Ibland undrar jag stilla för mig själv,alla dessa pengar har dom bara gått till att förstöra sig själv innan,det är ju inte riktigt klokt,men kall falta.
Jag måste komma på något annat att roa mina läsare med än mina egna tankar annars kommer jag ingen vart med att dela med mig av en fd.missbrukares kamp tillbaka till något som hon alldrig haft det är ju ganska intressant egentligen,men vet man inte så verkar bara mina tankar tagna från ingenstans.
nu måste jag sova god natt på er alla ses imorgon.

Har känt mig lite nere idag...

Men jag tror jag har förklaringen..mycket kvinnligt ägglossning då är jag alltid lite off...det slår aldrig fel.
Det har varit en bra dag idag jag har varit i Helsingborg och hälsat på min man,som mådde bra,fast han längtar ju ut,för att få ännu mer kontroll över mig..han är otrolig.
Men nu har jag honom och då får jag köpa hela paketet plus hans tjat.
Det blir bättre sen när han väl kommer ut,för till slut så vänjer jag mig igen att ha honom runt mig,det är väl det som är problemet nu att han varit borta så länge och det gör mig nervös att han bara skall klampa in i mitt liv igen jag som just nu mår så perfekt,hemska tanke..kan inte tiden gå lite långsammare...så jag hinner vänja mig...suck..livet går aldeles för fort...
jaha,det blev ganska mycket skrivet,jag som bara tänkte säga god natt,men,men tankar är till för att skrivas ner och detta är ju mitt forum..
men nu god natt på er och suss gott.

Känner mig ensam..

När min son åkte idag så föll ensamheten över mig,det är lite jobbigt men jag står ut,men i längden är jag väldigt orolig..
Men är man bara vaksam så går det.
Nu längtar jag till min son kommer nästa gång.
Jag har haft två rigningar på min telefon idag av två gammla från hemmet den ene T som jag kallade henne då,hon var inte riktigt nykter eller som sagt ganska så full och sånna på ringningar är ju aldrig roliga när man själv är nykter.
Den andra var från K,hon muckade från sitt straff för ett tag sen,hon var nykter och städad men har ju flyttat ihop med en utlänning som hon verkar vara väldigt hårt hållen av och det var ju inte roligt det heller men dom tänker ju på mig när dom är i knipa och det får man ju trösta sig med,jag blev faktiskt lite orolig över K,hon verkade faktiskt väldigt rädd.
Ja,ja,dom ringer när dom behöver en,men annars är man bara en piss i missisippi.
Det roliga är att hade jag ringt och behövt hjälp så hade nog inte många ställt upp helhjärtat,människosläktet är ett konstigt släkte.
Nog om det annars har jag haft en bra dag och i morgon skall jag till min man och han bryr sig ju om att jag finns så han kan ha något att försöka kontrollera utanför sina egna bekymmer snyft..alla tänker på sig det är bara jag som tänker på mig ha,ha,ha.
Godnatt på er vi ses i morgon.

Nu blev det sent igen...

Jaha tack vare filmen American pie så blev det sent igen,men min son har nog krafter kvar och tänker inte lägga sig än verkar det som..
men jag är helt körd nu..
Det är lustigt jag har sett american pie filmerna många gånger men jag skrattar åt dom fortfarande dom är för djävla roliga..
Nä,nu säger jag god natt vi ses i morgon...

Nu ska vi se här...

,
Här är min syrra och hennes son dom bor i Köpenhamn där vi mellan landade påväg till Turkiet.
,
,
Utsikt över Medelhavet från våran balkong på hotellet.
,
,
Vi var på turkisk natt på hotellet ett misslyckat kort när dom dansar på cenen.
,
,
Jag sittande efter en promenad på hotell området(ingen rättvis bild mot mig)
,
,
dom hade ett litet vattenfall lite bortom hotellet som vi givetvis besökte i Manvagat eller vad det hette.
,
,
Ingen semester resa utan en båt tur en sådan här båt åkte vi med då.
,
,
Här sitter jag på den båten och har precis ätit fisk och spagetti konstig mat tyckte vi.
,
,
dom där fyra tornen är världens största moske tagen från båten.
,
,
Natt från våran balkong på hotellet...
,
Detta var lite av fotona vi tog mer får ni inte ta del av efter som sonen inte vill vara med på bild.
Hoppas ni får en inblick hur skönt vi haft det kram så länge nästa inlägg får ni se mig i action när jag spelar wii spel nu ska jag titta på talang.

Ni vet väl vad Jantelagen är???

Om ni vet det så tänlte jag skriva ner motsatsen på den här,den fick jag på ett annat behandlingshem jag var på för några år sen men det är något som alla bör tänka på och ha i sig.
(
1. DU SKA TRO ATT DU ÄR NÅGOT.
(
2. DU SKALL TRO ATT DU ÄR LIKA GOD SOM ALLA ANDRA OCH ALLA ANDRA LIKA GODA SOM DU.
(
3. DU SKALL TRO ATT DU ÄR LIKA KLOK SOM ANDRA,IBLAND KLOKARE.
(
4. DU SKALL VETA ATT DU ÄR LIKA BRA SOM ANDRA. OM DU VET ATT DU GÖR DITT BÄSTA KAN DU UPPSKATTA
DOM SOM ÄR BÄTTRE.
(
5. IBLAND VET DU MER ÄN ANDRA:
(
6. DU ÄR INTE FÖR MER ÄN ANDRA,MEN DU ÄR ENASTÅENDE SOM ALLA ANDRA.
(
7. DU DUGER TILL MYCKET.
(
8. DU SKALL TRO ATT MÅNGA BRYR SIG OM DIG.
(
9. DU SKALL TRO ATT DU KAN LÄRA ANDRA EN HEL DEL OCH LÄRA AV DOM.
(
10. VARFÖR? FÖR ATT DU ÄR NÅGOT,EN SOM BEHÖVS!
(
Detta är saker man skall uppmuntra andra människor att tänka,den är mycket viktig i livet,men svår att tänka ibland...
Vi hörs senare jag hittade en annan bra grej som jag tänker skriva om senare kram så länge.

Jag får sluta att vara så sen...

Det är ju aldrig bra att göra sina inlägg så här sent på natten,för det första så är man trött och det gör ju inte saken bnättre att hälften av alla går och lägger sig och hinner inte läsa vad jag skrivit förens dagen efter inte kul.
Jag har haft en lugn och sansad dag,har mest slappat.
jag sa ju till er att jag skulle skriva motsattsen till Jante lagen i dag men det får ni nog vänta med tills i morgon är jag rädd för och då kommer jag göra det på någon död tid mitt på dagen,så det verkligen blir gjort.
mina grannar eller grannar och grannar jag ser deras hus och trädgård när jag står ute på min balkong och röker,dom har skaffat sig två små hundvalpar och då börjar det värka lite i hjärtat på en annan men har jag bestämt mig för att inte köpa hund igen så har jag där med basta,det kan väl få göra ont i hjärtat för det...
Jag får ju snart hem mina två katter,alltid något och då slipper jag känna mig så himla ensam och övergiven som jag kan göra ibland...det är ingen rolig känsla och den gör mig lite orolig med,för det kan ju leda till dumheter,men jag känner mig ganska stark än men det har ju bara gått en månad än inte att förglömma.
Jag säger god natt till er nu och god natt min lilla lägenhet vi ses i morgon.

jag ville bara....

jag tänkte bara be er om något tips....
I morgon tänker jag skriva ner motsattsen till Jantelagen hoppas dom som behöver den(tänkte på hemmet jag varit på)Så skriv ner den och ha den utskriven ganska stort som motto på hemmet så ni inte glömmer ert kall ses i morgon.

Hoppas det blir sommar.

Vilken hemsk dag det varit,var tvungen att kila ner på byn i regnet och jag lovar er att det var skyfall,så jag blev nästan dränkt.
Men jag var nöjd för idag kände jag ingen yrsel alls.
jag har fyra lådor som står och väntar på att åka ner i källaren så får se vad jag kan göra i morgon,någon av dom kan jag nog bära ner utan att ramla av utmattning eller yrsel på vägen.
jag har pratat med min äldre son idag vi ska träffas nu om ungefär en vecka det går frramåt i mitt arbete.
Ibland kan jag bli sugen på en öl men jag är en stolt mamma som känner att det väger tyngre än vad som kommer hända om jag tar den där dumma ölen.
jag återkommer i morgon kram på er alla och godnatt.

Jaha,hemma igen...

Jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag inte skrev igår,men det var helt enkelt så att jag inte tänkte på det,det är så man skäms.
men jag var jätte trött igår pga. dessa tider nr flygen går jag får tacka min sons pappa för att jag kom hem över huvudtaget,jag var hemma hos mig vid två tiden på natten.
det är okristligt vilka tider dom lägger flygen på det var ju som när vi flög dit,då var vi på hotellet vid kvart i sex på morgonen ja,tack för den hela måndagen blev förstörd.
men det var en underbar vecka foton kommer på lördag för det är min son som har kameran.
det som var lite tråkigt var att hotellet låg långt ifrån all ära och bebyggelse så man var lite fångad på själva hotellet och jag är ju inte mycket för att ligga och pressa i solen,men nu fick jag mig ett par dagar med prima exponeringsövningar och jag skall tala om för er att jag hade inte yrsel i den bemärkelsen som jag brukar och har inte känt av den nu efter heller något vidare.
vi hade det bra och fick mat när vi själva ville helt ok allt i hopa.
Nu måste jag ta itu med min lägenhet så alla lådor försvinner.
God natt nu börjar datorn krångla ses i morgon.

Nu är jag lite nervös...

Nu är det inte långt kvar tills vi ska flyga iväg till Turkiet och jag måste medge att jag är lite nervös för själva flygresan,jag är nog lite flygrädd när det kommer till kritan,men det ska nog ordna sig om jag inte får hjärtinfarkt av rädsla ha,ha,ha.
Min son är mer rädd för att vi inte kommer iväg..och det kanske är mer naturligt,för vad jag vet så är flygning ett av dom säkrare sätten att ta sig till en annan destination.
Men jag kan inte ro för det att jag är rädd att vi ska störta eller bli kapade eller något i den stilen,fy.
Detta är det sista ni hör från mig sen hör ni från mig igen nästa swöndag om allt går som det ska.
jag tar med mig kamera så sen ska ni få se på bilder från Turkiet.
Hej på er och ha en trevlig vecka och glöm inte att skänka oss en tanke 22.55 för då stiger planet från kastrup.
Hoppas vi hörs på söndag den 9 maj.

RSS 2.0