Vad få vi är.

Jaha,tillbaka på hemmet kom 08.30,fick lämna in min väska och dator på kontoret och gå och lämna urin prov och blåsa sen gick dom igenom mina väskor för att jag inte tagit med något otillåtet tillbaka till stackars hemmet som säkert saknat mig.
Jag var ju grön det visste jag ju,efter som jag blivit lite feg,bara tanken att hitta på något gjorde mig svimfärdig,så om jag skulle ha hittat på något så hade det inte varit speciellt kul i alla fall.
Sen morgonsamling,känns väldigt konstigt att vara så få som vi är just nu i kvinnoligan,men det är något som ändras fort vill jag lova,jag tror redan jag har berättat det men det skadar inte att påminna om att en tjej redan är på väg in på måndag.
Sen hade vi världens kortaste Art.grupp däe vi bara pratade lite kortfattat om kill och tjej blandningen som vi talade om någon gång förra veckan och att det förmodligen rullar igång nästa vecka,sen när vi pratat om det i några minuter fick vi gå,det kändes bra idag för jag ville ju packa upp min kära dator och väska med för den delen.
Och då passade jag på att gå in på facebook ett tag för jag skulle inte hinna skriva ett inlägg.
Sen åt vi stekt fläsk och lök sås idag åh,vad det är gott och vid maten fick vi veta att vi skulle ut och fika lite,men det avböjde jag för jag ville sova lite innan samtalet jag ska ha nu om 20 minuter med min kontaktperson.
Så jag la mig vid 12.45 och vaknade 14.20 och drömde världens märkligaste dröm,den kommer jag inte berätta för er,för den var för konstig för att berättas och nu sitter jag här.
Jag glömde att berätta att en av killarna fick lämna bygget idag för en time-out på tio dagar för otillåten piller ätning,det hade jag inte ens hört talas om,men jag har ju misstänkt kraftigt att piller utdelningen inte har slutat,så jag ska forska lite för mig själv vem det kan vara,men jag kan gissa att M är inblandad och någon av killarna till
Men vilka kan jag inte säga på rak arm men dom är så glada att snacka så innan kvällen är slut så vet jag vilka dom riktiga bovarna är.
Nu måste jag avsluta minna vänner tittar in en kortis innan NA-mötet kram så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0