Jag har inte haft tid.

Jag och min son har gjort så mycket annat på datorn i dag så jag har tyvärr inte haft tid med er läsare förrens nu.
Det vi har sett av behandlingshemmet idag är under måltiderna och det är ganska skönt för det är ju faktiskt Allex och jag som ska ha tiden för varandra och inte störas av folk utifrån.
Men vi åt fiskgratäng till lunch och den var jätte god sen kröp vi in i min lilla vrå igen och fixade och donade med att få in reklam på bloggen men det kom fram att den inte kommer in fören på måndag men det gör väl ingenting,bara den kommer in så jag kan tjäna lite pengar på denna blogg,så ni som läser detta,ni kan trycka på reklamen som är på sidan av skriften så tjänar jag 2kronor bara ni klickar på dom 6 reklam rutorna bra va?
Nu finns det bara en om adress ändring och den tjänar jag 1 krona klicket på.
Dom reklam snuttarna mitt i bloggen är alltså inte mina.
Nu ser ni hur girig man kan vara,men ni förlorar ju inget på det,så bara tryck.
Sen var det mat igen och vi gick upp och till vår stora förvåning så var det fisk igen,snacka om fantasi och då när man tittade lite mer noggrant på matsedeln så fick vi se att i morgon är det också bara fisk,men då slipper ju jag för då åker jag till min älskling ni må tro att jag längtar.
När vi satt och åt så kommer K in och säger att hon har gjort slut med sin nyvunna kille och enligt mig så var det ett bra beslut,för det förhållandet gick för snabbt.
Men hon var lite bekymrad märkte jag och det tro fan det,det är ju aldrig roligt att separera fån någon hur det än är.
Sen gick jag och Allex ner till vår isolering igen,vi måste komma på något annat att göra än bara datorn,men min fantasi är ju på noll när det gäller den saken och han säger att han är nöjd så egentligen ska jag ju lita på det.
Vi var inne och kollade på lägenheter och hus till uthyrning och jag funderar skarpt på det lilla huset som har varit på tapeten länge nu,det känns som det är meningen att jag ska ha det,nu är det till uthyrning för 3500 och det är inte så mycket,men jag väntar lite med det så kanske hyran sänks på det,man vet ju aldrig.
Och jag har ju ingen brådska precis,men det skulle vara ett plus att börja göra iordning sitt lilla hem.
Men det kan ju dyka upp något annat bättre.
Ni må tro att det kändes tomt sen när Allex åkte hem,jag kände mig som en liten främling bland alla andra,men det är nog sunt har jag fått för mig.
Det var bingo vid sju och jag vann inget som vanligt och sen började fotbollen Sverige Danmark,jag tittade första halvleken sen började ögonen gå i kors då gick jag ner till mitt rum så jag skulle orka skriva detta innan jag somnade,men nu ska jag lägga mig det blir ju en lång dag imorgon med.
God natt på er och god natt hemmet vi ses imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0