Oj,vilken dag.

Vilket väder vårkänslorna var på gång helt klart och där jag hälsar på min man där var det knappt någon snö alls kvar så jag är super nöjd med min lilla resa idag.
Jag vet inte men ibland kan jag känna oro inför att min man ska komma ut,jag tycker det går aldeles för snabbt,vips så är han ute och det är skönt.
Och jag börjar fundera vad som kommer hända då,han är ju sotis som attan har jag börjat märka och det kan jag om jag har otur få igen när han väl kommer ut,men det var inte jag som fick honom bakom lås och bom det får han inte glömma utan han bäddade hela kittet själv.
Och blir han då våldsam eller otrevlig så får man väl påminna honom om det.
jag får sluta tänka på dom sakerna nu,det är ju ändå några år till mycket kan hända.
nu är jag trött och vill gå och lägga mig så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

En liten kortis innan jag ger mig av.

Innan i morse så regnade det jätte mycket,men nu kan man ana solen så det kan nog bli en jätte fin dag i på resande fot.
Jag börjar ana våren bakom alla snö massor.
Jag har ingen lust att åka någonstans idag men så brukar det ju vara innan jag kommer iväg,men jag ska ju träffa min älskling och det väger upp det mesta.
Jag ser att solen tittar fram mer och mer nu så det blir nog en ganska behaglig resa om jag får vara ärlig.
Kram på er så tittar jag in ganska sent i kväll vi hörs då,ni får ha en underbar dag för det tänker jag ha.

förberedelse för att gå och lägga sig.

Ja,det är faktiskt sant,detta har blivit en tömnings central för mig innan jag kryper ner i sängen och det är bra att hitta något sånt sen.
Jag och min son upptäckte något på kontraktet som inte verkade helt ok,men det väntar jag med att prata om tills jag hört vad mina kontakt män säger,för jag vet inte hur man gör med allt,just nu går jag bara runt som ett levande frågetecken och det är härligt,bara man inte stannar där,för en sak är säker att jag är lite små nervös över hela sittuationen,jag är glad men,jag förstår inte hur allt ska klaffa med soc och allting,jag kan nog inte vara helt nöjd,innan jag vet att allt är klart.
För sån är jag ju av naturen,men jag är lycklig att jag har en lägenhet som jag faktiskt äger,det är mycket dubbla känslor just nu,och denna gång ska jag reda ut dom utan åtgerfall,det kommer nog gå,jag har ju övat mig så mycket.
Men rädslan är att jag kommer ta ett rejält återfall av ren utmattning när jag väl är klar med allt och flyttat hem.
Så har jag ju funkat tidigare när jag sätts ensam med alla frågor och inte får någon hjälp.
Men då kan man ju fråga sig att varför ska jag reagera likadant som jag alltid har gjort???
Just det!!!
Lilla Jenny har växt upp,så allt kommer lösa sig,bara folk fattar att jag verkligen behöver hjälp,fast jag fräser åt dom och lossas att jag kan och vet saker redan,det är bara en stor och fet mask som jag har,snälla slå hål på den bubblan,annars kanske min resa blir svårare än jag själv anar.
nä nu ska jag lägga mig så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu är jag jätte slö.

När jag sitter här framför datorn och lattjar lite med min son så känner jag att ögonen börjar rulla i huvudet jag är jätte trött,vi åt köttfärslimpa till lunch och det var helt klart jätte gott,men är man mätt så blir man också trött och det är både jag och min son just nu,han ligger på sängen och slumrar och jag sitter i stolen vid datorn och slumrar.
ja,nu har det ju rengnat lite ute så nu börjar snön ge med sig,men nu ska det väl komma en köldknäpp så det blir så halt att man inte kan gå.
Det kan man aldrig så noga veta.
ja,det har inte hänt så mycket,dom andra är och kör gocart men det gillar faktiskt inte jag och min son avstår gärna han med,så det är nästan bara vi kvar här på hemmet,men snart kommer dom nog tillbaka och friden är slut.
jag funderar på och smita upp och ta varsin kaka till oss innan dom andra kommer tillbaka så vi är säkra på att få någon annars så tar dom slut det är ju jag hundra på.
Jag avslutar här med en stor kram till er alla,så ses vi lite senare.

En konstig känsla.

Det var så overkligt allt i hop när jag skrev kontraktet,betalade pengarna och fick nycklarna det är så overkligt att jag knappt tror på det själv,jag har nog inte fattat att det är sant,nu börjar den delen som jag är helt ovetande om och det känns jävligt läskigt,men med lite hjälp på traven så kommer det att gå bra det kan jag lova.
Hetsen börjar ju inte förens på måndag när jag ska kontakta soc om möbelbidrag och dom har ju också lovat att gå in och betala tre hyror,så det hoppas jag verkligen dom står för.
Jag förtränger just nu ganska mycket är aldeles för osäker i den här branchen,så nu behöver jag verkligen hjälp,annars kommer det barka rent åt skogen.
Nä nu är jag trött så nu sviker jag er och i morgon kommer min son,då blir det inte heller så mycket skrivet.
Men god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

I dag ska jag bli lägenhets ägare.

Äntligen är den stora dagen här,ni må tro att jag är lycklig,jag hoppas att allt flyter på som jag vill jag är ju lite orolig,men detta är det sista jag skriver som bostadslös och bara det känns bra.
Jag kommer inte skriva mer förens i kväll för det hinner jag inte,tyvärr.
Jag känner mig på strålande humör och just nu känns det som om ingenting kan hindra mig,i detta liv.
Men som sagt ni får ha en underbar dag för det tänker jag ha en stor kram till er alla från mig.

OS påtv spännande.

Jag har hunnit käka pannbiff och fått blåsa i aparaten dom kom en sväng hit,för det ska börja jobba en ny på timmar så då bestämde dom sig väl för att blåsa mig så hon fick se hur det fungerar med.
ja,sen tittade jag på OS lite grann,men det gick inget bra för Sverige så jag bestämde mig för att gå ut här till lilla datorn och sätta mig.
Men nu börjar jag bli trött och i morgon blir det en omvälvande dag där det händer mycket så jag tänker faktiskt lämna er nu.
God natt med er alla.

nu har jag ont efter tandläkaren.

Det känns konstigt men nu är jag ju lägenhets ägare,kan ni tänka er jag ska köpa en lägenhet och det känns så himla bra.
Det överväger det onda jag har efter rot utdragningen,för det gjorde ont och gör fortfarande.
Nu har jag fört över pengar till mitt konto där jag kan ta ut i från så i morgon kl 13 så har jag nycklarna i handen och kan börja planera mitt nya liv utan droger och alkohol.
Det känns jätte bra och den 31 mars så blir jag utskriven från behandlingshemmet,men det innebär inte att jag slutar skriva i bloggen men jag kanske byter namn på den,för då börjar ju en annan kamp i mitt liv,kampen att komma in i det normala samhället men det har ju börjat bra tycker jag.
Jag är lite desperat för min mobil har gått sönder och den är jag ganska handikappad utan och det är det ända nummer som min man har som godkänt från anstalten,det var ju typiskt,men det får ju gå.
Jag har inte varit särskilt hungrig nu efter tandläkar besöket,men det kommer nog senare,än har jag för ont.
Så fort jag får en möjlighet så ska jag ta bilder från lägenheten,så ni får se hur fin den är.
jag kommer in senare igen och då ska jag ha börjat leta efter möbler på blocket,för dom flesta möbler jag hadde är slängda,så jag ska höra med soc. om dom kan ge mig något möbel bidrag det borde ju vara ok..för det var ju dom som slängde mina gamla.
kram så länge vi hörs senare.

Jag fick lägenheten.

Jag får väl börja som vanligt med att be om ursäkt för att jag skrev så lite igår eller inget alls,jag har haft fullt upp med att smälta att jag faktiskt fick lägenheten,det är faktiskt helt otroligt,kan knappt tro att det är sant.
Tänk er mig Jenny som ägare till en lägenhet,det trodde jag aldrig skulle ske på denna sida om graven inte ens i min vildaste fantasi.
Nu är jag så lycklig men samtidigt är jag jätte nervös för att det inte ska klaffa,på ett eller annat sätt,jag tror inte direkt på det förens jag har nyckeln i handen.
Och nu öppnas en helt okänd värld för mig,som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera,men förhoppningsvis så får jag hjälp.
Ja,och så över till dagen jag skall till tandläkaren vid 12 och det är lite läskigt för dom skall i dag dra ut en tand,fast det är ingen tand utan en rot som sitter kvar så det blir någon form av liten operation så jag kan nog tro att jag kommer vara med tagen efter det.
I natt så har jag varit i pemis lägenheten och kommer så vara idag och i natt med,det är skönt men nästa gång så kommer jag eventuellt få permis till min egen lägenhet det ska bli så underbart så ni vet inte.
Jag avslutar här och återkommer med lite drömmar om lägenheten senare kram så länge och irra inte bort er i snön.

I morgon får jag svaret.

jaha ännu en dag har gått och den har varit lite lustig på många sätt för jag har ju gått och väntat på besked från lägenheten men det kom inget så jag körde en liten ful grej med honom för att han skulle skynda sig på.
Och mycket riktigt i kväll fick jag svar att han skulle försöka få tag i vice värden i morgon,för han hade inte fått fatt i honom än,så beskedet lovade han skulle komma i morgon så nu börjar det bli spännande.
Idag har vi på gruppen gått tips runda för att se vad vi lärt oss på dessa nio veckor som gått,på alla våra grupper.
Jag och J hade bara ett fel men det var en vansinnes runda som vi kunde ha gjort oss riktigt illa på,höll på att ramla flera gånger.
Sen var det lunch och jag och J skulle bära ner maten och diska,men J skulle iväg så jag diskade skålarna själv.
Sen la jag mig att sova och det var som vanligt jätte skönt.
Ja,hela dagen har varit behaglig jag har varit lugn och sansad och det är en fördel.
Nu är jag trött och tänker gå och lägga mig.
Så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Inget svar idag.

Jag har suttit hela dagen mer eller mindre vid denna datorn och tittat om jag fått något basked om lägenheten men inte,var inne precis och kollade men det finns ju en dag imorgon med,än behöver jag inte tappa modet.
Jag var hos tandläkaren idag igen och borrade för sista gången,nu är det bara det läskiga kvar,han pratade om en av tänderna om en smärre operation så nu är jag verkligen rädd och dom andra två skulle inte vara någon större fara med fasten det bara är rötterna som är kvar,men han vet ju bättre än mig,så jag får ju lita på honom.
Efter tandläkar besöket så gick jag och la mig och sov fram till klockan var sex på kvällen,jag spänner mig så mycket så jag blir helt slut i kroppen efter åt.
Sen har jag glott lite på OS sprint stafetten men den såg jag inte klart,allt är lugnt här på hemmet och nu tänker jag gå och lägga mig.
God natt på er alla och god natt hemmet vi ses i morgon.

I väntan på grupp.

jag var bara tvungen att titta in och säga godmorgon till er och informera er om att jag skall till tandläkaren idag igen alltid lika mycket ångest förknippat med dessa besök,jag betvivlar att det kommer att bli bättre.
jag sitter och väntar med spänning på att få besked om jag får lägenheten eller inte och jag håller tummarna så dom blir blå,för ingenting är säkert och jag får vara försiktig med att ta ut något i för tid för då blir jag extra besviken.
Nu ska vi snart ha grupp så jag avslutar här och hoppas ni har en bra dag kram på er alla.

Konsten att sova.

Ja,det är faktiskt en konst att pröva sig fram tills man tycker sig ha hittat sig en dygnsrytm som passar och till sin besvikelse så var det något som vände upp och ner på min aha upplevelse och det var en sömnlös natt.
Äch det jag vill säga är att allt flyter och jag har det svårt med sömnen ,men till skilnad från vissa andra så har det blivit så jag sover,jag är så trött på alla som bara kommer hit för att dom tror att dom kan tigga nya mediciner,dom sover aldrig för dom tror att är dom vakna och härjar så blir det enklare,jag har en stilla tanke att ge till andra som sitter här,det måste vara jobbigt att plåga sig igenom en hel natt plus lite till,för att sen sova på dagarna,tror dom inte att personalen märker det,alltså att dom sover på dagarna.
Och inte får dom dom mediciner dom vill ha ändå,plåga sig i onödan då med andra ord.
Nog om detta nu skall jag bara fala om att jag har haft en underbar dag och allt flöt på,nu har det flytit några gånger på rad,så nu börjar jag lita på tågen igen.
Det är underbart att få träffa sin man även om tiden är knapp och allt som är inräknat där.
Jag är alltså jätte trött så jag avslutar här godnatt på er och godnatt hemmet vi ses imorgon.

ut på resande fot igen.

ja,idag så bär det av igen och det snöar och har sig så jag får nog räkna med förseningar men det gör inget bara jag kommer iväg.
Jag var ju uppe med tuppen som vanligt och nu måste jag packa ner hans korsords tidningar och sånt,så jag inte glömmer något.
Jag är som jag nog skrivit många gånger inte alls sugen på denna resa,men det ska ju göras.
Jag är lite orolig över mina reaktioner när jag träffar eller pratar med min man just nu,för jag blir alltid så irriterad på honom och tolkar in en massa bakom liggande saker i alla ord han säger,jag tror inte det kommer att hålla så länge mellan oss känns det som men jag älskar honom väldigt mycket men just nu är det inte mycket som stämmer i mitt liv,ganska rörigt med andra ord,så jag skyller väl på det.
Nu har jag inte tid att sitta här och skriva måste hinna röka med,ett gissel man får dras med.
Så jag önskar er alla en underbar dag och så kommer jag in och skriver i kväll kram så länge.

En tanke innan jag lägger mig.

Jag kan inte låta bli att fundera över mitt största problem och det är att hålla sig i nuet,för om man säger så nu har jag gått hela dagen och oroat mig för om tågen skall gå i morgon då får man ju plåga sig två gånger över samma bekymmer och då till råga på allt så blir det inget krångel och då har man gått två dagar och oroat sig för något som aldrig hände,jag kan inte låta bli att skratta lite när jag tänker på det.
Men det är ju inte bara jag som gör så,vi människor över lag är ganska duktiga på det.
Nå,nu över till lite av dagen som bestått i att min son har varit här och levt rövare med mig,nej,skämt åsido vi har haft en mycket trevlig lördag ihop och det hela slutade med sälskaps spel uppe i matsalen,det spelet var jätte kul det hette vilda gester och det gick ut på att med händers och kroppars beskrivning av ett ord fy fan vad kul det var.
Vi har ätit gott och haft det gott det enda som var en nackdel det var att det snöade,det måste vara en ände på det snart annars drunknar vi i snö.
Jag är trött och tänker gå och lägga mig nu så god natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu är jag hungrig.

Har varit inne på fb hela morgonen för att försöka bräcka ett rekord i ett spel,nu börjar jag bli frustrerad på detta spel och valde och gå in här och göra ett litet inlägg,vi väntar på maten min son och jag för vi är hungriga.
Det som bjuds idag är köttbullar och det är ju jätte gott tycker jag nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ha en bra dag så hörs vi i kväll.

Jag är så trött på snö nu.

Det tar ju aldrig slut det bara kommer mer och mer,man undrar ju om det kommer bli någon sommar över huvud taget....det där skulle nog varit ett ord är jag rädd för men,men,
Idag var jag och tittade på lägenheten som jag vill köpa och det verkade bra,så nu får ni som läser detta hålla tummarna för mig att dom beslutar att jag får köpa den.
Man kan ju aldrig vara helt säker,så är det ju bara.
Men jag skulle bli så lycklig om det gick vägen så hälften kunde vara nog och sen började snöandet igen.
Jag var föresten och hämtade ut mitt pass med så nu kan jag verkligen åka med min son till Turkiet i maj.
Nä,ni får ursäkta mig men jag är väldigt trött nu så jag säger godnatt på er och godnatt hemmet vi ses imorgon.

Trött!!!!!!!

Det är ett vanligt läge för mig nu för tiden kan det bero på åldern eller????
Nej,det tror jag inte utan för jag gör ett hästjobb just nu och det känns i psyket och då blir man nog ganska trött.
I morgon ska jag alltså och titta på lägenhet och jag hoppas verkligen inte det skiter sig på grund av väder eller något sånt.
Och så klart så hoppas jag ju att han går med på det jag kommer visa upp som inkomst det är jag ju också lite orolig att han inte skall göra.
Jag är så trött och jag lovar att när jag är här i lägenheten så händer inte mycket ändå det blir mest sova äta och ha det bra,för det har jag oförskämt bra och det är skönt.
Godnatt på er och sov så jätte gott.

Jag säger bara Laserdome.

Vi åkte iväg vid halvtio snåret in för att handla lite och sedan käka för att sedan gå och spela laserdome,jag var ju lite orolig och nervös för det var första gången och jag visste inte riktigt vad det gick ut på och sen sa folk att det var mörkt och mycket laser blink och då tänkte jag först på min mörkrädsla och sen på min epelepsi,men när vi väl kom in så upptäckte jag ju att jag inte behövde oroa mig för något av detta,utan det var jätte kul och jag kan göra om det igen och med mer skinn på benen så klarar jag det bättre det kan jag lova.
Som ni förstår då så förlorade jag allt men det spelar ingen roll för mig för jag ögr det för det är roligt.
I morgon är det en stor dag för mig,jag ska iväg och kolla lägenheten som jag ska köpa,så nu hoppas jag verkligen att detta snöande slutar så han vill köra mig i morgon det är ju synd att skjuta på det.
Jag återkommer innan jag lägger mig kram så länge.

Är i permisions lägenheten.

ja,det har varit en ganska omvälvande dag,det har inte hänt så jätte mycket men ändå en hel del.
Jag och en av personalen var själv nere i tjeje huset för J och den andra personalen hade åkt iväg en runda för att träffa hennes chef.
vi två som var kvar åkte och handlade vi hade bestämt oss för att äta bakad potatis med lite olika röror,det känns alltid lite konstigt att vara helt ensam med någon,jag får lätt för mig att den andre inte tycker det är så roligt,det är typiskt sånna där tanke fällor som man lätt hamnar i har jag märkt och nu blivit uppmärksam på efter som vi pratar rätt mycket om det i grupperna.
Nå väl det blev god mat och det är ju huvudsaken,efter maten så packade jag ihop mina saker som jag tänkt ha med mig till lägenheten,det gick ju ganska så fort och jag fick mina mediciner som jag skulle ha med mig,samt nycklar och pengar och sen bar det av.
Först skulle jag ju till tandläkaren igen och jag var ganska rädd men jag hade ju en med mig som höll mig i handen.
Men det gick mycket bättre nu än det gjorde förra gången,men det som är obehagligt är ju att jag slutar att andas och det leder ju till i sin tur att man får panik,men nu har jag gett mig den på att jag ska klara hela linan ut,för då är det ju över.
Sen handla lite och bli körd till lägenheten,väl där så la jag mig på soffan och sov,jag blir alltid helt slut efter ett tandläkarbesök.
Sen har jag pulat runt lite här i lägenheten och käkat lite och sovit lite mer och nu har jag precis kollat på efterlyst på tv och jag slutar aldrig förvåna mig över allt grymt som händer runt om kring oss.
Och nu är det dags för sängen så god natt på er alla.

jag är jätte trött.

Det är märkligt med det jordiska,jag är jätte trött men nu är det så att jag ska till tandläkaren igen i morgon så det gör att jag inte kan sova,men jag har sagt till mig själv att jag ska klara detta,så är det bara det får bära eller brista men klarar jag detta så har jag övervunnit min värsta fasa.
Jag var precis ute och tog ett sista bloss och så här sent brukar jag aldrig röka.
Men när jag har skrivit detta sista inlägg så kommer jag försöka sova.
Jag har ju en bra bok att läsa och den kan jag ju läsa tills ögonen faller igen på mig.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så jag avslutar med en bamse godnatt kram och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Nu är det snart kvällsmat.

Det händer mycket nu man hinner inte med i svängarna,idag åkte en annan tjej tillbaka till sitt LVM hem för att sedan åka vidare till ett annat behandlingshem,så nu var vi bara två kvar men killarna fylls på så allt som allt är vi ganska många.
En kille tackade vi av idag för han är färdig här och ska hem och det jävligaste är att det är han som alltid varit uppe med mig på morgonen och skämt bort mig med servering av kaffe och hämtat tidningen åt mig så där kommer det bli ett tomrum faktiskt.
Men jag får väl dressera någon annan till den uppgiften nu,nej,skämt å sido jag klarar mig nog ändå.
Det är lite truligt medJ just nu hon verkar vara tjurig hon behöver helt klart ett andrum från hemmet lite det märker man.
Det har snöat hela dagen idag med,men inte så mycket men tillräckligt för att få en att känna att våren aldrig kommer.
jag har hjälpt till med städningen nere i tjej villan idag städade trappan och hallen,men med mitt dåliga balans sinne så var det lite läskigt i trappan det kändes som det bara var en tidsfråga innan jag ramlade ner för den läskiga trappan.
men det gjorde jag givetvis inte.
Gruppen idag var bra den fick mig att tänka efter,vi håller på med återfallspremention,eller vad det heter,men man får sig många tanke ställare och det behöver man.
Som jag sa innan så är jag hungrig fasten det bara var en timme sen vi åt semlor det är nämligen semeldagen idag.
Jag återkommer senare kram så länge.

I går kväll kom jag inte ut på bloggen.

Det brukar strula med jämna mellanrum,med att komma ut här på bloggen och varje gång så blir jag så frustrerad så jag vet inte var jag ska ta vägen.
Hos tandläkaren gick det bra igår han tog och gjorde lite enklare saker i min mun,men jag lovar er att ändå hann tårarna komma och jag slutade andas och allt det där som hör till när man har tandläkar skräck det var ingen höjdare och efter besöket så var jag så himla trött så jag gick faktiskt och la mig och sov som en stock.
Senare på kvällen så toppade jag mitt hår och det var nog väl behövligt.
Den där tjejen sjag pratade om som jag inte tyckte så mycket om hon blev utskriven igår,för hon hade slagits och jag blev inte särskilt lessen för det,utan snarare tvärtom.
Man får ju inte slåss här är det ju sagt och jag ska tala om för er att än håller hemmet måttet i mina ögon,för våld leder till direkt utskrivning fortfarande och då känner jag mig säker.
Jag har redan hunnit tvätta nu på morgonen och det känns skönt att ha det gjort faktiskt.
Jag måste berätta en sak till för er.
Jo,jag tror att det är grönt kort för lägenhet nu men det är inte riktigt klart än.
Nu skall jag ner i tvättstugan och hänga upp tvätten så ni får ha det så bra så länge kram...

Nu är jag rädd.

jag skall till tandläkaren och är så otroligt rädd,så jag håller på att dö och det är inte bra jag funderar på att strunta i tandläkaren för nu är min värsta plåga över har ju ingen tandvärk för närvarande så då behöver jag ju inte gå heller.
Dumt resonemang men är man jätte rädd så är man,ska diskutera sövning med honom idag hade jag tänkt.
mitt internet krånglar så det får bli en kortis nu och sen senare idag är den kanske på bättre humör kram på er så länge.

Nu skall jag åka...

Jag tittar bara in en snabbis innan jag skall iväg till bussen,för idag är det alla hjärtansdag och det är denna dag jag har besökstid hos mitt hjärta...
Jag måste kila men ni tänk på att vara extra rädda om varandra just idag...
Kramar från mig....till er..
Hej då ses i kväll.

Nu är det dags för sista inlägget.

Som vanligt har det snöat hela dagen och jag är så trött på det nu,men man kan inte styra vädrets makter och det är väl tur det kanske...
Min son har som jag skrev varit här hela dagen och det har känts bra och sen har ju klart en annan av tjejerna haft besök av sin man med och efter det så var det som förbytt hon var synbart påverkad men pissproven var negativa och hon blåste noll då måste dom tolka det som hon inte är påverkad...ett konstogt resonemang faktiskt men så är det här och då får man väl finna sig idet men ingen kan få mig att tycka och tänka vad jag vill om det och om hela denna kvinnas existens det är M varning på henne och det säger inte lite om ni kom ihåg M från i början när jag skrev.
Men låt henne hållas det kommer inte hända något ändå......
Jag bryr mig inte så himla mycket längre,jag tänker bara på J som är grymt irriterad...
Nä nu är jag trött och i morgon är det alla hjärtansdag och givetvis ska jag träffa min man då hurra.
Nu går jag och lägger mig och ni får sova så gott och god natt hemmet vi ses i morgon..

har inte haft tid än idag.

Jag kan ju börja lite med går dagen då datorn krånglade lite och sen glömde jag faktiskt att gå in när jag väl kom ut på nätet så jag får väl som vanligt be om ursäkt.
Igår var en lustig dag,jag och tjejerna åkte iväg till ett billigt varuhus för jag skulle handla plast blommor till min man,så han skall få lite mysfaktor på sitt rum i fängelset,dom var inte billiga vill jag lova.
På hemvägen var det lite spännande för då kasade vi ner i diket,det blev inga personskador och inga bilskador heller för den delen.
Men det kunde ha gått illa men tack vare så mycket snö som det har kommit så kunde inte bilen välta på sidan.
Lite spänning i vardagen är inte fy skam.
Idag har det inte hänt så mycket mer än att min son har kommit och vi har suttit och beställt kläder på nätet,jätte kul.
Nu kommer jag inte in mer förens i kväll när jag går och lägger mig så ni får ha en underbar dag för det ska jag ha.

Jag glömde att säga god natt igår.

Det var nämligen så att jag tittade på antik rundan och somnade så lugnt till den och när jag vaknade så var det bara att gå in i sängen och fortsätta sova,inget mer med det.
Nu skall jag plocka ihop mig och åka tillbaka till hemmet det är jobbigt nu när det är så halt.
Idag skall jag förmodligen bowla och det ser jag fram emot det är kul.
Jag känner mig stressad så jag skriver inte mer nu utan återkommer när jag är på plats igen och har tid att packa upp datorn.
Ni får ha en underbar dag så hörs vi hej,hej.

Idag skall jag ordna ett pass.

Jag har sovit som en stock och hunnit med kaffe nu på morgonen,solen lyser ute och vad mer kan man önska sig just idag???
Jo,hemmet ringde precis och undrade om jag ville följa med och ordna pass och det ville jag ju,jag skall ju till Turkiet i maj med min son och dom vill ju ha pass av mig fortfarande.
Så nu är jag super glad.
Dom kommer väl när som helst kan jag tänka så jag får avsluta här och återkomma senare under dagen kram på er så länge.
Dom ringde precis och det har blivit förskjutet till klockan ett typiskt....

Det kommer nog gå.

Det är en jobbig känsla att känna ilska och är man rädd för sin egen ilska är det riktigt obehagligt.
Men jag känner att nu när jag har distansen några dagar kan det nog fungera på ett helt ok sätt faktiskt.
Så jag överlever i alla fall.
Men det jag vill skriva om är faktiskt otillfredsställelsen när jag gick upp i högvarv och inställd på en fight och jag gjorde annorlunda,den känslan jag fick då var inte den man tycker jag borde få.
Jag kände mig lessen besviken och otillfredställd,det var smällen jag saknade för att få ur mig det onda.
Det är mer normalt för kroppen än att bara låta det gå.
När jag kom hit till lägenheten så hade jag först fått med mig fel nyckel,så dom fick komma med den rätta och det tog ju några minuter och sen skulle jag ju handla mat,det tog ju sin tid och sen skulle jag få igång datorn då upptäcktes det att mitt månadssurf gått ut så då fick jag gå en gång till och det tog tid.
Sen skulle jag äta och sen kunde jag lägga mig på soffan och läsa lite,då ringer min man,två gånger och vid detta laget så börjar jag bli lite tjurig för jag är ju så himla trött.
Sen somnade jag en stund på soffan och nu skall jag lägga mig för natten.
God natt på er alla...

Dags att lämna gökboet ett tag.

Idag åker jag iväg på permis igen och ni skulle bara veta hur skönt det känns,är borta ända till fredag morgon,distansen behövs blir jag mer och mer medveten om.
En ny tjej låt oss kalla henne A,har fått mig och gå i taket många gånger men i natt tog hon priset satte igång brandlarmet genom att ställa sig och göra pannkakor mitt i natten,så när jag vaknade av att det ringde av bara helvette så fattade jag först inte vad det var,men när jag vaknade till så fattade jag och slängde på mig kläderna och gick ut,det gjorde alla i huvudbyggnaden.
Men jag är faktiskt glad för att A inte kom upp till flaggstången för då skulle jag nog ha lappat till henne i ren förtvivlan,för är man funtad som mig som ändå inte sover många timmar och nu i natt alltså bara sovit 2 timmar,för efter brandkåren varit här så kunde jag ju inte somna om.
Jag är orolig för hur det skall gå idag när jag ser henne nu vid frukost,men jag skall försöka bita ihop verkligen men det kan jag ju inte lova att det går.
Jag är ganska orolig,så jag kommer nog be henne vänligt men bestämt att hålla sig undan mig till jag åker i dag.
Jag vill ju inte göra mig olycklig på ett ufo.
ja, nu skall jag prova mitt yttersta prövnings moment gå ner och äta frukost.
Vi hörs senare kram så länge.

jag håller tummarna.

Denna dag har varit en mycket givande dag jag är väl till mods,men jag känner mig ändå inte säker på vad som kommer hända med mig och min jakt på lägenheter,men i eftermiddag så ringde han som hade bostadsrätten och ville ha mitt personnr. så kanske men han frågade också om jag hade en borgens man och det var jag ju tvungen att säga att det hade jag inte.
Men det tändes ett litet hopp om att jag kanske har en möjlighet att få den,så jag ber er alla som läser detta att hålla tummarna för jag känner att jag snart måste få napp.
Här på hemmet är allt lugnt och fint jag tycker vi hade en mycket bra grupp idag faktiskt,det är bra att veta vad som händer i kroppen vid ett återfall och diskutera vad ett återfall egentligen är,samt att ta reda på vad som kan trigga igång ett återfall,det är ett bra verktyg att ha när man väl kommer ut här ifrån...om man nu gör det med äran i behåll...
Men jag är nästan säker på att så kommer bli fallet jag kommer få en fin lägenhet och allt....till slut.
Nu skall jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar så jag säger god natt,föresten så vann jag på bingo ikväll en rad och fick en påse polly och en läsk.
God natt igen och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu är det snö igen snyft.

Att det aldrig kan ta slut detta snöande,jag vill ha vår här nu,men,men vi är ju bara inne i februari än så mycket kan hända.
Jag har sovit djupt och gott i natt och inte mycket ner stökande i natt heller,det är skönt tycker jag.
Jag har hunnit med ganska många koppar kaffe och så har jag varit ute på fb och kollat läget.
Och nu ska jag ut i snö yran och äta frukost med tjejerna nere i huset,usch och fy,jag har ju lite svårt för en del av dom faktiskt.
Jag har just nu inget speciellt att skriva om,så jag lämnar er här och återkommer när det finns lite mer att ta på.
Så ha en fortsatt trevlig morgon så ses vi senare kram så länge.

Nu är det dags.....

Oj,oj,oj sängen kallar på mig,så nu är det bara en sak att göra gå och lägga sig.
Jag känner att jag börjar tappa hoppet om att få en lägenhet och det är ju inte så himla bra,men jag vet inte hur man går till väga och det är sånt motstånd över allt och är man osäker på hur allt funkar så vågar man inte heller ta i för man vet inte hur man skall säga.
Om ingen hjälper mig snart så blir jag knäpp i huvudet,det känns nästan som mitt liv som uteliggare tar en ny start och det oroar mig.
Men så är nog inte fallet och det vet jag väl inerst inne,men hur ska jag få hyresvärdar och bostadsrätts föreningar att fatta att jag kan inte få tag på någon borgenär och jag kommer kunna göra rätt för mig,varför ska det vara så himla svårt??????
Nä,det är bara att fortsätta leta,till slut så hittar man väl den barmhärtiga samariten någonstans finns han eller hon i skåne,det gäller ju bara att hitta rätt......
Nu är jag så trött så ögonen håller på att gå i kors så jag avslutar här.
Godnatt på er alla och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Måndag.

Måndag det säger allt,mer på väg än någonsin till en ny vecka,en av dom som bor här har åkt hem till sitt och det blir alltid tomt på något konstigt sätt.
Men,men alla ska vi ju den vägen vandra och snart är det min tur,det är bara en lägenhet som fattas.
Och jag tror att jag har en på gång nu...ni får gärna hjälpa till att hålla tummarna...som om det skulle hjälpa...men det känns så.
Jag skall alldeles snart springa ner till dom andra tjejerna och äta lite frukost,jag har nämligen börjat med det nu på äldre dagar.
I helgen har det bara varit lugnt och det är skönt.
Jag återkommer senare ha en bra morgon och kram på er.

Allt gick bra idag.

Det är skönt när allt fungerar som det ska,jag blir lika förvånad varje gång men det ska jag ju inte behöva bli,men det är som om jag slutar oroa mig så börjar det strula igen,så det kanske ändå är bättre att jag är lite bekymrad.
Det var en underbar dag och min man mådde bra eller så bra han bara kan där han sitter.
Jag är ganska trött faktiskt så jag slutar här så får jag komma in med ny kraft i morgon i stället.
God natt på er och god natt hemmet vi ses i morgon.

Nu är det res time igen.

Ja,nu om en halvtimme skall jag ut och åka igen,det tar som vanligt emot men har jag väl börjat så är allt så mycket lättare.
jag har hunnit med och vara ute på fb en liten stund och greja lite,jag tycker faktiskt om fb,man håller kontakten med många människor som man annars skulle förlora kontakten med helt,för man orkar inte prata med dom i telefonen om dom skulle vara påverkade då är detta ett enkelt sätt.
Jag är väldigt glad idag hoppas det håller i sig och nu innan jag åker ska jag gå in och väcka en av killarna för han lämnar ju hemmet idag.
Jo,det hade jag nästan glömt idag så firar jag nio månader i drogfrihet,det längsta som någonsin varit sen jag var tolv år gammal,ni må tro att jag tycker det är mäktigt,jag är för en gångs skull stolt över mig själv jag har verkligen presterat något i mitt liv som inte är skit.
Nä nu avslutar jag så ni får ha en underbar dag för det tänker jag ha.
Så ses vi ikväll kram på er.

God jordgubbstårta mums.

Det känns ju alltid lite konstigt när någon åker ifrån,separationer är aldrig kul,men det är kul att dom bjuder på tårta tycker jag.
Jag skall ju ut och åka min urjobbiga resa i morgon så i morgon blir det också lite tunt med inlägg för dit jag ska tar jag inte med mig någon dator,det är för avancerat ha,ha,ha.
Jag kan inte begripa mig på vissa människor här,men det är ju deras problem,jag är inne i en trött på alla människor period just nu,men jag har haft jätte kul med min son idag det har blivit en hel del skratt och vi har faktiskt kommit till skott och beställt vår berömda resa,den går av stapeln den 2 maj och det ska bli jätte kul,men då tar jag ju givetvis med mig datorn.
Jag har också varit inne på bostadsrätter och kollat och hittade en fin,men vi skickade iväg några mail och så får vi se vad vi får för svar,intressant måndag kommer det att bli.
Nä nu är jag trött så jag säger god natt och god natt hemmet vi ses i morgon.
OBS. Här på hemmet är det så tyst så man undrar om det är någon där.

Känner mig ensam.

När min son lämnar mig så går jag in i en sån ensamhets känsla som jag inte kan förklara men den gör lite ont faktiskt.
Vad jag förstår så ska vi äta tårta snart för det är en här på hemmet som åker hem i morgon,det är aldrig kul när någon lämnar när man gått här och traggat tillsammans det är lite depp känsla över det.
Så nu tänkte jag gå upp och vara lite social med alla som är här i huset sen hörs vi senare kram så länge.

Snöar det inte så blåser det.

Det var ju hemskt vad det blåser idag det är nästan storm varning men det snöar inte i alla fall och det är ju positivt.
Jag har lite planer nu innan min son skall komma och det är att få undan lite skit från golvet efter nattens övningar,jag kan ju inte begripa varför jag skall plocka ner allt på golvet för,varför kan jag inte plocka upp det igen?
Ja,det är ett mysterium detta med att gå i sömnen tycker jag.
Men jag kan ju säga att jag somnade tvärt i natt så tyvärr skrev jag inget sent inlägg.
Tvättat har jag redan gjort nu på morgonen jag hinner med mycket efter som det är jag som väcker tuppen.
jag kommer inte vara inne här så mycket under dagen för min son och jag brukar göra andra saker när han är här.
och det är ju bra eller hur?
Jag vet inte ännu vad denna dag bär med sig men natten har varit lugn och fin,förutom att jag har lagt ner saker på golvet ha,ha,ha.
Nä nu får jag åter gå till min städning så tittar jag in igen när jag får tid kram så länge.

Bowling är kul.

Nu ska vi snart och bowla idag igen det är jätte kul och man blir bara bättre och bättre man kan kanske starta ett korplag i bowling det vore jätte kul.
Idag snöar det inte snarare töar det så man blir blöt och drar in en massa skit i hallen alltid något som inte är bra Ha,ha,ha.
Jag kom iväg i tid från lägenheten och äntrade hemmet,på klockslag prick när jag skulle.
Sen åkte vi tjejer iväg till ett affärs center och handlade lite,jag handlade en jeans skjorta på kappahl,den gillade jag verkligen.
I morse blev det också lite kludd med datorn,så jag fick aldrig tid att önska er en god morgon så vi får väl se vad helgen har i beredskap för oss,vi på hemmet skall spela bingo i kväll och vinna en massa godis,om man nu vinner,men det är ett roligt tidsfördriv.
Ja,jag måste göra mig i ordning för bingon så vi får väl höras senare kram så länge.

Nu är det säng gång....

Jag får ju meddela att jag hade en liten nere period här i lägenheten idag,men jag är ju den som vill reda ut saker och det gjorde jag ju,jag ska berätta vad som hände och observera att allt var mitt fel som snabb tolkar allt.
Men nu till saken.
Jag fick ett mess på min mobil från en av mina systrar där det stog"ditt jävla as vad fan har du gjort" ungefär och då stängde jag av och skickade ett meddelande till henne vad hon menade egentligen och fick inget svar då skrev jag till henne igen att jag tyckte hon kunde förklara vad jag gjort för något.
Inget svar,då gick jag in på facebook och skrev ett meddelande till henne hur jag kände mig och gick ut och rökte och mådde dåligt som fan,för det ska mycket till innan man blir kallad as tyckte ju jag.
Då kom meddelandet från syrran att jag inte hade gjort någotutan det var egentligen ett gulligt mess men lite sarkastiskt och jag fattade ju inte det gulliga i att bli kallad as.
Men jag öppnade messet en gång till och denna gång läste jag till slutet och då insåg jag ju vilket himla missförstånd jag gjort för att jag inte gav mig tid att läsa färdigt hela utan bara läste det onda.
Det stog något i stil med att jag gick runt här och var söt,jag minns inte riktigt men då förstog jag ju hur jävla känslig man är och snabb på att tolka fel.
Så jag var nere en liten stund men nu är det över och jag är bara lite trött,så god natt på er alla.

Förlåt så mycket men datorn krånglade i går kväll.

Det var inte en chans att komma ut på nätet när jag väl var på plats i lägenheten,den bara ville inte och vad jag förstår på min son så är det vanligt fenomen i mellan åt när man har kontantkortssurf,eller vad det heter,men nu är det ju inga problem så vi hoppas det inte krånglar igen senare bara.
Jag hade det jätte skönt när jag kom till lägenheten,det var bara ett fel och det var att min mens kom som ett brev på posten och den var inte väntad förens den 11,men allt kan ju ändras,men jag hade en sådan tur att dom kom från hemmet och blåste mig precis när jag upptäckte att jag fått den så jag skickade iväg dom att köpa bindor och tamponger till mig,jag hade tur för klockan var ju åtta på kvällen och alla affärer var stängda så dom fick åka till macken preem och köpa det åt mig.
Så det problemet kom ur världen på ett positivt sätt.
Idag så kom ju datorn igång igen men jag hann aldrig göra något inlägg för dom kom från hemmet och hämtade mig för dom skulle iväg och handla lite i en annan stad och undrade om jag ville följa med och det var ju klart jag ville det för dom skulle ju till den staden där min absoluta favorit affär är där dom har så mycket elefanter.
Och nu sitter jag här i lägenheten igen och väntar på en fiskgratäng som snart är klar den står i ugnen nu,jag är nämligen lite hungrig nu,magen kurrar.
Sen tror jag att jag ska ut och härja lite här i affärerna och se om jag hittar något att äta till kvällen.
Jag återkommer senare ha det så bra så länge.

Mera snö det tar aldrig slut.

Just nu vräker snön ner utanför mitt fönster och jag sitter här inne och suckar,kan det aldrig ta slut?
Jag har varit uppe med tuppen idag igen och nu sitter jag och fasar för att jag inte ska komma iväg som jag ska idag tack vare snö ovädret,va?????
nu när jag tittar ut så snöar det inte ens det är ett märkligt oväder ha,ha,ha som lever sitt eget liv.
Jag gillar inte att jag ska laga mat idag,för J ska till doktorn och då kan jag råka få den där nya konstiga saken på halsen och det vill jag inte för då strejkar jag.
Ville bara upplysa om att det började snöa igen.
Jag återkommer när det finns något vättigt att skriva om,kram så länge.

Natt igen det går fort.

Jag vann inget på bingon men dom som vann var ganska givmilda med sitt godis så jag lyckades få i hop en mini chips påse en läsk och en kexcoklad,som jag kan ha och snaska på imorgon,för jag tror inte jag orkar det nu,jag är för trött.
I morgon skall jag på permis till lägenheten det skall faktiskt bli skönt om jag får vara ärlig.
Jag skall lägga mig i badkaret och njuta i fulla drag,för här på hemmet är det inga badkar så man saknar det.
Jag har sovit som jag skrev innan hela eftermiddagen men är ändå trött,jag kan få sånna dagar ibland och dom beror ju på att jag inte får så speciellt mycket sömn,så någon dag ibland så blir det lite extra av dåsigheten,jag är ju glad att det inte är så ofta.
Jag vet tyvärr inte vad jag skall skriva om,för jag är helt tom i huvudet,men det är helt lugnt här i kväll och i natt det verkar just nu som det bara är jag som är vaken om jag får vara ärlig.
Så nu säger jag god natt jag med och god natt hemmet vi ses imorgon.

Snön den bara faller.

Det ska visst komma 20dm eller något sånt kommer inte riktigt ihåg vad dom sa,vill inte höra på det örat,vi skämtade lite idag att vi får väl åka skidor runt midsommar stången i år.
Det har varit en bra dag och en bra grupp hade vi i förmiddags nu när jag börjar känna mig hemma i det nya så tycker jag det fungerar väldigt bra faktiskt.
Jag är nöjd med hela min sittuation just nu,så jag får vara vaksam på dom små störande momenten som kan lura där man minst anar,jag måste köra mitt eget race så jag tutar bara och kör.
Jag är mycket godis sugen just nu så det är ju tur att det är bingo ikväll så man har någon chans att vinna lite godis.
Det har varit en riktig slappar dag i eftermiddag,jag har sovit väldigt mycket,men jag sov ju väldigt dåligt i natt,så någonstans kommer det ju ut.
Jag avslutar här med en kram och jag hoppas ni håller tummarna för att jag vinner på bingon nu.
Hej på er vi hörs senare.

Tisdag morgon.

Ja god morgon jag skriver ett litet inlägg innan jag ska sticka ner och äta frukost,jag har börjat göra det nu.
Det knackade precis på min dörr det var personalen från vårat hus som kom på besök med blåsapparaten i högsta hugg,inte för att det gör mig något.
I natt har jag sovit gott fast jag hade svårt att somna igår,ibland är det lögn i helvette att somna.
Men jag har ju en bra bok att sysselsätta mig med luftslottet som sprängdes den är jätte bra och jag börjar komma in i slut skedet,jag är nu lite tjurig att författaren har gått och dött,för det hade varit kul med en fortsättnig.
Men,men man kan ju inte få allt här i världen eller hur?
Jag måste lösa detta med lägenheten annars får jag inte ro i min själ,så är det bara.
Nu avslutar jag morgonens in lägg med en god fortsatt dag,jag tittar in när jag har tid,kram så länge.

Nu börjar det närma sig natt.

Nu har jag varit ute på facebook och härjat lite,det är ju hemskt vad man glömmer tiden när man har kul.
Har varit på rummet dom senaste timmarna och virkat på min sons överkast och läst och som sagt spelat på datorn.
Men nu är det dags att krypa till kojs,skrev jag det att min lösa tand har ramlat ut äntligen men tyvärr sitter roten kvar så tandläkaren får ju ändå in och rota ut roten.
jag är så väldigt rädd för tandläkaren att fast jag inte ska dit förens den 15 februari har jag redan börjat fasa för den dagen.
Här har varit lugnt och fint och det är skönt det med faktiskt.
Ibland kan jag faktiskt tycka lite synd om J som får bo där nere med dom två piller tjatande tjejerna som påstår att dom inte sover,men det gör dom ju fast på fel tider dom sover mellan sex och tio sen kan jag ju förstå att det kan vara svårt att sova en hel natt,det hade ju inte ens jag klarat ut,så sover gör dom.
Och nu ska jag sova lite jag med,så godnatt på er och godnatt hemmet vi ses i morgon.

Snart drunknar vi i snö.

Det har små snöat hela dagen och nu får man höra på nyheterna att det ska komma ännu mer snö redan som i morgon,det tar aldrig slut.
Denna dag har varit bra för mig,jag är nöjd och gruppen på förmiddagen var mycket bra,det ända oros momentet just nu på min himmel är lägenheten dom vill ju ha borgenär men jag har ingen som vill gå i borgen för mig,jag ringde syrran men hon sa aldrig i livet och jag kan förstå hennes reaktion för varför skulle hon helt plötsligt börja lita på att jag kommer fixa det den här gången när jag aldrig fixat det förut.
Det krävs nog flera år innan jag byggt upp förtroendet helt där,men jag klandrar henne inte för det.
Jag älskar verkligen min syster.
Men jag har kommit på en annan möjlighet och det är en bra möjlighet,men den talar jag inte om innan jag testat den så det får bli en överaskning.
Jag blir inte klok på någon av tjejerna i huset just nu,Jag börjar misstänka att det J håller på med inte är riktigt friskt så jag försöker hålla mig undan så mycket jag kan,men samtidigt så tycker jag ju om flick snärtan så jag är så himla rädd att jag kommer såga henne vid fotknölarna bara för detta jag avslutar med detta och kommer in innan lägg dags ha det bra så länge.

Innan frukosten.

God morgon höll jag på och säga men jag har ju varit uppe i flera timmar redan jag har ju en förmåga att vakna tidigt,den saken kan jag inte göra något åt.
Idag skall jag skura rummet tvätta och göra andra nyttiga saker.
jag har inte kommit igång riktigt än,men senare så kommer det bara välla ur mig kan jag tänka.
Nu är jag väldigt frukost sugen,men jag har ingen lust att gå ner till dom andra,den ene är ju värre än den andre och den nya tjejen tyr sig till mig på fel sätt och det känns galet,hon försöker bli vän med mig genom att prata om gamla gemensamma bekanter som idag är döda,det är helt sjukt och jag undviker henne för glatta livet och det lovar jag för i mina ögon är hon redan sågad,en ny hack kyckling så typiskt mig.
Nu avslutar jag och kommer in igen lite senare tills dess så ha en underbar dag.

RSS 2.0