Jaha,kväll igen.

Dagarna går ganska fort ändå här på hemmet och det är ju skönt det,jag har haft telefonen med mig hela kvällen,
för jag har trott att min man skulle ringa idag,men det gjorde han alltså inte,det kändes lite sorgsamt,men men han ringer nog i morgon då,åh jag som hade längtat efter att höra hans röst,men jag postade ett kort till honom idag i alla fall.
I morgon om jag promenerar själv igen så ska jag fota lite vackra bilder under min promenad som ni som läser detta kan få njuta av,för naturen här omkring är det absolut inget fel på.
Jag har suttit mycket här på rummet idag det har varit en lite deppar dag idag,men så är det alltid när jag har röda veckan.
Det går inte att stoppa,det bara rinner över en på något konstigt vis,det är ju skönt att man vet om vad felet är annars hade man ju blivit orolig att man höll på att bli knäpp.
Jag satt uppe en stund och tittade på Bonde söker fru,det är ett ganska trevligt program,det roligaste är när han väl har valt ut dom som ska komma till gården och dom flyttar in,det är så kul att se hur dom försöker konkurera ut varandra det blir som rena getingboet.
När jag satt där i godan ro och K satt där med så kommer M förbi och det riktigt vibrerade i hela rummet,det är inte klokt vad dom två kan hålla på,men just nu är det M som retar upp K och sen byter dom plats,ja,att dom bara orkar.
Men det är deras problem,det har jag sagt och jag säger det igen att två drottningar på samma ställe bådar inte gott.
Det jag glömt att berätta är att det kommit en ny tjej hit idag och hon verkar väldigt rar och jag får verkligen hoppas att M inte lyckas manipulera henne för mycket bara och få henne att inte bilda sig egna uppfattningar om folket här,risken är ju överhängande för jag har sett att dom sprungit tillsammans hela kvällen.
I natt ska jag försöka hålla mig vaken för att se om dom partar till det i natt igen,jag vet inte varför jag känner för det,men det är väl det att jag retar mig på att jag missar händelserna jämt och kommer jag på dom så har jag en anledning att bli riktigt förbannad och det lär jag ju bli också,samtidigt så önskar jag av hela mitt hjärta att det är lugnt så klart för hemmets trevnad.
Det är inte mycket mer att skriva om just nu,men orkar jag hålla mig uppe så lovar jag att skriva om vad som händer,annars så kommer jag först in i morgon igen så vi säger god natt nu och god natt hemmet vi ses imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0